It's all coming back to me now.

Snart, snart ska här sovas. I en riktig säng. Oslagbart! :)
 
Efter en hemsk hemresa igår landade jag åter i Örby. Enormt skönt! Speciellt uppskattat att få en bonusdag så här innan det är dags för en lång "bortvaro".
 
Varför fick bara jag en långhelg då? Jo, imorse hade jag tid hos dietisten. Den vänliga tjejen är en länk i kedjan som förhoppningsvis ska kunna hjälpa mig till ett lite mer lättlevt liv. Till på köpet ska jag framöver få gå på stresshantering. Ja, har man hört på maken! Men det kan nog vara nyttigt, inte för att jag upplever mig stressad (det händer väldigt sällan) utan för att det ligger något undermedvetet i det där.
 
Nog om det. Sofia & jag hann därefter med ett snabbt avsked. Förhoppningsvis bara för en dryg månad, men det var tillräckligt jobbigt! Sen hälsade jag på min forna gymnasiematsal. Det kryllade av människor! Oj, vad jag bytt miljö..! Nåväl, det var en riktigt trevlig stund med härliga tjejer som numera får skriva Op3 efter sina namn, lyllos dem! 
 
Så har dagen gått. Kvalitetstid med familjen & massor pyssel. Packningen har jag sparat till morgondagen! 
Då kvällen kom besöktes Kinna Ku ett par timmar, sen en välbehövlig stund med extrabrodern Mattis innan resten av dagen har spenderats med familjen Hidland. En fantastiskt härlig afton som avslutades med massor tjöt mellan mina kära päron, dock har jag nu pallrat mig iväg till min egen säng.
 
Idag har jag också för första gången bloggat från en annan sida en denna. Kommande månad ska jag försöka hålla två bloggar igång samtidigt. Ni är jättevälkomna att följa oss, det finns hela 20 bloggar på sidan. Här hittar Du hela klassens upplevelser från Afrika->  http://bibelskolan.strandhem.nu/1213/
 
Nu är det dags att låta de tunga ögonlocken falla & önska er en god natt. Tack också till alla Er som förgyllt min 19 & ½-årsdag! ;) 
 
 
Kärlek & tacksamhet!
 
/Hanna :)

Kommentarer
Postat av: Tore Svensson Örby

Hanna!
Tack för ditt senaste blogginlägg! Halkvarningar i Skåne är vanliga den här veckan. Men jag vill härmed utfärda varning också för Gustaf i snöbollskriget imorgon. Han var uppe här hos oss i mars och kände på den hårda slungbollen.Han har under sommaren utvecklat enorma krafter. Det fick jag själv känna på när jag mötte honom i badminton på Månsavägen i somras. Jag orkade bara ett set, sedan fick Monica ta över.
Må bäste man vinna i fredagens snöbollskrig(Eller bästa kvinna!) Mitt önskeresultat är oavgjort.
mvh Tore

2012-12-06 @ 11:05:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0