Startproblem, stumhet och kusinträff.

Nu har det gått ngr dagar igen, jag ber om ursäkt!
I måndags hände absolut ingenting så den dagen hoppas jag över. I tisdags hände ngt mer, jag skrev en text om ku till församlingsbladet, och ni trogna läsare som tillhör "mitt" ku (dvs, sofia och christina) V.e.t ni vad?? Vi hamnar på framsidan på församlingsbladet med vårat oerhört snygga pyramidresultat! ;D Hahaha jag säger då det. Stackars Terje när han hämtar markbladet ngn gång snart och förfärat upptäcker vad hans elever gjorde när dom var lediga för att åka iväg med ku för att ha bibelstudier, ja vad upptäcker han? En stor, konstig, skev, men ack så underbar pyramid! :D


Underbar var ordet!! <3


Och nu har den där rackarns knappen fastnat i mittenfältet så nu blir jag så illa tvungen att fortsätta skriva i mitten. Tumme ner! Senare på dagen försökte iaf jag och Elin nå den ansvariga personen i kommunen för "snabba pengar".
Det gick väl inte precis bra.. Haha Elin fick ringa och jag satt bara brevid och skrattade, allt lät så skoj och till reportrar och grejer kom hon! Jag säger då det. Fast nu har jag hittat vart man kan ansöka så jag kan avslöja att om vi får igenom våran ansökan ska vi ha en sisådär 2-4 "konserter/allsångsgrejs på olika ålderdomshem. Skulle vara riktigt roligt! :)
På kvällen var det åter dags att övningsköra lite. Pappa har numera börjat "överraska" mej med nya vägar, vilket han tycker är väldigt trevligt verkar det som. Denna kväll kördes det mellan Haby och Öresten, tillbaka till Haby, till Berghem, vidare till hajom och sen bytte vi eftersom vi inte tränat hel/halvljus än och det började bli mörkt. Och själva körandet går faktiskt riktigt bra numera, dock har jag ett litet, eller ganska stoort problem! :/ Jag är kass och då menar jag k.a.s.s på starter om jag inte börjar plant eller i nerför. Värdelöst dålig är jag verkligen! Jag antar att antalet kärringstopp vid mina starter är oräkneliga.. :S Antingen ger jag för lite gas, släpper kopplingen för snabbt, släpper handbromsen för sent, ger för mkt gas eller släpper kopplingen för segt. You name it, jag har problem!! Jag vill inte prata mer om det, Tack!

Vi går alltså vidare till gårdagen, en dag som innebar en tidig väckning! Runt 8 satt vi i bilen på väg till Tostared. Pappa skulle med den herrliga delen av släkten (och Ulrika) för att golfa och min mor ville då tillbringa dagen på Lyckevägen.
Efter en stund där stack mor och moster till deras faster för att plocka vinbär (vilket ingen av dem behövde eftersom de båda har alldeles tillräckligt vinbär själva, Men de ville vara snälla.) Detta innebar att jag och Elisabeth blev ensamma. Och har ni provat hur det är att vara ensam med en stum ngn gång? Precis så var det nämnligen. Elisabeth är ju inte stum egentligen utan stum på befallning. Hon får inte prata på en vecka säger farbror doktorn. Så våra samtal såg ungefär ut så här: Jag frågade ja/nejfrågor, Elisabeth nickade eller skakade på huvudet eller skrev ner sitt svar på ett papper. Nu förstår jag hur Elisabeth i bibeln hade det när hennes man var stum nästan ett år. Det var en ganska skum känsla faktiskt. Men jag upptäckte att man kan ha trevligt ändå, utan massa babbel. Efter en stund plockade vi fram damernas detektivbyrå och satt och myste till den. Förresten har jag nu också förstått hur en mobbad känner sej. Detta kanske lät som ett skämt, men det är hemskt. Jag menar folk som stör sej på ngn pratar ju helst inte med "den jobbiga personen". Ungefär så var det att prata med Bettan. Jag fick ju aldrig ngt svar, iaf inte ngt ljudligt svar. Skönt att veta att detta inte var normalt.. Sen blev vi ngt sjukt hungriga så vi tog och lagade mat tsm. Det blev spagetti och bacon och var gott för två kurrande magar. Kurrandet var det enda ljud  Beth gav ifrån sej för övrigt.. Efter ngr timmar kom golfarna hem och var utsvultna som få. Grillat blev det och riktigt gott var det. Sen bar det av hemmåt. Jag och far åkte till Anna, vattnade och fixade tältsängar och grejs till våra norrlänska gäster som kom runt 23. Det var våra Umeå-kusiner som kom. 4 i familjen hade vi inte träffat sen farmors begravning. Och det är längesen, 6 år sen. Så med dem har vi umgåtts hela dagen och trevligt var det verkligen. Nu är jag trött och ska kanske till Elin snart, inser att det var dumt eftersom Pappa och jag pratade om lite körning. Får väl se vad det blir av kvällen. Får väl också bjuda på 7 av Farmor och Farfars 13 barnbarn.Kram!

