Isaberg!

Idag har vi haft friluftsdag.. och frisk luft var det verkligen för våran del.. Katastroferna började i uthyrningen där jag och Manda lyckades välta ner mängder med skidor.. Deet var pinsamt på riktigt! Sen blev det barnbacken i ööössnö och små snöflingor var det inte heller.. Stora som berg (små berg) så stora att jag aldrig har sett större..
Hela HEM började med att ramla.. Alla tre på samma gång.. Vi såg roliga ut där vi satt på rad. Efter ett tag fick emma nog av pjäxor så vi gick och bytte och sen åt vi lite. Emma och Manda provade lyckan i den grön-blå och det gick fint.. till slut ;) Nej men måste berömma dem! Tycker att de var riktigt bra för att vara nybörjare. Ankarliftar klarade de galant, dock har jag kvar otur vad gäller dessa.. Bara massa människor som ramlar framför mej. Idag var det säkert 4 styckna. Manda drömde om den röda så vi åkte upp och hon ramlade inte så många hundra gånger! Vi drog med oss Emma nästa gång det var dags och då fick jag dra upp kvinnan efter varje sväng men sista gången vi åkte ramlade hon inte på hela backen! Framsteg,framsteg! 10 gånger hann vi kanske åka och en rätt typisk situation i denna backe -> emma ramlar, jag åker fram till kvinnan och frågar hur det gick och hon kmr snart upp på fötter igen.. Dock har vi sett de flesta vurpstilar idag X) Speciellt gillar vi Emmas glidning i slutet av röda, för att snacka med ngr männskor?! :P haha.. och jag har lyckats vurpa hela tre gånger (skyller på pjäxorna!). Åkte lift med Sara en gång med, men de åker störlopp i de svarta så jag hänger inte på! Roligt har vi haft idag iaf! :)

Kram tha skidälskare.

Helg!

Helgen som gick kommer genomrabblas snabbt! Jag är trött!
I fredas när jag kom hem gav jag och elin oss ut till grusgropen och åkte traditionsenligt pulka! :D Jag är livrädd varenda gång! Den är helt opålitlig den grusgropen asså! Inte en enda gång att vi lyckats åka rakt fram! :O Roligt men läskit..så vi satt och tjötade en lång stund me. Blåbärssoppa å grädde är favoriten efter pulkaåkning! (: <3 Sen bar det iväg på kalas till mammas kusin. Där bestämmdes det att jag och Alice ska gå catwalk på 9a:s kväll :P Jag hoppas att hon inte strejkar! Får nog fixa ett "roligt" halsband som hon kan underhålla sej med! Helena dumpade också Alice hos mej en sisådär 40 minuter och myyys hade vi ihop :)<3 Sen var det prat me Sara ngn timme tills vi somnade båda två. På lördan var jag lite me Vickan medan Sara och Hanna åkte längdskidor.. Jag var nt så värst sugen så jag och Vicks hade skoj ist! <3 Sen var det naning hos Sara igen och igår korsförhörde mamma min kusin och hans tjej om deras blivande bröllopsresa.. och David blev förvånad över att jag redan var "övningskörnings-mogen".. Haha det märks minsann att man är en av dom minsta släktingarna!! yepp,yepp! Och hör och häpna.. Vickan säger att jag får bo själv om jag måste ha en flygel i lägenheten.. ajaj!! vi får helt enkelt bo grannar! ;D
Vi är återigen i skolan... 4 prov denna vecka..uhuuu! Blä men Isaberg också så det blir nog bra! Emma och Manda har aldrig åkt skidor innan så detta blir minst sagt en upplevelse! Vi laddar! plus att sara och den klassen ska dit samtidigt! :D Yiiihoo... imorrn ska vi också börja förbereda 9a-kvällen! (: kom och joina 19/3 i matsalen! Det kommer äga fett! :)

Kram,kram!

Vi kallar det skola!

