Lycka.

Åh, vad jag bara vill dela med mej av allt som finns inom mej! :)

Såhär ligger det till..
För var dag som går inser jag massor nya saker, mycket vackra grejer, underbara upptäckter :)
För var dag blir jag mer och mer försäkrad om att det finns så mycket kärlek som bara svävar omkring oss, oförtjänt men helt underbar :)
För var dag som går inser jag vikten av att leva i nuet och ta vara på varje unik dag.
För var dag vill jag bara bubbla runt av lycka..

Amazing, så långt ifrån deprimerad man kan vara ;)

Just nu har jag nyss sagt hejdå till Sture efter en mycket trevlig Älekullaafton där vi 2 spelade cello i kylan under Sinnenas trädgård. Mängder skratt & mysiga människor!! Och den där Sture, vilken fantastisk glädjespridare!! :) Tänk att vi har hängt ihop 10 år, det är ballt! En döbra lillördag i vilket fall som helst, trots att lilla jag befann mej på en vuxentillställning! ;)

Nej, nu ska jag sova asgött efter mer lyckodagboksskrivande. Alltså, jag lider nog av någon glädjesjuka..! Jag är ledsen, men jag kan inte sätta ord på det! (Alltså ledsen att jag inte kan sätta ord på glädjekänslan och inte ledsen som i ledsen :P)

Nåväl, jag kom på innan att jag inte lagt upp något tandställningsreultat här, så nu kommer't, en gång för alla! :)

En stor dos äkta glädje kommer lastat :)
/Hanna (:

Vrångö ~ De suveräna ledarna!

Igår när jag träffade Sture sa han att han aldrig förr mött en människa som har så mycket i huvudet samtidigt som jag. Han menade att det bör vara ett enda flimmer innanför min kaluffs & skallben, och när jag tänker efter får jag nog hålla med honom..

Vilket tempo va, heeelt sjukt. Om 3 veckor ska jag har min första sovmogonsvänliga helg på månader. Någon helt oplanerad dag har jag inte haft sedan i februari och då hade jag magsjuka, så den planeringen blev inställd, vilket i sin tur innebär att jag antagligen inte haft en programfri dag på hela året, vad gör jag med mitt liv egentligen?
Jag lever, fullt ut.

Nåväl, nu har jag äntligen möjlighet att vara uppdatera lite färskt här igen, så rubriken har redan skvallrat.. Det är dags för de sista Vrångö-redovisningarna, ja, det är snart en månad sen vi åkte. Vart tog den tiden vägen egentligen? 

Ledarna 2011 tänkte jag härmed presentera! :) Ett gött gäng på cirkus 20 personer. Fantastiska människor som verkligen gjorde dagarna helt lysande. En skara ungar utan tjaffs & gnäll, med fokus på att ge konfirmanderna en hjälp på vägen, stöttande & peppande, glada & lättsamma. Äh, ni fattar, vackra vänner som jag är så vansinnigt tacksam över! :) Ta åt er people!Kärlek till mina oslagbara kollegor & alla er andra! :)
/Hanna

Ett par dagar senare..

Oerhört imponerad är jag för tillfället av dem som hinner få vardagen att gå runt, samtidigt som de bloggar järnet!

Veckan har gått utan bloggande för min del, jag ber om ursäkt, men jag har pysslat med viktigare saker!
Som t.ex. att ligga & prata med Viktoria mitt i natten, träffa de vrölgoa konfabruttorna, pinas i skolan, satt sprutt på stålar och kanske framför allt: blivit en fri kvinna! :)

I onsdags var den stora dagen inne & nu finns alltså varken gummiband eller räls i min mun! :) Äntligen är ordet och jag tackar för att vårt 10-månaders förhållande nu är till ända. Jag har också konstaterat hur lena tänder är & vilken plats det där stålet tog innan, helt sjukt, men vilken obeskrivlig befrielse! :D

Något annat efterlängtat är den nya helgen i och med att jag fortfarande känner av förra helgens jobb i form av trötthet. Ikväll blir det KU i Kinna antagligen, sen sover jag i Tostared för att imorgon rulla iväg mot..? I vilket fall som helst på den årliga Släkt & vännerresan. Och på söndag ska jag antagligen träffa Sture en stund :)

Alla andra som flyttar runt lite tänder brukar ha värsta dokumentationen av det, men icke jag. Så tyvärr, det kommer inte laddas upp groteska för & efterbilder här ;) inte sådana ialla fall. Ska se om jag hittar något foto där det syns hur gluggen & allt var en del av mej förut. Någon efterbild har jag inte ens tagit än, så den får vi se när den ploppar upp ;)Det är bara 1 år sen..?! Helt sjukt!!