Bänkkväll, begravning, partaj, planering..!

Jag kan tänka mej att mina trogna läsare har börjat fundera på om det bara är ni som är trogna och inte jag.. Men även om det har varit lite tomt på inlägg här några dagar har jag haft det i tankarna.. Att jag borde meddela om hur allt står till.
Som jag sa förra gånger hade jag och Sofia små (stora) problem med torsdagskvällen och kollektivtrafik. Så istället blev det en "bänkkväll" som i och för sej inte började på den gröna bänken på "Örbys torg" utan med en 7-km-promenix, en Kalvik helt enkelt. En timme vandrade vi nog omkring där i skogen innan vi satt på bänken 4 timmar. Alltså blev det 5 ventilationstimmar i torsdagskväll med små/stora problem och jag tyckte iaf att vi hade väldigt roligt :) 23.45 sa vi iaf hejdå och godnatt och sen sov jag riktigt gott.
I fredags sjöng jag på en begravning här i Örby, vet inte vad jag ska säga mer om det. Inte så mkt antar jag :) När minnesstunden var slut bar det hemmåt för att byta ut dom svarta kläderna till lite mer sommrigt och sen bar det direkt av till Hanna med Mor och Far. I bilen plågade jag mina päron med gammal go musik som jag satt och sjöng med i för full hals!! :D Sen var det alltså kalas för Hanna som fyllde 15 dagen till ära. Sen när balunsen gick mot sitt slut och jag längtade så efter min egen säng (jag hade blivit väckt av en fluga klockan 6 på morronen och sen hade allt gått i ett så var helt slut) så ville inte mina föräldrar ha mej med hem :( De skulle nämnligen åka till göteborg i lördags och hitta på en massa roligheter, utan sina barn! Så jag fick snällt gå hem till Mormors och sova där. För första gången i mitt liv sov jag i Mormors säng och jag beredde mej på en hemsk natt. Det gick däremot väldigt bra och jag sov oerhört gott. Så innan sovning satt jag och läste bibeln precis som min Mormor gjorde, det kändes fint!! :)
När jag vaknade, var jag utvilad och som vanligt när man slår upp blicken i Mormors och Morfars sängar möts man av 16 glada ansikten på väggen mittemot. Det är alla deras barnbarn. Tänk vad fint egentligen, att vakna och se "sitt livsverk". Vill jag också göra när jag blir gammal :)   Sen gick jag ut och då hittade jag min moster i landet som hade ryckt upp massa ringblommor som jag fick i uppgift att rensa och sätta ihop till 2 buketter. Och några få ringblommor var det inte. Tog säkert minst en timme! Två buketter blev det till slut i varje fall och en av dem skulle Mormors 2 systrar få så jag gick dit med en. Sen åt vi och sen fick jag ett nytt blommuppdrag. Denna gången skulle jag plocka en fin bukett till Mormors grav. Och jag ville göra ngt riktigt fint! Nu skulle jag vilja flika in här att jag har inte hållt på med blommor på flera år med buketter och så, så jag tvivlade på mej själv. Jag valde blommor med omsorg, vad jag trodde Mormor skulle tycka om och så. Massa fina blommor i rött, rosa, gult, vitt och orange. En lilja som jag vet att Mormor tyckte om utgick jag ifrån. Och tro det eller ej, jag blev faktiskt riktigt nöjd med mitt verk. Jag,Viktoria och Anna åkte till graven och satte dit blommorna. Efter det var jag och Viktoria hos Helena och Alice och skrev listor om våra framtider (framtid?) och passade Alice och hade riktigt trevligt :)  Viktroia, jag och Christina begav oss efter barnpassningen till maxi i kungsbacka där Viktoria råkade ut för ett litet missöde som jag har lovat att hålla tyst om men roligt var det i alla fall! ;) Natten tillbringades hos denna kusin också.
Och igår när vi var vid graven igen, tyckte Maria (annan moster) att det såg dumt ut när det bara fanns blommor på Mormors grav och inte Morfars. Grejen var bara den att Morfar visst hade blommor, även om dom var planterade. i vilket fall som helst delade hon min bukett. Och jag som hade lagt ner lite extra tid och kärlek på den bara för att den skulle vara till Mormor. Jag får helt enkelt göra nya buketter när jag ska dit igen och då ska minsann inte min hälsning till Mormor delas på. Då får det helt enkelt bli en till Morfar och en till Mormor. Så hoppas jag att allt blir frid och fröjd! :)

Kram på er /flikkan som har upptäckt sitt intresse för blommor igen :)


Uuuullared!

