Studenten! :)

Förlåt  mitt dåliga bloggansvar igår. Just när jag tänkte starta med denna studentredovisning var det dags för grillkväll med hela släkten & jag prioriterar sånt framför bloggande! ;) En fantastiskt rolig kväll, tårarna rann av skratt!!

Nu till torsdagen..
Förstår ni hur konstigt det känns? Jag tror fortfarande att någon snart väcker mig ur en konstig nattssömn, men icke..!
Mellan 1 & 5 fick jag faktiskt sova vilket var otroligt skönt, sen skulle hår lockas, ben smörjas & sådär innan champangefrukosten började runt 7-snåret. Vi åt smörgåstårta & jordgubbar, tog kort & skrev i mössor innan vi åkte till skolan. Minglet & den allmänna cermonin som var där kanske inte var så mycket att hurra för. Däremot skulle vi säga hejdå till lärarna sen & jag höll ett litet improviserat tal & började gråta. Visst kommer jag sakna dem, jättemycket faktiskt! 

Då media & natur släpptes ut blev vi dock enormt taggade & då Omvårdnad välkomnades ut skrek vi & sprang. Det var en helt galen känsla som jag gärna upplevt igen om möjlighet funnits! Sen skulle det kramas, ja i massor(!!) & sen fick jag så mycket blommor & djur & saker runt halsen att det var rena styrketräningen!! ;) Favoriten var nog ändå den stora elefantsprutan som i själva verket var en marinator(?), tack Jakob för den!

Flaket som antagligen knappt finns kvar idag bjöd på en oförglömlig resa. Det var enormt roligt att skrika & skrika & skrika & give-me-5-a med alla andra studenter över flakkanterna! :)
Rebecka & jag fick lite mer blåst i håret uppe på cabkanten innan vi skiljdes åt för separata kalas. 

De första timmarna på mitt firande var relativt lugna, såpass att man hann prata ganska mycket med gästerna. Under kvällen droppade det in fler & fler. Till slut var det massor av människor! Mamma & Pappa sa i sitt fina, kärleksfulla tal att gästsiffrorna var ett bevis på vänskap & jag måste nog hålla med!! :) Presentöppningen igår tog timmar, men den största gåvan var alla Ni som faktiskt kom & delade dagen med mig. Jag vill tacka Er, 130 personer som det faktiskt var, så jättemycket för det! :)

Kvällen avslutades på fischefesten i Kinna. Dock orkade jag inte så länge utan åkte hem & stensomnade istället, kände att jag mådde bättre av det än att plåga miga ögonlock & fötter. På tal om dem, ni anar inte hur ont de gjorde framåt kvällskvisten & även halva dagen igår! Det var nästintill olidligt!

Summan av kardemumman. Studenten var en otroligt rolig dag & jag är tacksam för att allt blev så lyckat! Nu ska allt bara klottras ner i mer detaljerad version i dagboken, sen kan jag bara le åt minnet! :)


Tack folket för att Ni gjorde min student till ett härligt minne!

/Hanna :)



Kommentarer
Postat av: Nathalie

Gud vilka fina bilder hanna! :)

2012-06-09 @ 12:05:28
URL: http://natthalarsson.blogg.se/
Postat av: nelly

ÅÅH Hanna ! Man blir helt varm i kroppen när man läser och ser detta. Du är fantastastisk underbaring !!! :D <3

2012-06-09 @ 13:01:36
Postat av: Sofia

Grymt många härliga bilder!:D du fick bevisligen massor runt din hals,galet!<3<3

2012-06-09 @ 13:52:17
Postat av: Daniella Book

Jättefin blogg! Allt bra?:D

2012-06-09 @ 13:55:38
URL: http://daniellabooks.blogg.se/
Postat av: eda

Grattis på studenten!



.

.

.

.

.Nu är jag tillbaka på min blogg!

.

.

.www.edisens.blogg.se

.

.

.

2012-06-09 @ 14:15:08
URL: http://edisens.blogg.se/
Postat av: Annika

Fin blogg :)

2012-06-09 @ 15:43:04
URL: http://blogofphoto.blogg.se/
Postat av: Anonym

fina bilder!

Kram Hanna & Lizette!

2012-06-09 @ 18:02:44
URL: http://hannalizettedaily.blogg.se/
Postat av: ANGELICA.BLOGG.SE

Hej!



Har en tävling i samarbete med Runns.se och Erikasgarderob.se där du kan vinna en valfri vara för max 200 kronor. Vill du vara med? Kika in här: http://angelica.blogg.se/2012/june/tavling-vinn-valfri-vara-hos-erikasgarderob.html



BER OM URSÄKT OM DU INTE GILLAR TÄVLINGSTIPS ELLER OM DU REDAN RÅKAT HA FÅTT DENNA KOMMENTAR!

2012-06-09 @ 20:18:40
URL: http://angelica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0