Låågt blodtryck!

Då drar jag igenom veckan som gått. I lördags.. Lina Kristiansson i förra 9a dog.. Verkligen helt offatbart!! Och inte blev det bättre när Maria rubesved skulle berätta det för oss i måndas morron och råkade säga julia christiansson.. Jag fick hjärtstillestånd!! Och min första tanke var "va, julia också, neeej!!!!! inte våran julia med!!!" men sen rättade hon sej och då blev jag med ens lugnare.. Självklart tycker jag jättesynd om Linas familj och vänner men Julia går trots allt i min klass, jag känner henne hundratusen gånger bättre och det hade varit förfärligt om en 15-åring och en 16-åring ngr mil ifrån varandra dog samma helg..
I söndags träffade jag Alice hela eftermiddan och myyys hade vi (:       Sen på kvällen fick jag också "min" nya cello och plötsligt har det blivit dunderskoj att spela cello :D  På kvällen sov jag med Vickan eftersom hon nt ville sova sj :) senare på dan hade jag utvecklingsamtal (Ä.n.t.l.i.g.e.n är de över!!!) och sen var jag med Vicks i Kinna. På kvällen var vi åxå ute och sprang, vilket iaf inte jag gjort mer denna veckan. Fy skäms men jag tänker faktiskt göra ett frest ikväll när det blir mörkt :P  Sov hos Vickan även den natten eftersom hon tyckte det var så mysigt att bli undanknuffad och nästan nerpytt på golvet av mej ;) Sen på tisda morron gjorde jag ngt jag helst inte gör om.. Klockan halv 7 gav vi + våran foster/master(blandning mellan faster och moster!) oss ut på en promenix och det var ngt så ohyyyggligt kallt! isch! plus alldelles för tidigt! Den kvällen var Viktoria här och hon, jag och min bror spelade kort.. Ngt som var mkt roligt!! Speciellt när jag och Gustaf satte i gång att lura Viktoria om våra jultraditioner.. Vi satt och sjöng fader frost och allt vad det var.. Ni vet som när dom firar jul i kvarteret skatan!? Helgalet och jag och Gustaf satt och grät av skratt men hon gick på det iaf!! :P
I onsdags fick jag för första gången i mitt liv höra att jag är smart! Och det av självaste Christian Terje! Jag var såå glad sen ;) ännu bättre kändes det i so när jag fick mvg på krigen-provet! :D Jag var så glad för det hela dan sen! ;P
I torsdags hade vi np muntliga i matte och hela våran grupp var gråtfärdiga.. T.o.m. lärarna var ju nära på att börja böla.. Ja, det var verkligen, verkligen hemskt och k.a.s.s.t. gick det! :(    Jag bestämmde mej också för att faktiskt följa med till tyskland.. Hur rädd jag än är.. Kan ju tillägga att det INTE blev bättre när johan.l sa igår att det var rena rama mardrömsresan! Och han som ändå är ruskigt social! Huu...! Jag bävar för hur detta ska gå! Jag och Vickan hade cello-party på kvällen.. hahah! kanske nt var så vckert men här satt vi mittemot varandra och spelade så det rök om det! Sov hos foster/master den natten också och jag och Viktoria hade en gapsskrattskväll som verkligen var sjukt rolig! Vill inte dra den största orsaken här men ruskit skoj vare... Vi hade täck-drag-kamp mitt i natten och hela tiden trodde vi båda två att den andre sov så vi fick oss en överraskning på morgonen ;) Mkt roligt har vi haft denna veckan iaf, och säkerligen blir det fler nätter hos foster nästa vecka :P
Igår hände nt mkt i skolan förutom att min macka flög iväg i matsalen och landade uppochnerpå... Snygg lop iaf ;) sen var jag och emma h ute och sålde newbody och det gick riktigt dåligt!!  Haha var bl.a. i bosgårn och hälsade på människorna som bor där XD Jag må säga att kvinnan har en udda smak och stil! Ansiktsuttryck med för den delen..
Sen var det ku.. Och jag var AStrött! Så det var lix inget höjdar-ku för min del.. Haha speciellt inte när jag skulle spela på aftonbönen och nt hade en aning om hur man avslutade låten som vi höll på med så jag satt med mitt piano å klinkade på och johan e satt med sin trumma och vi körde låten om och om och om igen.. ;P
Idag har jag som alla andra dagar lågt blodtryck, frågan är bara om det inte är lägre än vanligt för det bara snurrrar, huvudet blir varmt och svart när man reser sig..huu..! måste nog försöka bli konstant kaffetant! För det här är jobbigt! På riktigt...uscha..!