Yes, det var var gårdagen hade att erbjuda. Bilen blev full till en början på människor, i slutet var den full på allt mellan kollegieblock till ko-nattlinnen till konserver till kissenödiga tjejer och ja.. skulle jag dra allt så skulle ni vända tvärt!!
När vi anlände, Sara, MammaSara-Maria, Moster-Anna, MammaHanna-Karin och jag var det första vi såg (Sara och jag) en karusell. Med lila säten.. Jag var fast, den gick ovanligt fort också, meeen.. Sara tyckte att vi hade skämt ut oss om vi hade åkt med så vi fortsatte med att mangla folk med våran kundvagn, lite längre in i affären tycktes folket försvinna, det blev iaf såpass lagom folk att vi inte gick på ngn varje sekund utan bara varannan. Jag var tvungen att köpa alla dom där tråkiga kollegieblocken, pärmarna och allt annat man tydligen behöver på gymnasiet.  Sen hittade jag och Sara Megagulliga vit/svart/randiga nattlinnen med en Megasöt liten kossa på. Heelt underbar! Love it, även om jag ser ut som en fånge.. :P Och vet ni vad som mer hade kommit in? Krustänger!!! :D Detta har jag väntat på att hitta i över ett år och nu så var den där.. mitt framför ögonen på mej! Jag var Lycklig!! :D Röd är den, röd och glansig, den har vunnit mitt hjärta :)
Sen köpte vi väl en massa andra onödigheter och lite nödvändigheter.. Köpte inte så mkt, var inte på humör. När vi hade gått 2 & ½ var det dags för räkbaugetter på cafet brevid. Mina ben var totaly trötta! Sen åkte vi hem. Det var minsann tur att vi tog Sara och deras bil.. Tänk om vi hade åkt med Annas lilla gulliga grej till bil. Vi hade aaaldrig kommit hem med allt! V70:n var helt knökfull med allt vad våra 4 proppfulla vagnar hade innehållt.
Detta påminner mej om en gång för lääängesen när jag, Viktoria, Mor och Anna var på ullared och Anna köpte mängder kopieringspapper till jobbet och lastade allt papper (som ju är ganska tungt) på en sida så hela bilen lutade.. Den slog till och med i marken så vi fick byta platser i bilen efter vad vi vägde! ;) Hahaha ja det var en upplevelse och Annas lilla golf var totalpackad med mängder gula påsar.. Om jag inte minns fel så var mitt synfält gult under hela hemresan.. Så tjockt var det!! Hahaha kommer du ihåg Viktoria?? :P
Tillbaka till gårdagens hemresa. Jag och Sara satt där med varsin likadan mp3. Hon är för söt!! Vi brukar ha med oss egen musik (vilket jag också hade) men kvinnan hade laddat sin systers mp3 med massa låtar som jag skulle gilla, typ massa mammamia! För hon tänkte på mej.. Maha sicken goding!!<33 Sen när vi kom till Öxabäck typ var det akutläge för flikkorna i baksätet, Sara hade det värst och det var inte långt ifrån att hennes stackars blåsa sprack. Jag hade det inte lätt jag heller. Eftersom våra mammor led av samma problem åkte vi direkt till församlingshemmet och dess 4 toaletter.. ;) Och jag var såå nära på att pissa på mej när Sara rusade ut ur bilen och sprang till dörren och den var låst! Som jag skrattade och hon var helt desperat och drog i dörrn allt hon kunde och den rubbades inte det minsta. Det var klockrent. Sen tog det ett tag för Moster att hitta rätt nyckel också så stackars oss fick lida ett tag till innan vi äntligen kunde rusa in och få våra behov gjorda. Hahha!! Det var en upplevelse och en väldigt trevlig dag!! :D Tack för den!! (:

Jag och Sofia har haft våra problem idag. Vi försökte hitta ngr lämpliga tåg för att ikväll åka in på sommartorsdag och sen vara med på oas möte på torget. Det var inte det lättaste och vi hade väl kommit hem mitt i natten så vi skippade det efter många om och men och går istället ut på en riktig långpromenad om en stund :) Ska bli trevligt och väldigt välbehövligt för mitt stackars huvud och humör!! Jag har vart på riktigt dåligt humör idag.. Hahaha fråga mej inte varför.. Så är det bara! :P Förhoppningsvis kan Sofia få mej på bättre humör!

Ha det fint och se upp för kissenödiga tjejer som manglar folk om ni åker till ullared! :)

Kusiner & Kalas.