Trevlig helg!
/Hanna :)

Foton ger minnet en chans.

Goder kväll gott folk! :)

En ny vecka är här, en innehållsrik sådan ser det ut som! :) Igårkväll var det riktigt vemodigt att säga hejdå till alla stackare som råkat ut för mej massor i sommar, men samtidigt var det fint & en otrolig lättnad!

Idag har Annika & jag nöjda konstaterat att retorik kommer bli en väldigt nyttig kurs för oss & ser framemot det.

Då jag kom hem idag väntade en drös framkallade foton, nästan alla, men imorgon kommer nog resten :) Foton har alltid gjort mej lycklig på ett speciellt sätt! När jag var liten kunde jag enligt säkra källor sitta i timmar och spana in små detaljer i samma album, för att sedan gå över till nästa.
Ikväll har jag varit och fotograferat på vår skogskyrkogård, det var en alldeles perfekt stund för kameraanvändning!
Som jag skrev igår har jag inte tillgång till färska foton, men där jag sitter nu hittade jag massa annat gammalt bråte, så varför inte slänga upp ett par bilder från Kreta med gänget för 3 år sen? ;)

Det tror jag bestämt det får bli, foton är fantastiskt bra för minnet, åtmindstone i mitt liv. Jag tackar varmast för att jag är född under kamerans tid, det är något speciellt det där :)
(Och förlåt för sämre bildkvalitet än vanligt, skönt att utvecklingen går framåt)
Sov hårt! :)
/Hanna

Varför stod den där?

En fråga jag ställt mej både igår & idag. Den lilla röda stackarn till bil har under mina direktiv lyckats krascha in i en soptunna & en lyktstolpe, men utan allvarliga komplikationer, tack & lov!

Trött som skam är jag, mitt uppe i helgsjobbet. 4 & ½ timme har jag kvar i Örby hemtjänst, Underbart är ordet! I och med att denna helg bara har ägnats åt detta arbete finns inget roligt alls att berätta, & just nu kan jag inte fortsätta ladda upp de 2-3 Vrångöinläggen jag har kvar, så det får bli om ett tag.

Tidigt i morse stod jag hos en vårdtagare och kokade kaffe när en våldsam saknad av Famor & Farfar sköljde över mej. Det luktade precis som i Bunnsvik, minnesbilder flimmrade till hur Famor kom gåendes uppför berget med eftermiddagskaffe & Farfar som sken som en sol då han utbrast "Välkommen, välkommen!" med sin mysiga betoning. De var kloka människor & fyllda med omsorg, kärlek & humor. Åh, jag önskar att jag bara kunda sätta mej i bilen, köra de 26 milen & sen sitta i bersån & prata med mina älskade farföräldrar. Mmm, jag saknar dem verkligen oerhört!Så, nu ska jag gå ut & lägga mej i solen med en bok. Idag är humöret inte riktigt på topp, så därför slutar jag här..

/Hanna

Full rulle, igen.

Hej på er, mina massor läsare :)

Och förlåt för min dåliga uppdatering. Det blir så när man dels jobbar & sen samtidigt börjar skolan (nej, jag ser inte framemot att jobba hela helgen!), men det ska nog gå det också.

Onödig information är att jag är trött, lyssnar på ljuvlig musik som får mej att le ända från hjärteroten & att jag just övervunnit timmars kamp mot fuji & fått iväg en order på 922 sommarfoton, om jag minns rätt! :)

En av mina närmaste vänner sitter just nu & bombaderar min fb-chatt & jag bara inser hur bra han & alla andra härliga tjommar är!
Så ikväll tackar jag lite särskilt för Andreas, en fantastisk snubbe jag hängt ihop med alla år sen jag föddes. Han utstrålar en trygghet som inte många lyckas med & får en att må bra, även om han nu sitter bakom en dator 3 mil bort.. Ja, helt ärligt, i många stunder är han räddningen. Vi tackar alltså the man upstairs för att han skapar sådana superduperbra krabelurer! :)

Just ikväll har han alltså just räddat dagen, skönt! En sanslöst fin människa!

