Ultimat kärlek.

Jag har funderat på det där med kärlek ett tag. Jag har väl inte direkt kommit fram till så mycket vettigt kanske.. Men igårkväll blev det riktigt klart för mej och idag har jag suttit och funderat ännu mer och helt plötsligt förstår jag allt och det är vrölskönt! Kärleken har kulminerat i mitt hjärta för att låta poetisk och den ovillkorliga kärleken flödar. Jag vet precis hur det känns att älska någon till en obeskrivlig gräns. Det är fantastiskt att se det mirakulösa i en person man håller av så enormt mycket. Ängeln som ler så man inte kan låta bli att utbyta lite pussar. Ovillkorlig, okomplicerad, galet underbar kärlek. Kärlek från hjärtat, då man blir yr av lycka. Det kallar jag kärlek, äkta kärlek.

Jag kom fram till att det är när jag upplever denna underbara kärlek jag mår som bäst. Det är stunderna då jag glömmer tid och rum, det är då alla problem smälter bort till obetydliga rester som inte längre existerar, det är då den fullständiga lyckan finns där inom mej. Det är precis vad jag kallar kärlek och det är inte vilken kärlek som helst. Det är kärleken till dem som vet vad kärlek är, på riktigt. Och skönheten som visat mej äkta kärlek gjorde det genom att idag befinna sej i min famn länge men ändå på tok för kort tid. Hon är fantastisk, De är fantastiska!! Helgens finaste som visat mest kärlek heter Ruth och kärleken till henne är gränslös. Sara och Viktoria har också dragit sitt strå till stacken. En helg full av kärlek, riktig kärlek.



Kärlek<3
Hanna


Hopplös ovisshet & dagen i sin helhet.

Ojojoj, kvinnan här försov sej rejält i morse. Halv 7 vaknade jag och var redan hemmifrån kvart i. Inte illa må jag säga! Tröttare än en skata i jupiters närhet i och för sej, men sur var jag inte! Så jag fick morna i min egen takt och sen bröt snöbillskriget löst :D  Och jag har en liten varning.. Kasta inte en snöboll på er handledare som studsar i ansiktet och sen ramlar ner i uringningen.. Då hamnar ni själva i en snöhög, tro mej.. Jag vet! ;) Men dagen har varit kanon med välbehövlig ventilering och små vilostunder.. Förresten är Gunilla fantastisk! Bara så ni vet :)

Och nu sitter jag här och borde plugga.. Och har lyckats tappa bort det jag ska plugga på, och till på köpet ska jag skriva prov på det imorgon. Suck! Så jag borde leta upp något annat att plugga på kanske, men motivationen finns tyvärr inte riktigt. Jag får ta mej lite vinterspecial och hoppas att det gör susen :)


See you later! :)

Kärlek
Hanna

Sicken tisdag! :)

Jag var inte den gladaste människan på jorden när jag skulle upp i morse, men det gick och det var tur! Denna tisdag i februari var verkligen toppen! :D Från min sida sett iaf, och varför? Jo nu ska ni få höra.. Mellan Örbys lägenheter och hus sprang 2 galna kvinnor och kastade snö på varandra och mulades och brottades och skrattade och var allmänt vilda! Och självaste jag vann det mesta som kunde vinnas! Förutom respekt kanske, men strunt samma. Ja det var ena bra dag idag och solen lyste och jag lärde Gunilla nallen-som-ville-gå-ut-och-gå-i-den-skinande-solen-och-under-den-blåa-himlen-låten och det kändes allmänt kanonbra att vara en liten lärling idag! (: (Inte för att det inte brukar vara bäst..)

Sen skulle jag spela cello och hamnade i örby busskur i 40 minuter språkandes med en ny so-lärare. Ja för hör och häpna, bussen dök inte upp! Så sent kom jag, men jag fick min lektion ändå samt lite engsemblespel innan det blev apelsin/grädde och klarskrivning. Det tog 2 timmar att få det klart, inlägget och nu är mitt livs längsta dagboksinlägg (hitills) äntligen nerskrivet och slutade på 15 sidor. Det är grejer det! :)


Nehej hörrni.. Jag börjar 7 imorgon och vet redan nu att jag kommer ägna dagen åt att hämnas på en viss handledare.. så jag får väl helt enkelt samla krafter!


Sweet sleep :)<3

Äro detta normalt tro?