I förrgår kväll kom dom alltså. The cousins from stockholm. Det var roligt att träffa dem igen, även om jag var väldigt trött. Sent på kvällen tog vi lite trevliga bilder och kusinerna Petersson var helgalna! Nåväl.. Några mer seriösa kort fick vi.
Igår gjorde jag inte sådär väldigt mkt.. Gick upp klockan 7, jag gjorde det faktiskt!! Men anledningen var att kusinerna skulle åka vidare så man fick ju upp och hoppa och säga hejdå innan man kunde somna om igen. :P
På kvällen bar det av till Tostared för Jakob fyllde dagen till ära 20 och är därmed av med de värsta åren.. tonåren! Själv har jag inte alls lidit av detta fenomen, tycker nog att de som alla andra år jag har levat har varit fantastiska, speciellt det senaste!! Under kvällen lekte tjejerna runt 15 år systemlekar.. Jag var uppfinnaren som hittade på de mest knasiga system och till slut fick jag avslöja massa för att de överhuvudtaget skulle komma på rätt spår. Roligt hade vi iaf!! :) Sen var Emma och Albin där och ville gunga så jag och Hanna gungade med dem. Mina kusiner har inte vanliga gungor utan ett gammalt gungbräde (har för mej att det heter så) iaf satte jag och Albin oss på ena sidan och Hanna och Emma på den andra och så satt vi där och sa bang och gungade och ont i rumpan fick vi! Jag och Hanna alltså, Albin hade inte det minsta ont.. Jag tror att han fortfarande har blöja!? Och isf kan jag förstå att han inte led, borde vara mkt smart isolering! Sen kom Den bäste Christoffer och joinade oss. Vi fem dansade "små grodorna" på studsmattan och Albin hängde nog mest i luften mellan de två Hannorna. Stackars barn, men de hämnades med att brotta ner oss ordentligt sen. Jag var helt slut efter att "barnlekningen" var över. Jag upptäckte också hur otroligt bra Christoffer är med mindre barn. Han kommer verkligen att bli en bra pappa! Hejja Christoffer! :)
När vi kom hem hade Gustaf gått och lagt sej i min säng och somnat där, jag tyckte att där kunde han väl få sova om han vill. Ngt som jag senare ångrade! Jag sov inte ordentligt på hela natten. Först vid 5 somnade jag. Jaja, en natts sömn är inte hela världen!
Om en stund åker jag, Saragumms, Mamma och Moster till Ullared för att inhandla diverse onödiga saker. Tänkte ladda upp lite inför skolstarten. Värdelöst att man måste fixa böcker å sånt sj numera.. Jag som är så dålig på att hålla koll, det kommer gå åt skogen det här! Yes.. Känns fint!
Nej nu måste jag hinna äta innan också!
Kram!


De vilda Peterssonarna på en ganska lugn bild, ovanligt lugn iaf! ;)

Aktiv kallas det!

Har ni sett på maken? Nytt rekord folk(!!!), jag börjar ju till och med känna mej som en bloggare ;) En aktiiiv sådan! Får väl se hur länge detta håller i sej!
Igår kväll satte sej två trötta örbybor i en röd bil för att köra upp till svenasjö och tillbaka, ännu en gång! Kan ju tillägga att jag numera kan varenda kurva på den vägen (typ) och pappa tycker att jag ska starta taxi med tre stationer örby-skutejön-svenasjö. Why not? När vi väl kommer upp till svenasjö beodrar en pappa sin förvånade dotter att hoppa ur bilen. Men jag har lärt mej att ska man övningsköra måste man lyda handledaren. Jag blev lite sur för jag trodde att jag inte skulle få köra hem, istället tog pappa över ratten, körde ngr hundra meter på den stora vägen och sen in på en grusväg. Där fick jag återigen hoppa ut och sätta på min gröna skylt och köra. Oj vad det skumpade!! Jag körde hela 2 mil på denna grusväg. Fast det passade mej rätt bra ändå, med tanke på att jag bara behövde samsas med 3 bilar under ca 1 & ½ timme. Så jag körde helt mitt eget race, helt plötsligt hoppade ett rådjur över vägen och 3 harar ville också umgås med mej, men inte körde jag i diket för det! :) Sen när jag hade vänt när grusvägen tog slut och jag kom fram till svenasjö igen fick jag köra hela vägen till skutesjön och väl hemma belönade jag mej själv med att äta helt nyplockade hallon från trägårn tillsammans med socker och mjölk. Mumma! :)

Idag händer inte så mkt, ska alldeles strax hjälpa mamma att skala räkor till en sallad. 2 av mina 25 kusiner kommer hit idag. Alexandra och Victoria heter dom. Eftersom pappa och hans 3 syskon bor utspridda över hela landet blir det inte så ofta att vi träffas. Nu är alltså den stockholmsliga delen av släkten på väg till hålan Örby. Ska bli trevligt att träffa dessa pysar igen. Jag kommer ihåg när min Farbror och hans fru hämtade dem i ryssland, ja tjejerna kommer därifrån förstår ni. Då var Victoria riktigt mini och red på hundar, hade världens korkskruvar och var bara otroligt megasöt. Nu är också de större, och kvickare kommentarer än Vickans får man leta efter. Alexandra är en väldigt snäll 12-åring som uppför sej  moget! :) Till skillnad från min bror ;)
Nu ska jag som sagt hjälpa mamma lite! Ni får en bild på Vickan också :)
Kram!

Ett nyuppfunnet Måste!


