Året som ännu bara börjat.. :)

Tjolahopp & Oj!
Glatt överraskad blev jag just av min stigande läsarstatistik! Det ljusnar sa kvinnan som missade solförmörkelsen idag. Sofia & jag blev noga informerade om detta i eftermiddag, riktiga telefontanter som vi blivit..!
Kom också på mig själv med att redan glömt bloggen.. Nåväl, bilder var det ju ingen brist på i de förra inläggen så ni har ju kunnat trösta er med dem ;) 
 
2010 har börjat väldigt bra måste jag säga (: Mjodå, på tolvslaget missade vi segingar våra raketer, Ingemar ringde genom en stressad server och på landet stod kvinnor och gäspade. Natten tillbringades skaftfötters efter det att jag pratat om att jag sov i råttskit (i sömnen givetvis) och även dratt långa predikningar på rövarspråket. Viktoria valde att sedan låta mitt ansikte dejta hennes fötter. Mysigt..! :)

Söndagen ägnades åt återhämtning av krafter och innehöll även den stora telefontjötaraftonen. Ida & Sofia underhöll mig i bortåt 3 timmar, galet. Som jag nämnde i början har Sofia & jag skapat oss en dum tradition att börja tjöta runt 23 och framåt 1 får vi till sist inse att det kommer en morgondag. Efter dagens stora skrattfest naturligtvis, den kvinnan alltså..! :)

Igår åkte två blondiner utan lokalsinne till den för dem gigantiska staden. På en blå buss hamnade vi och det gick väl alldeles fint. Vi såg Gunlög, höjde de skrämmande blodsockrena och hoppade på första passerande spårvagn, blondiner var ordet! Men tro't eller ej.. Efter att jag gjort bort mig något alldeles gräsligt fann vi en mycket skum stadsdel, hittade vårt mål och fördrev tiden med att bedöma barnvagnar och sedan fann vi en affär.. Ärligt talat svävade vi på moln! Rena rama himmelriket i våra ögon var en affär fullsmockad med fantastiska bal & brudklänningar! Åh, vi var verkligen lyckliga! :) Massagen vi sedan var på var sövande och riktigt skön. Efter ännu fler spårvagnspinsamheter stod shopping och kinamat på schemat. En härlig dag med Sara!! :)

Så till dagen. Börjades och slutades med Sofia och innehöll Sofia.. Antalet timmar telefonerna gått varma de senaste dagarna är skrämmande. Vi beter oss som nyförälskade ;) Vi hade planer om takutflyckter, wild pulkaåkning, eldning och lite allt möjligt. Men, vi åkte vackert nog spark genom kinna centrum och blev uttittade en aning.. Vi åt och begav oss till Ingemar & Birgit där vi fick fika och satt och pratade glatt i 3 timmar. 4 riktiga tjattermajjor med mängder att prata om. Ni kan tro att det var mysigt och supertrevligt! :) Jodå, dem har vi minsann saknat, det kan vi garantera (Ingemar, jag skriver inte detta enbart för att du kanske råkar läsa det!:P), nej, det är verkligen människor vi gillar skarpt! :)
Sofia följde sedan med modern Petersson och hennes barnaskara till horred som en tredje unge och uppförde sig alldeles utomordentligt på den traditionella julkvällen med släkten, som inte besöker släkten :P Det var som det brukar och själv var jag lite trött, om Sofia var förfärad och chockad dolde hon det bra ;)


Nu ska kvinnan här skriva dagbok, fläta håret & värma vetekudde. Sen ska hon sova och det kommer hon minsann göra gott! :)

Sleep tight!
/Hanna





Gamla bilder på dagens underhållning :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0