Mitt huvud är nog det tyngsta i universum.. I timmar har jag legat och skrivit ett dagboksinlägg (ETT dagboksinlägg!) och är nu uppe i ca 3 och en halv timme och 10 sidor! Det ni! ;) Snacka om abitiöst.. Ojojoj, smygläser någon det går jag under jorden. Jag för det hadlar inte om en dag precis..! Men.. Jag har en hel del kvar att skriva och kan inte writa ner helgens händelser innan detta projekt är rott i land.. Så jag satsar på 3 sidor kväll denna afton, sen blir det till att sova för imorgon ska jag upp och jobba! Super, om nu inte bilarna är väck så att säga.

En vacker dag kommer ni få se bildbevis från gårdagens takupplevelse! Det kunde kanske tros att vi var höga (oupps, min trötta hjärna är skrämmande låghumoristisk nu!) men men.. Håll ut för jag lovar er minst en nice bild! :)


Typ God natt! (:
/Hanna

Skorstensdans & undran..

..jag ska fatta mej kort för jag har lite att fixa med..
Igår skottade jag iaf mängder snö och sen stod jag och Sara uppe på en skorsten i mörkret och sjöng och dansade. Sen tappade hon balansen och kan vara glad att jag stod där, för även om vi nu hoppade från detta tvåvåningshus tak vill man ändå vara något sånär förberedd. Det var i varje fall kallt, mysigt och riktigt roligt :) Och det är ju inte fel att variera sej lite, jag menar.. Hur ofta står man på en skorsten och dansar?? :O Hahaha och hur ofta hoppar man först ner på taket och sen rakt ner på marken? Inte särskilt jätteofta! Men man måste ju leva livet vettja :D

Och idag när jag satt på bussen hem såg jag plötsligt en bärgningsbil med en av våra bilar på!! :S Hemtjänstens bilar menar jag naturligtvis, men jag färdas mer i dem än i privata fordon så att säga, så det blir lätt "våra" bilar. Oh dear.. Vad har nu hänt tro? Jag är lite scary för morgondagen, men den lilla grå såg inte jättekvaddad ut så jag hoppas att alla mår fint trots allt! Och tänk om det var någon av "mina" bilar.. Stackars lilla ose och olh.. Fast man kan ju hoppas att det var ngn annan ;)


Nu ska jag göra ngt vettigt! Det får nog bli att äta lite apelsin och grädde kanske! :)

Galen kärlek
/Hanna

En bild säger mer än tusen ord..

..just därför tänkte jag inte skriva något vidare mycket om fredagens kvinno-mys-kväll utan låta er få ett tjuvkik på aftonens/nattens foton istället. Men jag kan ju säga som så att det var riktigt härligt, och så illa gött med lite folk. Ahh mini-ku gillar vi :D Med spice girls och allt.. En lyckad och superhärlig afton presenterar jag härmed..


 

    
 
    

Ni får ursäkta smygreklamen på röd/rosa-temat.. Jag tycker inte libresses reklam räcker till så att säga ;)
Tack snygga kvinnor för en fantastisk kväll & natt! :D

Kramar<3


Eftermiddagen/Kvällen :)

Dåså, ska jag snart krypa till kojjs.
Halv 3 åkte vi till volvo där vi gick runt och kikade bilar medan vi väntade på byte av en lampa på vår. Jag gick och lär jättekräsen, hittade brister på alla men Gunilla yttrade sej inte lika högt. Kan undra om det berodde på att personal var i närheten.. I vilket fall som helst hittade jag en aaasful bil som skulle passa så in på kvinnodagen. Helt ärligt, den var rosa! Med röda lyktor! :O Det skar sej bedrövligt så jag förstår inte hur de ska få sålt den. Men färgblinda kanske inte skulle se det så bra.. I varje fall som helst kom vi fram till att Gunilla kanske kan provköra den upp till kvinnofirandet, men efter en stund kom det fram att hon inte var så pigg på det. Konstigt! ;)
Sen har vi nog haft en ganska trevlig kväll tror jag! :) Det var bloggreklamsprat (Sofia, you know), frierisnack och tonträning. Det sistnämnda innebar att jag tog en ton och hon skulle ta samma. Efter någon minut gav vi upp och jag kom fram till att jag tycker om henne ändå (:
Men ja, det var skönt att sitta där på mitt rumpvärmda säte och få ur mej en massa onödig info som stannar i den lilla OSE och i den snarlika OLH! Henne tycker vi alla om, jag menar.. tänk bara om jag av "misstag" hade råkat låsa in någon annan i ett hus.. Det hade kunnat bli krismöten, vem vet hur folk skulle reagera :P
Sofia har hemkommit förresten! Och blev hälsad av en tutande Gunilla och vi åkte förbi och såg ett lite svårläst ansiktsuttryck men det var helt underbart att se kvinnan igen!