Jag är arg! Inlägget raderades precis! Grrr! Jag gör ett frest igen!
Okej.. Nu är det 7 veckor kvar till påsklovet, 8 veckor kvar till Prag och 14 skolveckor kvar till Sommarlovet..! Nu går det fort och snart har jag pallrat mej igenom mina 10 år på Örbyskolan.. Scarry så tiden går! Jag är iaf tbx i skolan efter ett härligt sportlov och vi diggar fortfarande våra so-lektioner! Idag förvandlade Terje Hitler till vikarie.. Skumt..! Jag tror våran gamla so-lärare börjar bli riktigt skoltrött (!) för så här har han aldrig betett sej förr :P
Och våra åttor.. Oj! Dom kan minsann nt mkt dom! :O Enkäter får vi.. En handlade om nöjen och först fick man kryssa i lite nöjen då. Fråga nr 2 var "Hur mycket läger du ut?" Jag och Emmsi B svarade 180000000 livstid (Ivar som räknade ut!) Jag är fortfarande lite förundrad över 180 miljoner mellan bara 20 och 65 år.. Iof glömde han skatterna men ändå X) han glömde också tiden man nt jobbar. Men visst dasspapper kostar eller hur Emma h? ;) Ohh så intärnt! Emma skrattade också en heeel del när jag ist tänkte svarat "4 vid mormors blåbärspaj"..Humor på hög nivå i 9a, högra hörnet längst fram, sal 411, gamla delen, nedervåningen, kalla delen, hus E, Örbyskolan.. You name it! 9a!<3  Det kommer minst sagt att bli jobbigt på avslutningen! En tajt klass är just vad vi är och roligt har vi! Men vi behöver nog träffa lite nytt folk allihop, meeen vi trivs, det gör vi! (:
Denna veckan har jag
måndas:pluggat
tisdas:råkat ut för en läskig snubbe på orkestern!
onsdag:pluggat
och idag pluggar jag! Oj vad man är duktig här i världen!
Imorrn är det dags att hämta bilen och sen blir det kalas tror jag.. Förhoppningsvis en Sara~Hanna~Helg :)<3 med men stackarn har prov på måndag! Tykna männskor på sätila!

Nej, nu ska jag fortsätta med min no-renskrivning!
Ha de gött!

Newbody,Alice,Hundrädsla och Helg!

Japp, vi börjar där vi slutade! I torsdags vandrade jag och Vickan ut på säljarerunda! På förmiddan var det tomt i typ vartendaste hus.. Så vi gick och gick i det kalla sverige. Men till en gammal konstnär i Tostared kom vi. och skrattade gjorde vi! Riktigt rolig är hon och sen skulle hon visa oss typ alla sina tavlor och det var inga små mängder tavlor det! :O men vi blev tvugna att gå hem efter en stund och då hade vi kanske bara hunnit kolla på 30 tavlor. jag förmodar att det fanns minst 4 gånger så många kvar att se! Japp sen på eftermiddan passade vi Aliceplutten. Myys hade vi men det märks att hon börjar bli stor..Hon är minsann ingen bebis längre! Sen på kvällen var det dags för nästa försök och kvällens avslutande affär var minst sagt en upplevelse! Männskan pratade med oss, med hundarna och i telefon samtidigt! Det ni! Jag trodde bara att det var kvinniskor som kunde göra fler saker samtidigt men uppenbarligen inte! Så gick han iväg och snackade fon så jag och Vickan stog där i hallen med två hundar som bara hoppade och klor hade den ena. Mina ben bevisar det! Och Viktoria är hundrädd! DET fick jag verkligen lära mej under dan och i vartendaste hus finns hundar (typ) i Tostared. Tyckte nästan synd om henne..Haha hon skrek och tryckte sej mot väggar och allt vad det var ;)
I fredas var det premiär för Transtrandfilmen.. Niiice var den! Sen kollade vi på 2 filmer va dom nu hette och vid 2 var jag trött! jag är varken nattuggla eller morronmänniska.. knepigt!
Igår var jag hos egentligen hos Rebecka men efter ngr timmar hamnade vi på Jessicas kalas.. haha galna sjuor! Men det var skoj! Speciellt godiskriget :P Helt galet!
Och idag har inte hänt ngt speciellt. Första lugna dan detta lovet..fast måndan va också rätt slapp.. och inte har jag pluggat heller :S Skit! En no-dag får de bli imorrn! Blä!! :(

ha de fint!

Lov!