Under det senaste dygnet har jag kommit fram till vad jag numera ska försöka mej på! Nämnligen att berätta för folk vad jag tycker om dem, om det nu är positivt så att säga. Jag har försökt börja så smått idag, för jag har verkligen börjat förstå vad alla vänner, släktingar för att inte tala om familjen betyder för mej! Ett liv utan alla "mina tjejor" är riktigt svårt att tänka sej! Konstigt att jag kom på det sådär väldigt plötsligt, jag tror det var när jag satt och kollade på bilder ifrån i fredags på Viktoria, Christina och mej. Härliga sådana tycker jag. Oj så mkt jag tycker om er allihop! Ja sen var det nog också att jag tänkte på Mormor och då kom jag på att det var så mycket som jag aldrig hann säga till henne, då kom jag på att vilken dag som helst kan det vara försent att berätta för alla hur mkt jag faktiskt älskar er!
Så nu hoppas jag att ni kan vänta er lite kärleksförklaringar nu och då. För det är ni värde allesammans! Ohhh så underbara ni är!

Puss på er, love you!<3

Övningskörning, Gothia och Lygnevi!

Jag börjar där jag slutade, alltså i onsdags. Johanna, Michael och Olle var här typ hela dan. Mkt roligt! :) Sen på kvällen var det dags att besegra min rädsla. Ja, det var nämnligen så att jag hade inte övningskört på en månad eftersom det den gången inte gick så bra. Precis.. det var såpass nära att jag körde i diket så jag inte har velat köra igen. Men jag kände att körde jag inte nu så skulle jag snart vara tillbaka på ruta ett och därmed parkering igen och DET kände jag inte det minsta för! Så sagt och gjort. Jag och far körde till Svenasjö och tillbaka ännu en gång. Ni skulle veta hur nervös jag var i början, hela jag skakade och jag var livrädd. Jag sa ingenting om detta faktum till pappa, då hade han alla gånger blivit likadan. Och i början gick det väl inte sådär jättebra, jag tyckte inte det var det minsta kul pga mina nerver men efterhand gav de med sej och hela hemvägen satt jag där och njöt av att det minsann var jag som körde i solnedgången. Så nu ska det bli mer körning har pappa lovat. Skönt att det går framåt iaf :)
I torsdags tog jag och mamma bussen till gbg där maria, sara och ngr till mötte upp. Jag, Sara, Erika och Cathrin var på Gothia ngr timmar. Matchen mellan Cruzeiro och Aik var nästan ett skämt. Det var inte många sekunder i den matchen som svenskarna hade bollen minsann. Man blir verkligen imponerad av brassarnas passningsspel, dribblingar och allmänt spel. Helt fantastiska är dom. Det hjälpte inte om 4 svenskar var på en brasse, han lyckades alltid komma ur grejen med bollen ändå! Grymma verkligen! Sen sa dom i högtalarna att om ngn kunde både portugisiska och svenska vore det väldigt bra om de kunde få hjälp med tolkning mellan Daniel da Silva och "The man of the match". Jag sa till Bettan att hon självklart skulle göra det eftersom hon pratar flytande portugisiska, hon tvekade lite men till slut gjorde hon det och det var hon väldigt glad för efteråt! Här har ni dom-> Sen fick vi också chans att fotas med dem eftersom Elisabeth kan prata med dem så det gjorde vi :) ->Två av dem spelar i landslaget för Brasilien pojkar-17. Cooolt ;)
Sen gick vi på stan lite grann. Sara och jag blev övertrötta så vi satte oss på en bänk i nordstan och studerade folk och hade riktigt, riktigt skoj! :D men vi tröttnade på granskadet och begav oss återigen till Heden där vi träffade engelsmän och parisare som var jätteroliga! Hahaha vi fick oss många skratt men parisarnas tränare var inte glad på dem.. :S  Scarry! (engelsmännen)(och en parisare). Sen ringde mamma och sa att jag och Sara var tvugna att skynda oss om vi skulle hinna med buss och tåg och allt var det var, så vi sprang hela avenyn och genom nordstan och när vi kom fram hade jag missat min buss så jag fick åka med sara och maria hem och sova där. Så det gjorde jag och sen igår gick jag ner till Viktoria mitt på dan för att höra om hon skulle till Lygnevi. Sara var nämnligen inte på denna ide. Vi hjälptes åt att plocka av en minimun-del av Helenas vinbär. Otroliga mängder hade hon! Och sen fixade vi klyftpotatis innan Jakob skjutsade oss till Sätila för grillkväll. När vi satt utanför affären och väntade på Christina tyckte jag plötsligt att en bil rullade, men jag tänkte att det bara var inbillning, sen ngr sekunder senare när jag kollade igen stog halva bilden utanför rutan X) och Viktoria sprang dit och försökte pytta tillbaka den medan jag sprang in i affären och frågade vem som hade en vit audi. Efteråt skrattade vi mkt åt det. Vickan såg för rolig ut där hon stog och kämpade och även om hon hade fått upp den hade den ju rullat ner igen, det tyckte jag var jätteskoj ;) Sen kom Christina och vi gick ner och träffade de andra. Så åt vi och sen ville vi ut på bryggorna så då stack vi 3 dit medan de andra fortfarande åt. Sådär satt vi en timme lr ngt och pratade och tog kort! -> Härliga tjejer det där :D<3 Det kändes väldigt sommarlov faktiskt! Sen runt halv 12 tog jag och Crissa bussen hem och sen har jag sovit som en stock till min bror väckte mej. Min dag har alltså inte börjat på bästa sätt :P

Nej nu ska jag göra ngt vettigt!
Kram sommarlovsälskaren!