Och nu ska jag snart sova för imorgon är en fantastisk dag! Jag taggar mängder och ni kommer med all säkerhet få höra mer om eftermiddagen och kvällen imorgon! Mycket kan hända :D Och det kommer bli en superkväll!! (:


Puss och kram och god natt :)

Brist på ideér.

Jag har absolut ingen rubrikide.. Jag skulle eventuellt åkt till Sara men så visste jag inte när jag kunde komma hem och dessutom vill jag göra av de där dagarna jag ska vara ledig nu. Så snart ska jag äta och plugga innan jag börjar. Det ska bli skönt att jobba faktiskt.. Känna att man gör ngt och sen är det ju inte helt fel att jobba kväll med både Berit och Gunilla! Kanon! :D Haha och som jag sa till Sofia så blir det sannerligen synd om Gunilla denna kväll för vi taggar så enormt inför morgondagens afton nu! Oj så myyyys med stora bokstäver, awesome! :)<3 SOM jag har saknat denna kvinna! Förfest och grejer imorrn med, typ underbarast! :D

 

Massa myyskärlek :)<3

/Hanna


Borås & rosa inspiration.

Jag och Ida hade en mycket trevlig eftermiddag i den stora förorten till Ukraina, Borås!
Mycket har vi hittat på, som att hitta helt underbara kläder, skvallrat så som bara tjejer kan. Oh dear, vi 2 är uppe i säkert 8 timmars skvaller på 2 dagar, varning, varning! Vi satt för övrigt på ett fik aaaslänge och åt glass (i minusgrader!) och skvallrade så klart samt bevakade paret jämte oss som dejtade. Haha det var allt en upplevelse och vi hade värsta långa utläggningen om vem som var mest intresserad och vem som var mest planerad och tillgjord och jag vet inte allt ;) Samtidigt hade vi en interssant smskonversation med en gubbe i fjällen. Japp, vi hade riktigt roligt och det var superskönt att hitta på något vettigt! :)
När jag kom hem och skulle hänga in den nya rosa tunikan som jag är så kär kunde jag helt enkelt inte låta bli.. Jag drog fram en samling rosa plagg och började kolla vad man kan ha på sej på kvinnofesten. Och jag har konstaterat att det går nog att spöka ut sej rätt ordentligt. Det är förresten tragiskt så mycket rosa som tycks rymmas i min garderob! Men, jag har satt ihop några små kombinationer som ni ska få se tänkte jag! Låt er feministiska sida inspireras! ;)

 
 
 
 
 
 
 




Och så såg den rosa lilla samlingen ut när jag hade tröttnat. Jag har alltså inte prövat alla mina paltor i denna kulör än, men lite ideér kanske ni fick i varje fall! Som ni kanske redan har listat ut är mina asgamla töntiga leggins ett måste den stundande aftonen! Och självklart de små rosa hjärtanörhängena, och rosa halsband och armband och läppstift och.. Ni fattar! Det kommer bli a pink day! Tjoho vad jag ser framemot det! :)
(Tro nu för allt i världen att jag i vanliga fall klär mej så här skärande. Jag menar om någon som inte känner mej så bra har råkat kika får en hjärtattack eller liknande. Ring då 112.)


Mina damer och damer och damer. Jag äro trött och ska faktiskt vara duktig och jobba imorgon, det ni! ;) Om inget annat roligt dyker upp såklart.. :)


Så önskar jag er till sist en riktigt god natt, och dröm nu för allt i världen inte mardrömmar även om jag förstår om ni skulle göra det!
Sov sött (:


I början av en dag som skulle kunna innehålla mycket.

