Gott Nytt År! (:

Nejmen, titta här.. I'm back! :)

2010 sista dag är här. Sjukligt vad snabbt tiden går! För mig är det både en enorm lättnad över att det är över, men samtidigt en stor saknad. Ja, för även om 2010 inte direkt varit det mest himmelska år vi har varit med om har det haft sina vardagssmultron, det märkte jag igår då jag bläddrade igenom dagboken. Den vita med blå blommor är nu helt utskriven, tragiskt. En grön med vita och rosa blommor är dock påbörjad och jag är förväntansfull för vad den kommer innehålla om ett år eller så. Mycket tacksam är jag också över att jag nu för femte året i rad ägnar någon timme om dagen för att bevara alla guldstunder, jag hade inte kommit ihåg hälften om jag inte kunde bläddra, skratta högt åt dråpliga minnen och se min egen utveckling.

Jag hoppas att ni som vill ha mitt julmejl har fått det för där är jag lite mer personlig & går igenom året grundligare. Men jag vill ändå säga Tack till alla härliga människor för ett fantastiskt år! Spontant också tack till den underbara kinnabo som gjorde min kväll igår helt supermysig! :)

Nu måste jag äta frukost & packa för snart kommer Ullebulle och ikväll ska jag avslappnat nog fira med Christoffer och Viktoria. Tro mig, det kan bli helt galet, men urkul! ;)
Då jag kommer hem igen(när det nu blir) tänker jag pryda bloggen med "2010 i bilder"~Håll utkik!

Let 2011 begin! :D

Kärlek
/Hanna

Nu snackar vi!

Du milde tid..! Vad är detta?
Kvinnan här fick just lust att blogga, när hände det senast? Möjligtvis förra året, galet!
Kanske var det för att min läsarstatistik inte såg så ljus ut nu när jag loggade in för första gången på ett halvår ;)

Om det nu finns någon ute i världen som fortfarande klickar in på denna rosa sak någon gång då och då, kan jag meddela att det som hänt sen mitt senaste blogginlägg är en mängd grejer! Alltså, jag menar det, obeskrivligt mycket har hänt under sensommaren, hösten och vintern! Tror bestämt att jag ska bjuda er 2 läsare (Sofia & Gustaf?) på lite bilder, ja faktiskt kanske jag hinner det nu.. Tänka sig, jag som trodde mitt bloggliv var lagt på hyllan för gott..

Ett par bilder får det bli snabbt för nu ska jag göra stan osäker tillsammans med Christina och Andreas.


Kanske skriver jag snart igen, kanske inte.. Det återstår att se :)

/Hanna
Nej, nu måste jag verkligen kila.. Gbg, håll i dig! :)
(mer bilder kommer när tid finns..)

RSS 2.0