Fonduekväll, Helg och mysigt folk!

Yes, nu blev det lite mer Hanna-feeling över bloggen! Lite längre uppehåll så att säga.
I fredags begav jag mej till församlingshemmet klockan 5. Vi akutbokade det huset i och med att det regnade och ingen hade varken lust, tid eller orkade städa så vi tyckte det var smidigast. Och jag tyckte det var smart att ngn var där lite innan alla andra så man hade lite bas you know..! Men.. usch vad tyst det blev när jag var helt ensam, det löstes genom att sätta på massa musik och snart satt jag nöjd och la upp bananer och hallon. Sen typ halv 6 tänkte jag att det kan vara bra att börja smälta lite choklad. Sagt och gjort, jag slängde i massa och fjuttade på. Ja så gick jag där och grejade och var allmänt på bra humör tills jag tycker att det luktar skumt. Det luktade sannerligen bränd choklad, och det var det också. Tror ni inte att skålen till ställningen har gått i 2 delar?? jojomensan! Ja iaf kom dom andra flikksen snart därefter och vi grejade och sen åt vi. Åt, det var minst sagt det rätta ordet! Vi åt och åt och åt mängder men frukt bär och choklad. Choklad är ingenting för mej har jag kommit fram till. Typ 7 finnar fick jag! :O Tummer ner för det! Riktigt roligt hade vi och mysigt som as var det! :D Efter fem timmar, alltså runt 11 tänkte vi att glögg hade varit på sin plats. Dessutom hade vi massa godis och ingen var direkt sugen, vi var sjukt mätta(!!!) så vi ringde Daniel så han kom, och efter en stund också Johan och Gustaf. Sen drack vi glögg och hade allmänt trevligt tills vi vid halv 1 städade och begav oss hemmåt för efterlängtad sömn.  Vi hade iaf en riktigt härlig kväll!! :D<3
I lördags var jag sådär riktigt djupt. Eller tja, jag läste en bok som var riktigt djup så jag började också tänka djupt, och då menar jag djuuupt! Så jag funderade en massa och kom fram till en massa kloka saker som jag dock inte tänker berätta här och nu men ja det var bra för mej att dra vissa slutsatser!
I söndags var dagen, dagen som vissa har fått höra om. Inget som är till för allmänheten att höra egentligen. Men på ngt sätt ska jag ha mer information om denne S.O, eller O.S eller ja.. det kanske männskan inte alls heter. vad vet jag? ;) ja om ni vill veta mer får ni fråga för denna information är som sagt lite inofficiell! :P Sen efter detta möte var jag hos Sara och vi hade det mysigt, åt körsbär och hittade på lite allt möjligt.
I måndags gjorde jag typ nada?! :S
Igår var vi 11 personer i Borås. Först gick vi på stan lite allmänt, lyssnade på borås gatumusikanter X) och sen var vi på bio, Ica Age 3. Tjoho vad vi skrattade! Mkt hormoner där ja ;) hahaha ja en helgrym film om ni frågar oss iaf! (: sen käkade vi glass i en park, vissa åt glass med maskar? :P   Bra där Christina!! Sen åkte vi hem och jag och Sofia cyklade till Hanatorp och tog oss ett kvällsdopp. Ja det var härligt. Den kvinnan är härlig helt enkelt! (:
Och nu ska jag äta så nu blire finemang att jag avslutar här!

Puss på er och mitt mysiga folk! ;)

Tjooho, I´m Back!! :)

Jag är tillbaka redan två dagar efter förra inlägget.. Det är nog rekord för min del skulle jag tro!
Och ja.. vad har då hänt på två dagar??
Ja.. i onsdags var dagen då jag för första gången på en sådär ca 5-6 år begav mej ut på sjön i segelbåt. Eller jag och jag.. Jag satt i fören medan Andreas seglade båten.. Och väl var väl det.. Det var inte bara första gången på 5-6 år jag seglade, det var även första gången jag befann mej i en laser och ja.. för er som inte är insatta kan jag meddela att det är ngt annorlunda mot att segla optimist!! ;) Maha.. jag blev iof förvarnad av att detta är den mest instabila segelbåt som finns (typ) och det är extremt lätt att kapsejsa.. Yes.. Men jag litade på Andreas och han fick lita på sej själv för jag hotade med att om han kapsejsade så skulle det inte bli ngt liseberg för honom på tisdag. Det blir det dock. Även om jag blev megamegablöt!! Men ohh så härligt det var att segla igen.. Så nu funderar jag på att ta upp det kapitlet i mitt liv igen. Fast det var ju som sagt lite mer fart och fläkt i den typen av båt. Men det tyckte jag om(!!) och ja.. det var ett par riktigt trevliga timmar! Nu planeras tältning och mojjs med folket nästa vecka antagligen!! :D
Och igår spelade jag på musikgudstjänst.. cellocellocello för hela slanten och 6 solo-stycken blev det innan jag fick vara lite social på fikat och sen åka den riktigt reginga vägen hem från göteborg för att sedan sova som en stock!! Spelet.. ja det gick som det gick.. Jag hoppas att dom som lyssnade var döva :P
Och ikväll ska vi ha tjej/fonduekväll med megahärliga töser!! Dock får vi nog hoppa hanatorp iaf om vädret håller i sej.