Go morron! :)
Jag vaknade för en stund sen, måttligt glad eftersom jag fortfarande hade/har ganska mycket agressioner på vissa människor. Dessutom åkte min familj iväg och åkte skidor och jag var så galet omotiverad trots att Sara skulle med, så jag stannade helt enkelt hemma. Förresten vill jag inte till Transtrand längre.. Men.. Jag kommer åka ändå, vare sej jag vill eller inte. Och jag åker för en enda människas skull. Hon/du vet nog vem du är! :)<3 "Jag heter Lennart nanana" ;)
Nåväl, jag tänkte sätta på dammsugaren om en stund och så måste jag skriva en text för snart äre manusstopp igen. Dessutom har jag hittat massa underbar tunikor och annat som är ute i butik nu.. Åh.. Jag vill ha det nu, så jag ringer nog runt lite folk och frågar om någon är intersserad av en borås eller gbgtripp.
Vet ni förresten, jag har blivit skadad. Och det äro icke ett bra tecken. Såhär är det.. Jag ringer på fredag går om och om igen, och jag älskart! haha den är helt underbar, men det är inte bra att jag snart kan den utantill.. :P


Vi hörs antagligen senare under dagen ;)
Puss<3


*Transtrandsanledningen*


Ultimat huvudvärk.

Jag gör Sofia stolt genom detta aktiva bloggande! Nu är det i varje fall ingen som kan klaga längre :)
För några minuter sen avslutade jag och Ida ett två timmar långt telefonsamtal då vi hunnit prata igenom det som är intressant att gå igenom! Och nu har jag huvudvärk för det är inte lite tankar och ilska och känslor och pirrighet och planering och oro och allt som vi har satt i fläktsystemet denna afton. Men jag måste medge att det var otroligt skönt att utbyta lite tankar och Ida tyckte likadant.. Jag misstänker att en man/kille/gosse/herre icke hade pallat fonprat i över 10 minuter, men är man tjej så är man(kvinna). Och planerar man stenhårt inför Kvinnofirandet så gör man :D Denna kväll kommer bli något galet och underbart! (:

Nu ska jag nog snart sova för allt detta tjejsnack har tagit ordentligt på krafterna. Har fortfarande inte bestämt om jag ska åka skidor eller icke. Får sova på saken.


Natti natti (:

Ava & Edam & kyrkogårdsbesök.

Då finns det lite mer att klottra ner!
Vi lagade alltså mat. Min bror fanns också med på ett hörn, tills han tröttnade. Det blev för övrigt klyftpotatis oh hamburgare för jag kunde inte komma på något lättare. Och det är bara jag som går med på halvfabrikat.. Så efter en stund i köket kunde vi äta och sen gick det en liten stund innan vi begav oss iväg, Elin och jag! Förresten.. Ava och Edam.. Vi hade riktigt roligt under vår lunch.. Skrattattacker så det stod härliga till, och allt på bekostnad av Örbyfolk. Det där med första människorna som jag råkade säga lite fel handlade om stenålderskläder tror jag. Vi gillart! :) Tillbaka till dagens utestund..
Först fick vi pulsa genom massa snö genom hela skogen och till slut kom vi fram till vårat mål. Furets kyrkogård där vi hittade ett underbart place! Där satt vi alltså i lite mer än en timme, 2 små snögummor som drack varm choklad, skrattade, åt onyttigheter och tippade årets händelser och sånt.. Vi hann med att ventilera det mesta innan vi hade gjort rumpavtryck i snön och fått fingrarna blåa! Men det var verkligen asmys, även om Elin fick panik när det kom en tant och gick på gångarna mellan gravarna vi satt och tittade ner på. För Elins överlevnad är vi glada att hon inte gick förbi oss. Haha det var faktiskt en asnice plats som jag misstänker kommer bjuda på mcyket underbart framigenom! :D Tänk bara att sitta där på det lilla berget, se hur fontänen sprutar nedanför och hur solen går ner över vårat lilla samhälle, helhärligt! (:

Och tjejer, nu är det avslöjat.. Det feminina dygnet i mars! Gå in på ansiktsbok och klicka på "kommer att delta". Det kommer bli fantastiskt och en fröjd för ögat ;)


Kärlek<3

God morgon :)

