Arthur :)<3

För att sysselsätta mej skriver jag redan ett nytt inlägg. Applåder!

Arthur är nästa person(??) ut. Min kära giraff som kramar mej när jag inte kan somna. Eller tvärtom, jag kramas när jag inte somnar. Han är ett naveldjur, precis som Saras Theodor. Båda dessa föddes på Åhlens och låg i en ful låda tills vi adopterade dem (typ). Efter denna händelse har Arthur haft sin självklara plats i min säng och är så söt och behändig så.
Jag kan också säga att han är lika stum som jag är för tillfället, fläckig, har rosa näsborrar och navel samt små bruna horn. En mysig pajk är vad han är, dock tror jag inte han har fått bevittna några tårar än, och det är jag osäker om han kommer få, men det lär jag märka.. En väldigt fin vän som alltid ler mot mej och väntar på mej. Min egne lille Arthur (:Myspajken i mitt liv ;)

/Kärlek från Hanna


Gustaf Ekelund

Sofia klagade i helgen på min bloggaktivitet, så jag gör väl ett frest. Och nu när det precis har blivit klart att jag ska jobba högst två dagar nästa vecka och stannar hemma imorgon har jag ju nästintill all tid i världen.

Valet av människa var ganska svårt idag, men efter lite övervägande får veckans hjälte nästa inlägg. I torsdags tog han körkort den långe av bröderna lång. Vi pratar om självaste Gustaf Ekelund.
Då kommer det svåra, vad ska man skriva tro? För er som inte känner Gustaf är han en snäll, lååång 18-årig männska och stammis på örby ku. Det är väl där jag har lärt känna Gustaf närmare. Gustaf är bra på att se männsikor och extremt bra på att tänka djupt, och dessutom grym på maffia.. Det tåls ju att klura på varför jag dödade Gustaf när jag var maffia igår kväll.. Och för er som inte vet vad maffia är kan jag meddela att jag inte dödade någon på riktigt, alla lever fortfarande.
Humor är också något denne man fötts med. På något sätt är han som alla andra ku-stammisar, om någon av the gang inte är där en fredagkväll blir det tomt utan just den människan. Så är det med Gustaf också. Men nu brukar inte detta vara något problem eftersom Gustaf alltid är på ku. Jag tror att Ekelund har varit borta en gång av mina 3 år på ku, då kan vi snacka aktiv stammis!
I vilket fall som helst tycker vi alla mycket om Gustaf, och det hoppas jag att han förstår (:Lycka till med bilkörandet kompis! (:


APU..

Tänkte bara att eftersom denna bloggen för tillfället är näst intill död, kan ni få möjlighet att följa min praktikblogg.
http://hannaunderapu.blogspot.com 
 
Kika gärna in där och skriv något trevligt så jag får något att skratta åt mitt i alla blöjbyten!

Kram :)

Julia Lidbom (:

Hoho här kommer bloggaren som tar världsrekordet på slapp-bloggning! Jag har inte något annat att skylla på än ett fruktansvärt intensivt (men ack så underbart) lov och skolarbete.

Mina damer och herrar.. Det är dags för nästa människa, Julia Lidbom (:
Denna lilla fröken var en av de första jag pratade med i vår nuvarande klass. Ganska snart insåg vi att vi skrattade åt ungefär samma saker vilket ledde till en snabb vänskap. Efter bara några dagar kändes det som att vi känt varandra i åratal och numera är vi en fin liten vänskapskombination (fast Julia gillar inte när jag råkar hamna i mammarollen ibland). Och roligt har vi haft, våra 2 & ½ månader på gymnasiet. Flertalet gånger har vi gråtit av skratt..

*Vid hårtvätten i köket i kåk, det var vatten överallt när vi var klara.
*På vissa engelskalektioner då vi fullkomligt brutit ihop p.g.a våran lärare och hans buffalos.
*Matsalsskandaler!
*Tandborstning.
*Ompysslande av våra dementa lärare..
*När julia pratade om berit och hennes uttal på skene marten när hon stod precis bakom Julia.
Och väldigt, väldigt många fler gånger :)

Julia är definitivt en av människorna jag kommer saknar under min apu!
Något säger mej att vi kommer ha tre trevliga år (;


RSS 2.0