(Riktigt gamla bilder har jag inte tillgång till just nu, men en annan dag kanske ni får en glimt)Natti natti
/Hanna :)Vrångö ~ Musik.

Hojojoj.
Bloggen har nytt rekord angående unika läsare, rejält vad här uppdateras! :)

Ja förstår ni, efter söndagens mastodont-update (4 inlägg på en dag, av mej, det är ju rekord det också!) har jag gjort så mycket som att fotopyssla, jobba igårkväll, jobba idag, blivit masserad & direkt efter avslutat arbete idag spenderat eftermiddagen & kvällen i Kinna tillsammans med majoriteten av konfirmandtjejerna + ledare.

Vi hotades med polisanmälning, sjöng till diverse män, åt & pratade deep. Kort & gott hade vi en vrölnice afton! :) Med tanke på att jag hängt med dessa myskvinnor & gastat till vår egen specialite ~ superlåten, blir det ganska naturligt att låta detta inlägg handla om just musiken under konfirmationslägret.

I år har vi duktiga sångfåglar som också klinkar piano & bankar trumma. Vi har som sagt en alldeles egen special med töserna & äger därmed ut boysen lite granna ;) Ute på Vrångö lyssnade vi även på ett gäng fiskare & skämde ut oss en smula i publiken ;)

Det var härligt att sjunga tillsammans med kvinniskorna ikväll igen, de är underbara hela bunten! :)

Så här delar vi med oss av lite amazing musikglädje! :)Nu måste här verkligen sovas!
G'natt! :)
/Hanna

Bröllopsfest 13/8 2011.

Så.. efter en kvällsgudstjänst i Kinna är jag redo att släppa nästa bildbomb :)

Direkt efter vigseln kastades ris & så fick vi krama om brudparet. Vi, dvs cirkus 200 personer, så det tog ju sin lilla stund.. Tårtbuffé var första programpunkten & detta i Frillesås eftersom det var för allmänheten.

De nygifta fotograferades under denna stund vilket innebar lite allmänt häng och dötid innan vi for vidare till Fjärås där resten av kvällen spenderades på själva bröllopsfesten.

Maten var god, min tåflirtare mittemot(Sara) underbar & även resten av folket vid bordet, vi råkade ut för klädnypor, talen var djupa & vackra, brudens sång rörande & brudgummens tårar ett kärlekskvitto :)

Henkes & Beccys bröllop är nu presenterat & som ni förstår var det en väldigt fin dag! Grattis igen till dem! :)21 kusiner kvar att gifta sig..! ;)
/Hanna

Henrik & Rebecca :)

Tjosan igen! :)

Vi fortsätter där vi slutade..
Efter fika, tjöt med serveringspersonal & fb-uppdatering från kyrkbacken bevittnade vi hur Henrik strålade som en sol då Beccy skred uppför altargången. Vigseln var otroligt vacker med fina sånger, peppande bibelord & ögonkast mellan brudparet som sa allt vad kärlek innebär (:

Vi var stolta då vi såg hur ännu en kusin blev verkligt vuxen med fru & allt ;) Sara & jag lyckades dra ner alla noter på golvet, brudnäbbarna klättrade omkring & Simeon orsakade en stor kabums bakom altaret, så visst drog vi en del på våra smilband också ;)

Tyvärr satt jag jättedumt till för fotografering, men ett par lyckades jag i varje fall knäppa (:

Henrik & Rebeccas bröllop alltså, om det inte framgått..Vi syns i afton! :)
/Hanna

Before the wedding.

Ohokidoki.. 

Bröllopet får redovisas i 3 delar, & här kommer första..

Igår var vi på plats i Frillesås klockan 11 för sångövning & en stund fritid efter det. Då plockade våra mödrar fram blodsockerhöjningsverkande medel & vi flummade loss lite granna. Burdgummen själv, vår käre kusin Henrik, lämnade oss här för ombyte & en gnutta nervositet.

Så bjuder vi bland annat på ett par av kusinernas privata bilder från sina bästa stunder! :) Var god scrolla snabbt härifrån ;)Kusinkärlek kommer lastat :)
/Hanna

Vrångö ~ Tävlingar.