Hejsan alla lovande(dubbla budskap) typer!
För en stund sen väcktes jag av telefonen och tyvärr inget roligt budskap. Men det är bara att hoppas att norrlandsläkarna vet vad de gör när de ska operera bort huvudtumörer.
Och ungefär såhär ser dagens planer ut.. Nu tänkte jag laga mat tillsammans med min lediga far. Ytterst sällan jag fixar mat så det kan nog bli spänannde. När jag avslöjade för mamma att jag skulle vilja jobba som kock i transtrand en säsong tyckte hon att det var det dummaste hon hört. Hon förolämpade mina skills grovt med "Men Hanna, man kan inte bjuda på findus pyttipanna varendaste dag!" kan tillägga att Sture tyckte jag kunde variera med felix oxpytt! Yeah, där ser du mor! :P
Sen ska jag och Elin på picknick på ett högt berg. Och det berget, det ligger på självaste kyrkogården. Spännande, spännande! Där kan vi nog bli sittande ett tag! :) Carpe diem till max!
Jag har inte bestämt mej om jag ska åka skidor imorgon eller inte.. Jag fortsätter helt enkelt klura på det!
Dessutom har jag fått ytterligare en ide om kvinnofirandet, men det avslöjar jag senare! Det skulle vara helcoolt ;)


Nehej, ha det fortsatt finemang!
Kram /Hanna the kock!

Har ni sett på maken?

Personligt rekord tror jag bestämt. Tre gånger, och det på en måndag! Galet.
Jag vet inte om jag har sagt det, men upprepning sägs vara bra. Igårkväll hade jag taggat för massa cellospel ett bra tag, packade upp puddingen och insåg djupt besviken och deprimerad att 2 skruvar släppt och de andra var inte bra de heller. Ja tänka sej, hela cellon lät som den mest falsksjungandes person i hela Örby. Så ragnars mycket hade den sjunkit och jag fick gå och lägga mej utan att ha tatt en ton. Efter närmare reflektion kom jag fram till att jag inte ville vara utan detta instrument hela lovet så jag ringde min käre vän och lärare och lyckades fjäska såpass bra att jag inom loppet av 2 timmar satt på hans golv och tjötade och kollade på när han behandlade min cello. Och där satt jag i nästan en timme för ungefär så lång tid tog det att få den frisk, stackars lilla Theodor! Det var i vilket fall som helst en fin stund och man kanske kan tro att jag planerade in det där skruvsläppet just på lovet för den där veckovanliga stureenergin som jag brukar få. Men det var till max oigenomtänkt och händer det något med min bebis är jag välkommen hela veckan om jag så behöver. Och hur snällt var inte det på en skala? :) Honom tycker vi om, den lilla Schture! (:

Igår kom förresten Ida med en strålande ide! Vi har studiedag i början av mars och dagen innan är det internationella kvinnodagen, och bara för att det är så fruktansvärt löjligt tänker vi fira ordentligt med brudarna! Så tagga för detta påhitt tjejer! :D


Nu ska jag äta lite och sen ta igen mitt missade cellospel (förresten hade d:t släppt när jag kom hem, men jag lyckades greja det alldeles själv! Stoltheten nådde en väldigt hög höjd)


/Vi höres hörrni! (:
Love<3

För alla uthålliga läsare.

Det förra inlägget gick på 5 sekunder, ungefär så lång tid som Gustaf Ekelund kan tänka sej att lägga på en blogg. Om ens det, spännande att se om han har orkat sej igenom de 2 korta orden.

För ungefär en halvtimme sen satt jag och åt frukost och läste serierna. Helt plötsligt står en stor skåpbil utanför köksfönstret och jag fick ganska mycket panik. Jag uppfattade att han sett mej och jag skrek så gott jag kunde att jag tänker aldrig i livet öppna dörren för en man i 50-årsåldern iklädd lila morgonrock och oacceptabelt ful håruppsättning. Tack och lov kom pappa till min räddning och jag kunde inte låta bli att tjuvlyssna på samtalet.. Det var självaste Ulf Roos, han den där som gjorde om vårat badrum och som sjöng så det ekade redan klockan 7 på morgonen. Jag minns fortfarande hur han vrålade i kapp med "För kung och fosterland". Tillbaka till dagens bravader så hade han precis avslutat dagens jobb hos Helena och Simeon där han gör om deras badrum. När han kom hem och öppnade bildörren hade 2 ögon suttit och tittat på honom. Det visade sej vara en av Viktorias och deras katter och då åkte han och dumpade den hos oss. Galna människa! Så nu sitter den där sketans katten här och dricker mjölk. Dessutom liknar jag han/hon/den/det vid en stor råtta, ischa! Hu, detta har alltså inte vara värdens bästa förmiddag.. Först Ulf och sen en katt! Jag säger då det, mycket ska man gå igenom här i livet! ;)

Annars är dagens planer ganska lösa. Jag tror min morbror kommer och hämtar kattskrället, i vilket fall som helst hoppas jag det!! Och så kanske jag ringer Sara och frågar om hon har lust med något påhitt! Man skulle ju kunna ha picknick om inte annat! (:


Kramar till er som orkar läsa<3   (Gustaf, känn dej träffad!)

