X) XD X) XD X) Världens roligaste skoldag! X) XD X) XD X)

Även om ingen läser det här så bara måste jag skriva innan jag glömmer av allt!!
Idag har varit världens underbaraste skoldag!! har haft fantastiskt skoj!!
började med att jag och manda hade planeringsmöte på cafeebänken! vi grät av skratt när vi smidde planer...usch va skoj! det var jätteskoj då men blev 100 gånger bättre i verkligheten! vi planerade repliker till mård (maud) som - e du dum eller? jag heter faktiskt hanna petersson bäver! och en massa såna grejer..efter det fortsatta vi med so-lektion. trodde det skulle bli trist som vanligt men det blev det verkligen inte!! jag och terje disskuterade "blattar"...sen hängde nåra till på! det var verkligen skitskoj! sen fick en viss person i våran klass världens ryck och ingen fattade nånting men det var jätteskoj ändå! X) sen sa terje att hans bror e polis( fatta va rädd ja blev! där hade vi suttit å disskuterat smått rasistiskt och så säger han de..)i alla fall så hade vi idrott och efter det kom den efterlängtade hk:n!!och maud....!usch va vi reta henne...de va bara för skoj å hela klassen va liksom me på de!!fast ja hade ju mina repliker då..när hon kom å fråga va ja hette sa ja hanna petersson bäver, men bäver står inte me eftersom ja gifte mej för nåra veckor sen! vi ska ha barn i juli förresten! :) manda satt brevid å tjöt av flabb..å fyy va skoj de va! så skrev hon att ja va pratig å stökig eller nåt men de va de värt!! vi tjafsade emot å hade verkligen allmänt skoj!vi (ja å manda) satt längst fram me benen på borden å grät av skratt! ur mina ögon forsade det verkligen tårar! sa en massa skoj men kommer tyvärr inte ihåg allt nu! :( tror aldrig jag har haft så skoj i skolan nån gång!!
sen när vi gick ut från lektionen så sa ja högt till henne att hon skulle önska mej lycka till med graviditeten!! Hahaha!! hon e bara fööör körd nu alltså!

jaja detta var nog min allra roligaste skoldag! har aldrig tyckt att skolan e så kul å kommer nog aldrig göra det igen!!
tack för idag tjejer!!<3 detta bara måste göras om!

??

Vilka läser min blogg??

...

hej hopp!! känner att det är dåligt bloggat från min sida här..men har inte orkat...ni får ursäkta mej..ni som läser detta då..(d.v.s vickan!! :P )
på min lilla front händer inte så mycket för tillfället...börjat skolan igen! blä men men.. ikväll blir de kalas hos hanna å dom!! :) (inte släkt för er som undrar!! :P ) efter det ska jag sova hos sara..gummsilumsan!! <3 skojskoj..igår kväll åkte resten av min kära familj in till akuten i borås eftersom gustaf hade feber och fruktansvärt ont i magen så vi trodde typ att det var blindtarmen eller något! men väl där vara det 24 före dom i kön så dom hade inte kommit in innan klockan 7-8 i morse ungefär så dom sov hemma och har nu åkt till skene lasarett istället..får se hur det går för den lille stackaren! tycker så synd om honom!!
om allt går enligt planerna är vi ca. 20 personer som åker till kreta i maj!! :D samma hotell som våran familj har varit på!! men ingen annan har vart där vad jag vet iaf..men älskar de stället...det är helt,helt underbart!! så de ska bli skoj!! både vickan,sara å hanna ska me...jättekul!! :D

nej nu ska jag ta och hitta på lite annat smått och gott!!

ha de fint människor!!

2oo8

Jahapp, då var det nytt år igen!! tiden går ju huuur snabbt som helst så jag hänger inte riktigt med men strunt samma!!
I varje fall så började vi nyårsafton med middag hos Ulrika och dom och där var vi runt 30 personer..massa go mat och härliga människor..
På kvällen hade vi lite så här firande några stycken i kulla hos sara och dom! där var vi: maria,maria,michael,paul, mamma, pappa, andreas, erika, sara,gustaf, jag, mikaela, sara och hanna!! Tror att jag fick med alla där.. Riktigt go mat och helmysig kväll..kunde inte blivit bättre!! men usch vad trött man blir!! I alla fall så fick jag fira mitt efterlängtade nyår med min egen lilla sara!! <3 uuunderbart!!
ikväll så ska jag träffa sara igen..vi ska på viktors 20-årskalas! sen ska hon komma hit typ på fredag lr nåt!! jag har räknat ut att det blir ca 5 olika kalas denna veckan!! det är ju nästan rekord och det känns lite mycket men det ska nog gå det med!!

får la kanske ta och dra mina nyårslöften med innan det får räcka här! brukar ju aldrig komma på något men i år blev det faktiskt 6 stycken till slut..ovanligt för min del!

1.bli snäll
2.bli rolig (försöka iaf!!)
3.vara snäll mot gustaf
4.bli bra på piano!!
5.inte äta kakor (det enda jag nog kommer klara!
6.höja mina betyg!! (men då måste jag ju plugga mer..)

kommer aldrig funka det här me jag ska göra mitt bästa!möjligtvis kommer jag klara punkt 5..men vi får se!!

Gott Nytt År!!

<3

image10
Sara & Jag på nyårsafton!! <33

Jul <3

image9
Sara & Jag på julafton!! <3

<3

image8
lilla gulleplutten på julafton!! <3

RSS 2.0