Goder morgon människor :)

Egentligen borde jag fortsätta sova, men solen lyser & jag har lust att kolla igenom gårdagens bildskörd. Mer detaljer om bröllopet får ni om en stund då det är färdigt att visas upp, men jag hoppas att ni fick lite tjuvkik igår via facebook då Andreas & jag kände att vi satsade på lite uppdatering under dagen :)

Nu till detta inlägg.. Tävlingar kände jag rent spontant att detta ska handla om, så då får det göra det! :) Vi kan ju tillägga att min grupp (1) utmärkte sig galant & var det lag som vann allra mest på Vrångö & som gruppledare får man tillåtas att vara mycket stolt då de vann med dubbelt så många poäng som 2:orna & sådär. Well done people!

Eftersom vi var iväg hela 10 dagar hann vi med en drös tävlingar också, allt mellan Vrongsong & Flaggan (:

Titta & njut & känn kämparglödens vibbar! :)


Frukost nästa! :)
/Hanna

Goodnight sweetheart well it's time to go..

.. Badambadidam, goodnight sweetheart well it's time to go.. Badiambadidam, I hate to leave you, I really most say.. So goodnight sweetheart goodnight..

Bah, jag är typ tröttast i världen. Jobbelijobbat igårkväll samt idag och tillbringat aftonen som förebedjare på lovsångsmässa i Skene. Det har varit en väldans bra kväll måste jag säga, att min gamla favoritlärare dessutom dök upp gjorde mej superglad :)

Det blev ingen Vrångö-fortsättning idag, men såsmåningom kommer den :) Dock inte imorgon för då pysslar jag med något helt annat. Mina 39 sjukt fula myggbett på benen är det största problemet jag har inför morgondagens stora happening. Och vad är det som ska hända? Mmm, jag är nästan sugen på att hålla det hemligt, fast tydligen är redan kärleksparet gifta så ja.. Imorgon är det tydligen bröllop igen. Kusin Henrik får då äntligen sin Rebecca.. Bilder får ni väl också se om ett par dagar :)

Nu till nagelmålning, kamerarensning & välförtjänt sömn!Släkten som stadigt utökas..

Nattinatti
/Hanna

Vrångö ~ Det var en gång..

.. för ganska exakt 10 dygn sedan.

30 ganska lågmälda konfirmander satte sig snällt och lydigt i en buss & vinkade till sina föräldrar medan lasten rullade iväg. Med fanns hundratals kilo packning samt cirkus 15 spralliga ledare. Ungdomar i deras egen ålder som verkade vara jordens konstigaste folkgrupp, en åsikt de under de kommande 10 dagarna skulle ändra sig om..

Då bussen kom fram till Göteborg körde den på en färja & anlände en stund senare till Vrångö, placet som skulle bli de 45 personernas hem för några älskvärda dagar.

Det var så det hela började & det är så mycket ni får veta just nu, för det är meningen att jag ska minnas hur man gör i hemtjänsten och jobba i afton. Tragiskt nog måste vardagen få komma tillbaka, sakta men säkert..Det var bara början.. Jag blir tårögd.. Det var verkligen underbart!!

Fortsättning följer..! :)
/Hanna

Everybody's changing.

Åh.
Vart i hela friden ska jag börja?

Vrångö 2011 är ett minne blott & det är bara konstigt. Det gick så fort, det var så underbart, det.. Tro mej, jag behöver tid för att krympa allt till bloggform, nu behöver jag andas ut ikväll.

En vröltung väska behöver packas upp, ett 10-dagars mastodontdagboksinlägg måste skrivas, eventuella tårar kommer fällas, tackböner flödar över, tomheten ska accepteras & minnena ska få snurra i huvudet.

För att redovisa dessa helt obeskrivliga dagar kanske jag får dela upp det i olika slags inlägg, jag har trots allt 1700 foton att gå igenom innan dess..

Så tills dess får ni hålla till godo med ett par.

Vrångö ~ Så mycket kärlek att det inte rymms på en rosa blogg!<3

/Hanna


Full av förväntningar..

.. Woho..
Vi är taggade som små as, för om bara ett par timmar drar vi iväg med konfirmanderna! 10 dagar fast på en ö någonstans, låter det fett eller låter det fett? ;)

Tidsinställda inlägg som Sofia pysslar med, är ett maskineri jag inte ens vet hur man gör, så förhoppningsvis skrivs här först igen den 10 augusti, lååångt kvar! :)

Nu behöver min packning sannerligen bli färdig, så jag hastar väl vidare i jakt på rätta laddare, nagellack & allt annat livsnödvändigt ;)


Förra årets konfirmandledarkollegor. I år har jag 20 styckna :)

Vrångö, vi är så redo vi kan bli! :)
/Hanna

RSS 2.0