Vad är det för skillnad mellan en terrorist och en tjej men pms?
-man kan förhandla med terroristen ;)
Kram på er!


Ursäkta..

Ni får förlåta mej.. igen! Meen.. jag har pluggat varendaste dag denna veckan. Dag ut och dag in, och nu behöver jag inte plugga mer till prov innan i maj, och ni kan inte ana hur det känns.. sooo good! :)
2 föräldrarmöten har hunnits med, ett om tysklandsresan och ett om prag. Nu tror jag att jag har bestämmt mej för att hoppa tyskland.. Känner att det blir för mkt just den tiden, så fruktansvärt mkt som händer där i maj då juh+ att det numera bara är 5 styckna som är intresserade av att åka med, så nej.. jag nöjer mej nog med prag :) Men jag är lixom inte så sugen längre.. det blir det nog ändring på i skolan dagen vi åker! Snacka om att den dan kmr bli flumflumflummig! Oj, vad vi kommer va uppspelta!
Farmors syster dog i torsdas så i början av april blir det att åka på begravning.. Men det kmr ngt positivt med det med, då ska jag få träffa Edithpysen för första gången. Tösa är redan en och en halv vecka.. Snart börjar hon ju gå!! :O :P ->Underbar verkar hon vara iaf!
Vi har haft läs & hör-nationella i engelska.. G+ och eftersom jag inte trodde att jag skulle klara dem är jag nöjd!
I lördags var jag i Horred och träffade lite trevligt folk.. Bl.a Carro, Sofia, Jessica, Rebecka, Pallis och säkert ngn mer som jag har glömt ;)
I söndags spelade jag cello i kyrkan och jag kände bara att  YES, där satt den(!!) när det var klart! Det gick oförskämmt bra så jag var jätteglad efteråt. På eftermiddagen spelades det cluedo med niciga kussar. Och hör och häpna.. Jag vann 50 % av gångerna.. Iof körde vi bara 2 gånger men ändå ;)
Under veckans gång har 9a försökt komma överens om en klasströja men än så länge är det oklart vad det blir. Japp, annars har jag som sagt pluggat mkt, so-prov på andra världskriget, so-inlämning om förintelsen samt en bildinlämning. Vart ute och gått med Elin också ofc, och en gång fick vi dessutom sällskap av simon. Igår hade jag en riktigt lågt-blodtrycks-dag och det var jättejobbigt. Allt bara snurrade men jag överlevde och sen var det pianolektion, första gången på 2 månader.. Det var niiice att vara tbx, verkligen! :D

Ikväll blir det att pallra sej till ku och bl.a. träffa Sofia, vilket jag ser framemot! :)
Kram på er!

Edith <3

Den nya släktingen heter numera inte plutten utan Edith! Och jag är M.e.g.a.s.t.o.l.t redan! fast jag har iof inte träffat henne, men det dröjer förhoppningsvis inte jättelänge till.. Jag längtar :D I vilket fall som helst tycker jag att hon är tillräckligt efterlängtad för att få en stor bild :)

Jag är som sagt jättestolt och mina små kusinbarn ligger mej varmt om hjärtat! <3 Underverk är vad dom är!
You know, you are loved <3

