Sommaren är sannerligen här! :)

Tjenare, jag är imponerad av min fina aktivitet här på bloggen! Nej, jag skämms!

Vi har sommarlov, helt fantastiskt även om jag inte har haft lov ännu. Det var alltså fredagen den 11 vi slutade skolan och därmed är år 1 på OP klart (hoppas de 2 kvarvarande går lika snabbt). Kvällen och dagen innan var ett enda stort studentfirande -Som vi flängde runt! Sjukt vilken intensiv dag det var och nästa år blir det dubbelt så många cirkus, oh my dear! Men visst var det roligt, väldans! :)

13-18 var vi på konfirmandläger på Tallnäs och det hade jag nog kunnat skriva en hel roman om, för det var inte lite som hände där inte! Åh nej, det var precis allt, katastrofer, tokigheter i mängder, problem, tårar, skrämda konfirmander, vattenkrig, osv, osv. Även om veckan på många sätt var riktigt tuff psykiskt och något av det mest komplicerade jag upplevt hade den sina guldstunder. Fina tillfällen i "händerna" är bra exempel på detta. Jag tror bestämt jag låter lite bilder få tala för konfirmandlägret 2010 för jag vill ut i solen och bara njuta. Veckan där hade jag trots allt inte velat vara utan :)

För tillfället är jag fashinerad över hur bra mitt tandlläkarbesök gick idag. Jag undrar dock fortfarande vem som ger Hanna Petersson en tid kl. 7 mitt under ett sommarlov, men uppenbarligen funkade det :)

Bröllopet, behöver jag säga något om det? Var det inte rörande vackert och Daniels tal.. Jag smälte, en sån man ska jag ha om jag ska ha någon ;) Eller en som kungen som ger sin fru en ros, sweet! :)


Bilder var det, ha en härlig tid tills vi hörs igen (när det nu blir! ;)
Kärlek
/Hanna


Kvinnan med jordens flyt! :)

Vilken dag! Det regnar & mitt humör är raka motsatsen! :)

Började denna måndag med att försova mej. Eller rättare sagt hade mobilen dött i natt och jag vaknade kvart i 9, en och en halv timme senare än vad det var tänkt. Alltså fick jag en biltur till skolan, skönt!

Väl där sjönk mitt mod och kraft. Det var dags för det omtalade mötet och jag bävade för resultatet och ett nytt sammanbrott. Men.. när spektaklet var över svävade jag på små moln av tacksamhet och lättnad. Och, jag fortsätter vara Gunillas "rumpedrá" till februari, med lite hospiteringar och grejer men ändå! Bönesvar på den, sannerligen! :)

Sista lektionen fick vi ta brodprover, vilket gick super~I like it! :) Här fick vi också resultat på hemtentan och prov, åh vilken lättnad det också var!

Och efter lite andra omtyckta resultat känner jag att Gud sitter i himlen och ler åt min glädje, han är allt bra han! Och det där regnet, jag ser det som ett alldeles eget konfettiregn (:

Ja, dagen är så bra att jag till och mer funderar på att baka och då.. DÅ har kvinnan här verkligen flyt! :)


En blandad kompott ren glädje :)<3Kärlek
Hanna


Sommar med fullt ös, mumma! :)

Ojojoj, vad vi lever och har roligt :) Tiden bara rinner iväg, i like it (:

Förra helgen var fullspäckad av Edithmys. Helt underbart vill jag lova! Den goaste unge jag mött, helt ärligt, inget slår hennes blöta pussar, megamysiga kramar, rutschbaneåk över hunden och hennes slängkyssar med de små händerna.. Vilken krabat! Omöjlig att toppa! :)

Det var också 20 mils övningskörning den helgen, och inte ett enda kärringstopp, well done :)

Denna veckan har innehållit(?) en hel massa fina grejer. Till att börja med härliga jobbdagar med Gunilla. Vad sägs om vattenkrig med brandslang på arbetstid i vrölhärligt väder? Awesome :)

Musikcafét var något av det mest bedrövliga jag upplevt i musikaltiskt-framträdande-väg.. Oupps, vilka bröt ihop av skratt om inte Ingrid & Hanna. Annars var det en ganska rolig kväll tror jag :)

I torsdags var det Alice-bus, balklänningskik och sen asmysig kvinnopicknick på hanatorp som började med normalt samtal, övergick i vilda omgångar hajja och slutade med 3 tjejer som satt på en filt och skrek. Åh, en härlig kväll :) <3

Igår hölls KU-avslutning, vilket för vissa av oss innebar en svängom i kinna till livmusik från Rongedal, we liked it a lot :) En trevliger afton även den. Släckte gjorde jag halv 3, efter uppladdning av utlovade bilder..

.. och upp flög jag av någon anledning redan vid 8. Sen har jag haft en härlig dag med 2 fina Moor(?) Moa x 2 alltså, för att förtydliga. Cyklning på endast växel 1, kinamat, massa press och nu en härlig värme som solen lämnat kvar på mina axlar och armar. Mums, vilken härlig sommar vi har :)
Ha det superbra i värmen :)
/hanna


RSS 2.0