Livet rullar på..

Och här sitter jag och är ledig, asnice! :)
Jag har ju missat bloggen en hel massa dagr så det får bli en kortfattad genomgång tänkte jag.

Hela lördagen spenderades med Sofia med promenad, asgarv, konfirmander för att inte tala om hur vi skrattade i kyrkan på kvällen! Det var en galen men underbar dag det :) Såna gillar vi en hel massa!<3

Dagen efter var det Ruth som gjorde min dag. Nu kan hon konsten att förväxla axlar med matinnehållande kroppsdelar. Tack och lov valde hon inte min bcg-vaccinerade axel. Den gör numera ont!

Måndagen minns jag knappt.. Men jo.. Det var dagen då jag både gick i skolan samt jobbade. Gunilla var säkert det bästa inslaget den dagen! :)

Igår var en blandad dag. Solen sken och humuret var på topp tills jag blev idiostämplad. Jag satte efter lunch igång att pynta DC på mitt eget sätt, nytänkande ni vet. Tupparna fanns i lamporna och allt var sådär jättekäckt. Efter ett hembesök kom jag tillbaka och allt var tråkigt traditionellt. Huvale me! Så gör man bara inte, jag hade inte gått och ändrat på ngn annans pynt. Ulla och Susanne tyckte det var omoget. Hejja dom! :)

Nu belönar jag mej med chokladboll och iskall mjölk eftersom jag skrivit klart min debattartikel. Bara mängder plugg kvar, men det ska nog gå det med! :)

Jag måste byta om för Lilian väntas vara här och hämta en grej om en stund och det är väl iof inget med det. Men heter man Hanna och sitter i knasiga sockar, tunn sommarklänning och rosa turban på det. Då vill man inte direkt ha besök.

Så tjilivippen och ha det asbra! :)

Edith som vi tycker så mkt om! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0