Experiment

Till Gustaf.


Helgen ur min synvinkel.

I fredags kväll hände det. Jag dissade min vanliga fredagstradition för min släkt. Och det var blandade känslor bakom detta minsann. Under aftonen åt jag väldigt mkt godare mat än vad som brukar käkas under ku, samtidigt fanns ingen såndär supergosig person eftersom Sara stannade hemma. Med andra ord-jag saknade Sofia enormt mycket!! Jag fick julklappar och det får man ju inte heller direkt på ku, samtidigt missade jag rolig mörkegömme (men jag är ju mörkrädd så det gjorde inte så mkt), jag var otroligt trött och hade jag varit på ku hade jag väl bara blivit arg så där hade vi en absolut fördel. Dessutom kände jag att jag behövde ett ku-break och det känner jag nog fortfarande lite är jag rädd :S Jag vet inte vad som hänt, jag bara känner att "ge mej luft", det lät konstigt men shit happens. Ibland blir det nog för mycket helt enkelt. Och jag tycker om er, det gör jag verkligen, men ibland behöver ventliationssystemet kopplas in..
Nåväl, Tostaredskvällen var nice, det var den och jag fick lite mys med min far i varje fall :)

Igår var det dags för Ruthans dop. Och hon var så lugner och söter och allt man kan vara! Hon vann verkligen mitt hjärta direkt, en underbar miniliten kvinniska! :D  Under middagen stöttade jag upp Sara för hon var trött som en vessla och ville bara mgås med kändingar så så blev det! Hon är härlig den tjejen också (:

Idag har inte hänt något speciellt förutom att jag lyssnat på Sofia som epistelläsare, och hon klarade det galant.. Dock blev jag smått besviken på längden av text, men jag vet att det blir fler gånger så jag väntar med spänning.

Här har ni bildbeviset "De två Ruthorna. Miraklet och den stolta"

Kärlek till Ruth, & till bloggläsande typer.

Jag går i väntans tider..

.. 2-4 veckor kvar alltså! Ja, inte ungens ankomst, för den skulle visst pluppa ut på självaste nationaldagen! Nej, jag väntar på min megafinne. Idag sattes bcg-vaccinationen nämnligen och jag tyckte det var nästan lika jobbigt som i måndags! Hua, jag förstår inte vad som hänt. Blodet liksom försvinner från huvudet, yrseln kommer smygande och jag kramar närmsta hand som om jag höll på att dö. Men faktiskt, den gjorde ont! En sekund eller ngt i varje fall.. Och hundra gånger ondare än ppd:t var den, men jag lever och om några veckor ska min handledare få börja lägga kompresser på min arma vänsterarm. Jag bävar för vad komma skall. Minnet från denna dag kan vara i månader. Alltså inte vara för ärret kommer vara hela livet. Oj, vad fel det blev! Alltså- ärret kommer sitta hela livet men det kan komma var ur det i månader, och hur sykligt är inte det på en skala? Tur att vi inte tog denna hemska vaccination i maj för man får inte bada när såret är öppet och det hade kunnat bli klurigt.

Denna dag låter som ren pest och det har den väl delvis varit också, men hemma väntade en glad överraskning, ett brev från tandregleringen! Åh, vi gillar skarpt! :D

Nu ska jag plugga massa matte men ni får ha det bäst! (:
Love<3

Bloggen krachade..

..tro mej, det är sant! Den har inte fungerat på flera dagar.. Och det har varit skönt ;)
Jag hade dock skrivit ett inlägg som aldrig hann hamna här innan katastrofen skedde, så ni får lite gammal info också :)

I söndags sjöng vi i kyrkan och jag höll på att smälla av flera gånger. Nummer ett var när Sofia, Ida och jag skulle visa rörelserna till en sång vi varken kunde text eller rörelser till.. Det var sådär fasligt oigenomtänkt, men ganska spontant trots allt. Sen var det dags för ljuständning.. Jag fokuserade stenhårt på orgeln eftersom en figur med en hatt som var 3 meter i diameter kom fram och fläktade oss. Ja, det var en familjegudstjänst utan dess like! Och efter den blev det kyrkkaffe och pusskalas.. :)
Sen umgicks jag med den finaste Sara. Vi bakade bland annat muffins som var skitsnoffsiga! (: Och uppdaterade naturligtvis varandra om allt nödvändigt här i världen ;)

I måndags fick jag en ttd till bcg-vaccinationen och jag var livrädd. Men det gick bra, armen domnade bort lite och huden liksom spändes ut massa när hon gav injektionen och jag överledvde mot alla odds. Däremot hade jag klasskompisar som enligt dem själva höll på att dö av smärta.. Konstigt..