Sjuk+kussebarn no.2! :D

Japp.. i lördags skrev jag sist tror jag..kalaset på kvällen var mkt trevligt, spec när jag och Vickan tog massa helskumma bilder mitt ute på vägen utanför sara å deras grannars köksförnster där dom satt.. Puuh, lång mening där! I söndags var jag hos Ulrika en sväng och hos Sara lite på kvällen. I måndags mådde jag illa till och från hela dagen.. Jag skippade idrotten och tänkte suttit och tittat hela lektionen men efter halva gick jag och ringde far min som var ledig (som tur var!) och efter ca 10 minuter hemma kom den första spyattacken. Uscha.. Jag säger då det..Varenda muskel i kroppen hjälptes åt att vända magsäcken ut och in! Efter 4 styckna "magsäcks-ut-och-in-vändningar" kom mamma hem och tutade i mej massa blåbärssoppa som jag självklart inte fick behålla men i och med att jag hade så mkt att få upp försvann också bakterien så fem attacker räckte för denna gången :) 39 graders feber hade jag också i måndags, men efter det har jag inte tatt tempen.. muntermometern e sönder och i örat gör det ont att ta så jag hoppar det.. Jag mår iaf mkt bättre nu, även om jag är matt och yr- febrig helt enkelt. Om jag inte går i skolan imorrn går jag inte på fredag heller eftersom det är nationella prov i engelska då och jag vill vara igång i hjärnan när jag ska göra dem.
Idag var mitt andra kusinbarn beräknat och igår kväll kom hon.. En liten tjej :D  En ny liten vimmerbytös alltså! Vi säger Grattis till Jossan och Fredrik!! (: Kommer nog bli en skum känsla med en sån liten plutt nu eftersom Alice snart är ett.. usch så snabbt tiden går! Iaf är det jätteroligt med lite nykommlingar :)

Nej, nu ska jag snart ta och göra ngt vettigt, dock kan jag inte göra allt som är vettigt.. Yrseln är jobbig och svimma vill man helst inte! Hoppas jag blir frisk snart, fast det viktigaste var att förlossningen gick bra och det verkar den ha gjort, så nu är jag nöjd och glad (:
Ha de fint gott folk!

Möhippa & plugg!

