Gott Nytt År! (:

Nejmen, titta här.. I'm back! :)

2010 sista dag är här. Sjukligt vad snabbt tiden går! För mig är det både en enorm lättnad över att det är över, men samtidigt en stor saknad. Ja, för även om 2010 inte direkt varit det mest himmelska år vi har varit med om har det haft sina vardagssmultron, det märkte jag igår då jag bläddrade igenom dagboken. Den vita med blå blommor är nu helt utskriven, tragiskt. En grön med vita och rosa blommor är dock påbörjad och jag är förväntansfull för vad den kommer innehålla om ett år eller så. Mycket tacksam är jag också över att jag nu för femte året i rad ägnar någon timme om dagen för att bevara alla guldstunder, jag hade inte kommit ihåg hälften om jag inte kunde bläddra, skratta högt åt dråpliga minnen och se min egen utveckling.

Jag hoppas att ni som vill ha mitt julmejl har fått det för där är jag lite mer personlig & går igenom året grundligare. Men jag vill ändå säga Tack till alla härliga människor för ett fantastiskt år! Spontant också tack till den underbara kinnabo som gjorde min kväll igår helt supermysig! :)

Nu måste jag äta frukost & packa för snart kommer Ullebulle och ikväll ska jag avslappnat nog fira med Christoffer och Viktoria. Tro mig, det kan bli helt galet, men urkul! ;)
Då jag kommer hem igen(när det nu blir) tänker jag pryda bloggen med "2010 i bilder"~Håll utkik!

Let 2011 begin! :D

Kärlek
/Hanna

Kommentarer
Postat av: Gustaf

Jag vill ha ditt julmejl!

2011-01-01 @ 16:03:38
Postat av: Hanna->Gustaf

Det tror jag du har fått? Men okej, jag skickar igen då :)

2011-01-01 @ 17:13:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0