Igår var mycket bra. Hemtjänst, hemtjänst, lasarett. Och ni skulle veta vilka blickar jag fick i skene. Ja, folk liksom kollade snabbt, vände inom en sekund tillbaka huvudet och glodde med stora ögon på lilla mej. Helknasigt och jag kände mej lite mobbad, men hallå.. Jag tycker det är helt normalt att vila på de röda sofforna där i cafét, och det är ännu mer normalt att ha huvudet i sin handledares knä och att hon pillar en i håret. Ännu mer normalt är det att sitta bredvid en gammal gubbe som pratar skithögt. Ursäkta, jag behövde faktiskt den halvtimmen för jag var ganska trött.
Cellolektion och ensemble blev eftermiddagens underhållning och det gick super! :)

Idag var jag på dc redan klockan 7 fast jag fick börja 8. Men 3 timmar efter start bytte jag om och åkte på begravning. Den första detta år, och den var väldigt vacker. Det är inte utan att man saknar Faster Ingrid! Hon var så grymt härlig och hade en helt underbar personlighet. Efter minnestunden åkte vi hem och jag sov 2 timmar, för jag var något gräsligt trött. Och så grymt skönt det var att få sova lite! Amazing!
Familjen Fjantonsson kommer förresten hem idag! :D

Imorgon måste jag vara i skolan 9 för att läsa av ppd:t, och resten av klassen börjar 12.. Usch och fy vad den svider! :(

Vi höres :)
/Hanna

Nyårskonsert 2010.

Goder afton.
Mitt förnamn är Hanna gigantisk trött. Förnamnet var det alltså.

Jag är fortfarande uppe i varv efter en dag jag inte lär glömma än på ett tag. Redan vid 8 ringde klockan idag, och i och med att gårdagskvällen spenderades på ku kan ni få rätt om ni misstänker att det var en trött Hanna som släpade sej ur sängen.
10.00  påbörjades träningen inför kvällens bravader och jag insåg snabbt att jag skulle få en rolig dag med min notställspartner. Mina aningar var rätt till 110%! :)  Efter bara ett par låtar var det första fikat och efter ännu en låt var det dags för lunch. Kooprativas potatissallad ska det vara! (:
Helt plötsligt var vi färdigövade och fick styla om oss och sen sitta vid ett bord i en och en halv timme och lyssna på ordvitsar från Per gånger 2 + violinisterna från Borås salongsorkester och till slut var det sista vattnet druckit, örhängena på plats och assbergssalen fullsatt. Då gick vi in och satte oss på de rumpvärmda stolarna. Det såg ut som att vi var på begravning allihop och i början fick jag ännu mer ledsamma känslor, eller mer panikartade när jag insåg att jag inte kunde en ett enda stycke smärtfritt. Det vill jag lova var jobbigt och jag ville inget hellre än att rusa därifrån. Tack och lov blev programmet mer Hannavänligt och det gick i vilket fall som helst relativt bra. Efter pausen hade en politiker prisutdelning (vänsterpartist till på köpet!) och det tog en hel halvtimme och till en början var jag uttråkad till max. Efter en stund gick det dock inte att låta bli att ha roligt och jag och Per satte igång att skriva massa skit på programmet och han ritade hjärtan och rymdskepp och jag vet inte allt. Kan tillägga att han hade mer oläslig handstil än jag och då är det illa. Ni skulle sett hur svårläst meningen "nej, ditt hår är skärt" var! Haha det var strålkastarna där ja.. Varma som den hetaste galax. Tillbaka till Per, så höll vi på att bryta ihop när tanten skulle ge pris till bästa lydnad..för hund. Men det sista drog hon ut på en stund och då började mannen bredvid mej härma en lydig människa, till slut höll vi på att ramla av stolarna båda två! :D Det är underligt.. De där människorna som man fastnar för sådär poff. Tänk bara.. Sören Renulf, Sture, denne Per Superskoj vad han nu mer hette.. Och alla är de mellan 50 och 65 (tror jag). Det måste vara det att man kan vara sej själv för att de är det, och man behöver inte oroa sej för missuppfattningar + att snubbarna har helt underbar humor! Vi var överens om att vi vill spela tillsammans igen, och jag kan garanetera er som var där att de gångerna jag log under kvällen var det Pers förtjänst. Så tacka honom för att jag inte bröt ihop när psyket var nära bristningsgränsen!

