Nippon! Det är vår, det är glädje! :)

Hej på er allesammans :)
Här sitter jag & ler trots att det regnar ute. Varför kanske du undrar? Jo, det ska du få läsa här om en stund :)

Det har gått nästan två veckor sedan dagen jag bloggade senast, operationsdagen. Nu är stygnen tagna och ingen smärta finns kvar-superhärligt! :) Dessutom var de på kirurgen mycket nöjda med resultatet så nu slipper ni vidare uppdatering om det! :)

Våren blev till vinter här i veckan, först tänkte jag att snön var någon specialeffekt ute på stora holm, men det var det inte. Halkkörningen är som ni kanske förstår avklarad, riskettan även så. Skönt!

Praktiken har denna veckan varit på gymnasiesär. Jodå, jag har saknat "mina" barn, verkligen! Gött att vara tillbaka på Lycke med dem nästa vecka minsann!

Kvinnodagen inföll 2011 på samma dag som både fettisdagen och pannkaksdagen, jag trodde även det var våffeldagen, men icke. Nåväl, 4 kvinnor åt därför rosa pannkakor med rosa grädde & hallon. Tjusigt värre ;)

Förra helgen bjöd på kinna ku, kördag, egen tid med päronen, släktmys, filmkväll och lite smått & gott sädår! (: Dessutom var jag vid Mormors grav, vilket händer alltför sällan.

Denna helg har hitills innehållit anledningen till att jag sitter här & ler. Trevliga kinnabor nämligen! :) Igår var det en härlig ku-afton igen, amazing raktigenom! Det är svårt att förklara men atmosfären är fantastisk & om du som läser det här vill ha magrutor av skratt eller sådär gött ont i käkarna av massa leenden bör du besöka denna ungdomsgrupp! :)

Innan vi gick hem igår planerade vi för denna dag & har genomfört våra planer. 13.04 stod en man vid namn Jonathan mitt på kinna torg, sträckte upp en näve i luften och vrölade "Nippon"! Helt plötsligt skrek cirkus 15 människor runtom på torget & bildade en ring. Vilda lekar vid namn Nippon, Koncha & Hajja utövades till många människors nyfikenhet & kanske rädsla? Vi har i vilket fall som helst hysteriskt roligt innan vi skingrades som vi inte kände varandra & träffades åter i församlingshemmet för att bevittna vårt påhitt, vara med på andakt och tjöta lite :) Kan hända att jag snart drar mej tillbaka för både kväll & natt där igen, vi får se ;)

Nu ska jag bjuda er på lite bilder, fotografer är lite olika människor!
Hoppas ni har en lika underbar helg som jag! :)






Släktmysigheter :)


Mormors grav






Kvinnofirande :)











Fantastiskt kinnabus :)

Stor kram
Hanna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0