Wir haben lov und es ist schöön! Verkligen skönt! :D
jag började lovet med transtransgänget.. det var.. som vanliga ku-kvällar.. niiice!
sen blev det lördag och lillajul hos mormor.. 31 personer var vi i år och myys vare (: fast lite trångt när vi skulle ha utdelning av dom här-> min släkt e bäst iaf! :D<3 sen sov jag hos sara den natten och hos vickan nästa och vi var duktiga igen.. gick stavgång(vi ser urlöjliga ut!) 8-kilometarn igen.. det börjar bli söndagstradition ;)
sen hände typ inget på tisdan, va ute me elin lite å så.
igår var våran familj+sara och hennes mamma i gbg. vi gick i affärer, men mest mamma å maria.. de försökte hitta klänningar till bröllopet men det var inga som dög så lite bortkastad tid där.. :P vi hälsade på bettan i "hennes" lägenhet, och DET är minsann ingen nådig lägenhet det! en etagelägenhet (2 våningar) mitt på drottninggatan precis mitt inne i centrum. Stor är det och egendesignad så hon har det bra sjuksköterskan!! Sen var jag så trött, så trött och idag har jag varit i alingsås, strosat lite och hälsat på helena och nicklas och deras lille johannes.. han har typ världens roligaste skratt trots att han bara är 10 månader! :) medan jag var iväg har också mamma och pappa hunnit köpa ny bil. Vi dissar våra kära*host!* audi-> och förstör miljön vidare med en sån här-> snart är det dags att åka till mormor för att sova där, 75% av tha famila! pappa ska som vanligt sova på jobbet så vi andra åker till tostared eftersom det är jobbigt att inte ha kök.. vi (målaren) håller på å gör om så vi försöker vara hemma minimalt..

nej! Nu måste jag packa.. det blir kanske 8-kilometare här och newbodysäljning imorrn!
Kram, kram!

Veckan som gått..

I torsdas hände typ plus-lika-med-noll, ingenting med andra ord..
Jag hade dååliga dar i skolan förra veckan..iaf så tog jag mej i kragen i fredas och ringde till elin när jag kom hem.. ngn timme efter det var vi ute och sprang och det första gången på lääänge!! iaf var det typ 4-5 månader sen vi va ute å sprang tsm! Men nu ska här bli ändring på det! Vi eller Elin kanske jag ska säga var jättestolt när vi hade sprungit 4 km och bara gått över vägarna.. ;) Sen åkte jag med cicci på lovsångsmässa i sätila~it was nice! men sen blev det hem och sova. Har vart helt slut den sista tiden! På lördan fick jag sova ut typ första gången på två veckor och slapp gå upp klockan sju! det var ännu mer nice :P
i söndas va vi hos mormor.. jag och familjens pianist, min käre far satt och klinkade piano.. Jätteskoj va de även om jag bara försökte ta ut lite melodier.. Sen tog jag och Vickan och kände oss onyttiga så det blev 8-kilometarn med stavgång. Vi hade vääärldens skrattanfall mitt ute i kolsvarta skogen åt det mesta.. Skoj hade vi så när Vickan ska göra apu och bo i örby blir det stavgång varendaste kväll? :P sen var vi inne hos mormor igen och där va helena å dom.. när pappa sa hej alice och log mot männskan på golvet började hon skrika för full hals och kröp in under simeons stol X)  sen fortsatte hon gråta en stund till. jag tyckte det var vrölskoj :D
i måndas var ja och päronen i kinna ppå handledarutbildning och jag bestämmde mej för att bli nykterist! efter all fakta om rattfylleri var det ett lätt beslut! 3 av 4 timmar var den iaf rätt seg så det är ruskit skönt att ha gjort den nu! (: Nu väntar vi bara på den 20:de april ;)
igår blev jag klar med mina kära (hmpf!) klänning i slöjden. Jag undrar fortfrande hur det har kunnat ta 9 månader att sy den X) igår hade jag också en riktigt dålig dag rent psykiskt! Jag fick ett ångestanfall igen och DET är allt annat än roligt!Usch ja.. jag vill helst inte prata om det så det gör jag inte, men om det händer (vilket det gör då och då) så kan ni ta det lugnt.. jag ringer till Sara när jag kommer hem och efter 2 timmars samtal mår jag riktigt bra igen! (: Sicken tur att jag har henne. Annars hade väl jag fortfarande gått och haft ångest! Sen var jag och Elin ute och gick i en timme och det är också bra för psyket (:
idag har vi haft helt ärligt joordens roligaste so-lekition!! SOM vi skrattade X) Emma och jag skrattade så att tårarna sprutade och Terje skrattade inte ens åt sej sj.. haha.. särskilt diggar vi: dom sitter under palmer och dricker bananer! Terje var trött tror jag :S Roligt hade vi iaf!
Nationella prov har vi också gjort, både i tisdags och idag.. Det känns sisådär! Inte bra i varje fall :/

men men.. nu ska jag fortsätta med min no.. man kan säga vad man vill om rolighetsskalan på detta område.. genteknik hade vi kunnat hoppa över ;)

Ha de bäst! (:

RSS 2.0