Det har varit en lång dag och jag är helnöjd med allt. Och det var skönt att jag fick göra så gott jag kunde och bara njuta av att få vara med i en orkester med massa instrument. Fantastiskt roligt! :D

Tack för mej och tack Per för notställsdelandet, penndelandet, hjärtat, humorn och hjälpen!
Glad påsk /Hanna den hjälplösa.

Hojojoj, vilket tempo!

Mina damer och damer. Jag har sackat efter lite här. Men vet ni hur mkt jag pysslar med? På tok för mycket i varje fall.
Igår jobbade jag. Det var en riktigt bra dag, förutom att vi fastnade i snövallar 2 gånger och jag fick självfallet bli den som skulle använda sina muskler för att få bort den lille skitbilen. Och eftersom jag inte har några muskler stod de 2 framhjulen i vädret ett bra tag.. Men dagen innehöll mer än så. Typ någonslags kramdans så vi höll på att välta bord, en väldigt fin pratstund i en väldigt oplogad skog och massa skratt. Sånt gillar jag skarpt! :)
På kvällen åkte jag på es-musikalen för andra gången och mer improvisation var det. Gillar vi. Något som dock inte uppskattades till tusen var mannen bortom mannen bredvid mej (knepigt), Jonathan tror jag han hette iaf! Han klandrade omvårdnad något grovt. Icke okej, spelciellt inte när man går estet i någon konstig grön hög :P

Dagen började kasst. Jag missade bussen för första gången i mitt liv. Sen kom en liten buss vid namn 94 och det tog ena lång tid att komma fram med den må jag säga, men för att inte göra Sofia ledsen får jag väl säga att den var nice. Jag håller fingrarna i kors också förresten :)
Sen på lunchen var jag med Ida på vårdcentralen för varken hennes mor, hon själv eller jag ville att hon skulle undersöka sin nacke i sin ensamhet. Agneta och Ida krockade imorse förstår ni, stackare!

Ikväll har vi spelat i ca 3 timmar. Gissa om jag är trött som en skata i savannen? Men det är fortfarande roligt, förutom att jag inte tränat alls så som jag tänkte gjort från början. Tur att Sandra idag har erkännt att hon inte heller kan. Super! The team till höger :) Men vet ni vad? Per den humoristiske ska sitta emellan oss på lördag och där upphörde vår fina kombination. Fast Per är bra och han för med sej en till positiv sak.. Jag hamnar ett snäpp längre in! Strålers! Helst hade jag velat sitta i svaneholm och spelat men det får jag inte :(

Nehej ni glada. Jag är hungrig och kan inte tänka klart längre och till på köpet ska jag till skolan imorrn. Ischa!
Så vi hörs väl när jag får tid :)

Kramar och tjoflöjt.

Snabbcheck.

Tjolahej! :)
Jag ska inom tio minuter packa ner min cello, byta om och bege mej till skene för cellolektion, vi gillart!
Igår blev det inte att jag gjorde några avtryck här.. Jag var på musikalen som var kanonbra och sen följde jag med Christina hem några timmar, vilket var trevligt!
För en timme sen lämnade jag DC för idag. Jag kan erkänna att det kändes kanska rejält surt att börja 7 imorse när min klass inte började innan 11. Men.. Jag har haft en riktigt bra dag.. Iof fick jag en sopborste i ansiktet, men vad gör det när man har roligt? Och om jag förstod det rätt fick jag skylla mej själv eftersom jag sekunderna innan slängt en hel skyffel full med snö över Gunilla. Det är det fina med hemtjänsten, man kan ha roligt och det gillar jag! :) Det bestämdes även idag att the-pink-nun-island kommer få ta emot Ella och Gunilla på studiebsök någon vecka eller så. Nice! (: Haha ja.. dagen var rolig! :D

Nej, nu måste jag rusa!
Vi höres, ha´t fint! :)

RSS 2.0