Och nu kära vänner.. eftersom detta inlägg blev så kort tänkte jag att jag kan berätta lite om våran avslutningsvecka nu sådär 1 månad efter.. nej men det var så mkt i och med att mormor dog så ja, det blev helt enkelt inte.. Men nu har jag till på köpet fått lite bilder från louise så jag tänker mej att jag drar avslutningsveckan här:
Måndagen den 8/6 en stor dag(!) Våran egna avslutningsfest hölls. Detta var en ngt annorlunda avslutningsfest, för första gången i örbyskolans historia satt klasserna för sej, och ja, det var 9a:s förtjänst! :D Vi ville först inte gått eftersom vi inte riktigt tyckte om dom andra klasserna.. fattar ni egentligen hur överlägsna våran klass var och hur illa dom andra klasserna tyckte om oss? :S Men, Örbyskolan är ett avslutat kapitel.. Tyvärr skulle jag vilja tillägga!
I vilket fall som helst hade vi en riktigt härlig fest, först var det mat, sen olika slags underhållning.. Om man nu kan kalla mitt tal för underhållning ;)-> Vi kan tilläga att 9a hade en sådär fem nummer på rad.. Yes, så till slut sa konfrencieren (han som inte var 9a:are) att nu hade det allt vart lite mkt 9a så nu fick lärarna ta över.. Men innan vi kommer så långt, sjöng vi (alla 9a:tjejer) Graduation song. Min cello gav till ett mkt knasigt läte på mitt förspel vilket resulterade i ett fortsatt väldigt avslappnat framträdande.. Gnisslet fångades på bild, en bild som jag fullkomligt älskar-> Här har ni också tjejerna som gått tillsammans på örbyskolan i hela 10 år, som har spelat och kompat på massa avslutningar och tillställningar, som hittat på jättemkt skojskojiga saker tsm, som umgicks mest hela mellanstadiet, och som kanske inte alltid bildat ett "gäng" men som alltid har funnits där för varandra ändå. Dessa tjejer är kanske de som kommer lämna störst tomrum efter örbyskolan, vad vet jag, men jag kan tänka mej att så är fallet, det är ju trots allt dem jag har umgåtts med mer än halva mitt liv och dem jag känner bäst! Sen efter detta "gigantiskt vackra" uppträdande (ja resten av tjejerna var också med, men inte på bilden, de stog i kören nedanför scen.) uppträdda hela underbara 9a med vårat hemmagjorda medely, tyvärr finns ingen bild men jag kan ju med ord försöka beskriva hur fenomenalt och unerbart detta var! ;D Jo, men seriöst, lärarna nästan grät.. På tal om att gråta, grät jag hela snälla,snälla igenom. Det var våra söta små klassföreståndare som framförde en fantastisk version av en av dom värsta låtarna (om ni frågar mej) Men oj.. det var så roligt så tårarna rullade.. :P Jag tror att det är så att eftersom jag gråter så oerhört sällan så gråter jag när jag skrattar. Jag gråter i vilket fall som helst alltid när jag skrattar om ni inte har märkt det. Och när jag är i närheten av lök givetvis! Här har ni dom iaf, Jenatte och Katarina->Omtyckta som få. Sen dansades det en stund innan klassen begav sej upp till OK Mark-stugan för efterfest. Jag, Viktor och Johan satsade på den mogna drycken-Kaffe. Nykteristen Hanna kommer fram! :) Sådär var vi ngr timmar innan ngr välbehövliga timmars sömn fick tillträde i mitt liv. Vi tackar för en trevlig kväll!(9 av 12 9a-tjejer!)
På tisdagen var det dags för nästa äventyr. Vi skulle städa ur våra skåp. Mitt skåp som jag öppnat antagligen mellan 1000 och 3000 gånger detta året får jag aldrig nyckel till igen :'( Många trevliga stunder har vi haft ihop och sorgligt var det allt att rensa ur all inredning! När allt var färdigt (i hela korridoren låg riktigt feta högar med massa skit- bland annat litteraturhistoria-papper, det var inte lite vi hade att slänga!) åkte vi till gästhuset och åt med klassföreståndarna. De höll tal och Katarina började gråta när hon sa att hon aldrig i hela sitt liv hade varit så nära att spricka av stolthet som på finalen av våran modevisning!! Ja det var ett vackert och rörande tal! :)
På onsdagen regnade det och regnade. Detta resulterade att bara jag höll kvar 9a:s tradition med kullebytta efter varje bränning. You name it. Vi medverkade i våran sista brännbollstunering och vi inte bara medverkade.. Ni får en gissning på vem som vann saken! Just exakt- 9a!!! :D Vi var även här överlägsna- mot 9c vann vi med 64-32. Det var skoj ;)
När vi vunnit på en publiktom örby träningsplan hoppade och ropade vi och var jätteglada. Så vi åkte ner och fikade i klassrummet med Jeanette. Sista gången man var i 411. Det var också vemodigt, tänk hur många underbara so-lektioner vi har haft där, hur vi satt där och planerade våran Prag-resa, hur vi satt och enades om klasströjor.. Så många minnen jag har därifrån. Men som sagt, ett avslutat kapitel!
Sen var jag på Pallis student en stund innan vi var tvugna att åka akut till Mormor. Där resten av onsdagen tillbringades. Alla 32 var hemma, det var skönt att alla kunde komma hem! :)
På torsdan.. Har jag iof redan skrivit lite om förut men ja.. en bild kan ni ju få eller två ;)-> Japp och nu har jag inte så mkt mer att säga.. Jag inser att jag kommer överleva utan dessa människor, dock kommer jag verkligen sakna en underbar klass och jag kommer allt minnas den längelänge!! Jag vill i alla fall Tacka er för alla sjukt härliga minnen vi har och för 3,6 eller 10 underbara år!! :D
Tack! (:

Nu fick ni lite att läsa ändå, hoppas ni får en trevlig kväll, det ska jag ha!!
Kram!

Ehm, jag ska försöka igen!

Ursäkta mej.. Jag tror nog att jag skulle kunna få pris för världens sämsta bloggare eller något liknande, än så länge har ingen jury upptäckt min dolda talang.. Tack och lov för det!
Det var massa länge sen jag ens var inne här. You know.. Jag har sommarlov!! :D ihhh och det är megabäst!
Jag, far och bror min började lovet med att åka upp till vimseby på dop för Edith, lillkvinnan har nästan lika mkt hår som jag! ;O ända skillnaden är att hennes hår i svart och hon har sitt i en tuppkam Söt är hon iaf! Mkt söt :)
Sen kommer jag knappt ihåg vad som hände efter den helgen, var en del med Sara om jag kommer ihåg rätt. Midsommar firades med hela tjocka släkten i Kulla och jag var jättetrött, som tur var backade Christoffer upp mej. Tackar vi för (:
Ni får förlåta mej, men jag har nog extremt dåligt minne. 26/6 hade vi begravning för Mormor. Det var jättevackert på alla de sätt men ngt förfärligt varmt! Och vi närmaste anhöriga var tvugna att ha svarta nylonstrumpor tills allt vid kyrkan var över. Det var minsann en befrielse när minnesstunden kom och man fick dra av sej dom där klibba varma benpåfrestarna!
Sen har jag och Elin haft det årliga vattenkriget och om jag ska vara ärlig tror jag det blir fler av detta slag..
I torsdags var det den årliga Kungsbacka-marknaden! Och.. jag sjöng för full hals ihop med frälsningsarmen, riktigt roligt hade jag. Man måste ju roa sej på ngt sätt..! (: Sen var vi halva släkten i vallersvik och hade en trevliger eftermiddag. ekelund tyckte dock att det var hela släkten.. men nej nej.. vi var bara 17 av "familjen".
I fredags hade vi vårat enda sommar-ku. En mkt trevlig kväll och som tur är träffar man ju dem man umgås med mest nu under sommarn! Liseberg blire på tisdag, ser vi framemot! :)
I lördags hade vi kalas och allmänt släktbad i den underbara sjön öresjön ;) Sara och jag tog massa härliga sommarbilder- iaf om ni frågar oss!
Och i söndags.. ja hmm.. jag ska nog inte lägga upp ngr bilder på Sara och mej.. Vi fick ett sånt där ryck som man bara får ibland. Klädde ut oss lite, ehm.. okej, vi klädde ut oss till nunnor.. det är pinsamt riktigt pinsamt och ännu värre är det eftersom mitt minneskort med en hel del såna bilder befinner sej hos min gamla klassföreståndare, det är nästan så jag tycker det är skönt att ha lämnat örbyskolan nu.. ;) jag fasar för vad folk ska tro om oss.. donk!
Senare under dan skulle sara på konfirmation. Jag begav mej därför ner till Viktoria och vi skulle åka och bada. Dock började det regna så det var bara en liten del av den manliga sidan av familjen andersson som badade, jag och Viktoria beredde nöjda ut oss under filtar och paraflax och beskådade det hela istället. Riktigt mysigt enligt oss!
Sen har jag hittat på grejer med elin och nu ska vi snart planera lite mer inför fredagens fondy/tjejkväll. Den ser vi framemot :D

Puss å kram skumbanan!
Och.. Jag ska försöka bli lite mer aktiv här!

RSS 2.0