Ni får ursäkta mej, det har gått över en vecka sen jag bloggade senast! Man jag har haft fullt upp, mkt plugg och har jag haft en ledig stund så har den tillbringats sovandes! Jag är sjukt trött och har ont i huvudet så ni får ha lite förståelse :P
I fredags hände typ inget i skolan, vi packade newbody och jag och Louise fick oss ett gott skratt åt en viss 50+årig cafejobbare som tror att hon är 17! jaja.. när jag och Elin hade slutat sprang vi Kalvik runt.. 7 km tror jag.. Bra gick det, annat mot vad det gjorde igår!! iaf.. sen förstörde vi fettförbränningen med kebab efter, vi tyckte att vi kunde unna oss det eftersom vi inte är överviktiga ;) ku för oss på kvällen och upp tidigt dan efter! Det var dags för Möhippa. Ja, du läste rätt, möhippa. Det är sjukt, jag och Vickan var med på Stinas möhippa.. Men dom får skylla sej själva att dom bjöd med oss :P Roligt var det verkligen iaf! -> hon dirigerade oss i "vårkonserter" både på centralen och på nordstan, delade ut blommor till folk, fotade massa grejer m.m. Vacker var hon iaf ;) -> Kim tyckte att sminket  var döläckert.. Vi andra kanske inte hade riktigt samma åsikt.. Sen kväll blev det, och efter en mkt rolig biltur till Tostared sov jag gott hos Vickan.
I måndas tog jag och Ein en sen kvällspromenix, och när vi kmr tbx till "vårat" område kmr hela örbys lärarkår ut ur matsalen.. Det var smååått pinsamt! Jag menar ca 60 lärare fick chansen att bevittna två 15/16 åriga tjejer gåendes i reflexvästar.. XD
På tisdan var det teater med friends och sen röstning till kompisstödjare i varje klass.. Emma H och jag blev i våran. TT:n var också rolig och självklart vann 9a som vanligt tävlingen ;) På kvällen vare orkester och jag fick (efter alla dessa år) titeln "cellostämmans boss".. Det tyckte jag var lite skoj haha.
På onsdan hade vi friendsutbildning hela dan.. Huvet bara snurrade när den var slut vid tre! Sjukt vad trött jag var! Sen var det bara massa plugg och en vänåkrasspringning med elin.. Dock var det lite jobbigt att ha med sej hund och stanna då och då..
Torsdan.. jaa, tyskaprov, kroki (med kläder!!) på bilden, vg på engelskan (jag blev SÅ glad.. kändes jätteskönt!) och sen till veckans roligaste lektion, torsdags-so:n (den sena). Alla är helt supertrötta, inte minst bussi och jag! Terje försökte få kontakt med emma men hon hörde inte på säkert en minut för hon bara skrattade. Sen skulle Terje ta av sig sin tröja och visade hela magen: Emma (med stora ögon och högt) "Vad gör han?" Det roliga var att han befann sig två meter ifrån oss och hörde antagligen alltihop X) SOM jag skrattade! På overheaden låg en lapp "varning, ryker vid användning" Det hade Terje skrivit efter att den började brinna på våran lekition! Jag och Emma höll på att explodera i princip hela lekitionen åt olika grejer och en gång sa han "kriget slutade med att usa fällde två.. men tjejer! "(till oss) varpå erik säger "så usa fällde två tjejer?" Mkt trevlig dag iaf! (: förutom när Manda var sur på oss.. Roligt hade vi iaf :) -> sen var det bara plugg som gällde resten av dan!
Igår blev våran klass utsatta för ett lärarskämmt.. Vi hade no-prov och fick joordens konstigaste frågor som vi inte hade en aning om, dessutom var de på g-delen.. T.ex. varf föds det fler killar än tjejer och varför är det så bra? Så vi fick sitta där och hitta på en massa.. Sen skulle man rita bilder för fräknar i släkten, mutation och homozygot. Och nästa fråga  var: Linda och Anders ska få barn, Linda är blåögd och jobbar på kontor, Anders är homozygot och har en farbror i Australien, vilken ögonfärg får barnet? Fattar ni hur nollställda 9a, örbyskolans studigaste klass genom tiderna var?? Sen helt plötsligt kmr Terje in och frågar vilken månad det är.. Så frågar han oss vad vi inledde 9:an med i so.. Källkritik nio a!! Det visar sej att han har gjort provet för att få oss "ner på jorden igen".. Jag säger då det.. Att alla gick på det med X)
 Sen inledde jag och Elin helgen med att springa Kalvik.. fast vi gick en del, hade bara ätit en fralla på dan så helt yr och båda var sjukt trötta+ det var det iskallt! Sen tränade vi inför kvällens mässa. Som gick som den gick.. Haha.. mitt förspel på pianot började med fel så jag var tvungen att fortsätta spela fel för att folk skulle tro att jag hade konstiga förspel ist för att dom skulle fatta att jag spelade fel.. komplicerad värld yrkesmusiker måste leva i! Sen trodde jag att jag hade fått en propp lr ngt för cellon bara gnisslade! Jag trodde  att ngt center i hjärnan hade lagt av så jag inte kunde spela.. Sen sa Elin att det var hennes klarinett.. Tack och lov, men alla tror att det var jag.. Typiskt.. Jag var jättetrött resten av kvällen och sen skulle jag, Sofia och Elin göra "spindeln" ni vet när man lyfter hela sej på händerna.. Mina byxor sprack.. Panik lix, pappa kom inom 10 minuter. Tackar vi för ;)
Nu har jag ont i huvudet och känner mej febrig.. Mitt humör blir inte bättre av att jag ska dela ut typ 20 newbodypaket i tostared hela dan.. :/ Men sen blire kalas för gummsan ikväll.. :) hoppas jag mår bättre då!

Kram på er!

RSS 2.0