Gospel ~ Glädje!

That's true!

Denna helg som nu snart är slut har varit fylld av gospel, alltså av glädje. I fredags sparkade vi igång helgen med gospelkonsert i skolan. Förhoppningsvis förstod människor som mötte denna musikstil och budskap för första gången vad No Limits ville förmedla-Evangelium!

I fredagskväll var Sofia och jag på Kinna Ku en snabbis innan vi tillsammans med Elin intog Assbergssalen för att kolla på premiären av treornas musikal. Stolt som en riktig mor var jag över Sofia, ja, hon på scenen alltså ;) Den andra också givetvis, men hon sjöng inte solo just då! (: Då vi for därifrån var vi uppe i varv och så glada att det blev lite rosa helikopter på det ;) Kvällen spenderades sedan åter på Kinna Ku, denna gång även med Elin. En lååång och mycket intressant/rolig diskussion med tjejpanelen ägde sedan rum tills midnatt ungefär.

Lördagen, igår alltså.. Jadu, Sofia A och jag tog bussen till Kinna, hämtade Sofia K och placerade oss i kyrkan. Där blev det konsert sprängfylld med glädje vill jag lova! Så fantastiskt att se deras lycka och allt de vill säga sin publik. En sådan konsert, så full av liv, av glädje och gemenskap.. De är sällsynta och helt fantastiska! Ja, det var verkligen helt underbart, det finns liksom inte ord! Kan tänka mej att vi var ifrån kyrkan cirkus halv 9, vi var coola på en väg, velade, tjötade på framnäs länge och väl, vinkade till rådjursögonen och gav sedan upp (Sofia och jag) så vi åkte hem till tvillingen och åt och pratade. Sen sov vi gott hela natten :)

Så idag var vi sega men hann i vilket fall som helst till kyrkan i tid och där blev det ännu mer gospel :) Åh, jag tror jag hade behövt en gospelkonsert om dagen för ultimat lycka. De kunde sin sak iaf den saken är säker :)

Till sist vill jag uppmana er att lyssna på denna kör om ni får tillfälle, de är suveränt duktiga! :) Det blev lite foton, så jag bjuder på ett par samt deras länk och deras version av välsignelsen som jag hittade på facebook.. Märkligt ;)

http://www.youtube.com/watch?v=Zho_M--YBcM&feature=player_embedded
http://www.nolimitsgospel.com/

/Hanna :)


Tiden vi inte härskar över!

Grått Nytt Hår! :)
Fantastiskt vilken start bloggandet fick 2011 va? ;)
Milda Matilda, om ni visste hur livet ser ut för skribenten här för tillfället, allt är fullständigt upp-och-ned-på! Med det menas verkligen inte att jag mår dåligt, ohnej! Tvärtom är livet verkligen på topp! :)

Skolan är åter påbörjad, jo det vill vi lova! Lärarna är i fullkomlig oharmoni med varandra, ingen har en blekaste aning om något och det känns ibland som man befinner sig på demensboende.. Massor plugg har vi också, så det pysslar jag med mycket.

Vad gäller jobbet lyckades jag förra veckan vattna vägen med kanyler, färdiga venprover, provtagningsrör.. ja allt som fanns i den fulla korg jag slängde i luften då jag själv sprattlade på rygg. Det var en syn vill jag lova, Gunilla, hon agerade nöjd publik ;) Jobbade f.ö. igårkväll och vi konstaterade att tiden ihop snart är förbi. 16 månader som gått bedrövligt fort, ja, det är skumt och vemodigt.

Bilkörningen går vackert nu, läraren är nöjd och Johan har tatt körkort! Det innebär att kvinnan här måste greja det dagen efter födelsedan om konkurrenten ska besegras. I will do my best ;)

Humöret är på topp, trots att väldigt intensivt vardagstempo! Allt bara ler liksom. Plötsligt är vinterdeppigheten borta och allt är fantastiskt, i mina ögon iaf :) Det som fick glädjehormonet att börja produceras i mängder var en sekretessbelagd och döhärlig helg med Viktoria samt äkta kvalitétstid med Sofiatvillingen! Åh, det går inte att förklara, livet är bara så underbart! :)

Jovisst, så är det, fantastiskt vilken gåva livet är ändå! (: Eftersom inget just nu kan dämpa denna livsglädje tänkte jag bjuda på lite foton som egentligen aldrig borde publiceras, bara för att de får mej att le här i vårt mörka januari :) Men ja, visst borde de vara raderade och bortglömda för längesen, fast varför inte se det humoristiska i de härliga minnena istället? :)

Och det var så sant.. Kusin Henrik har gått och förlovat sig.. Grattis får vi ta och säga! :)
Trevlig helg! :)
/Hanna


Symöte, bebisar, dop & allmän uppdatering :)

Kära bloggläsare :)

Mitt liv är sig likt, hektiskt som alltid! (:

Vi uppdaterar lite smått.. I fredags hade min moster bjudit alla kvinnor hon kunde komma på(?) mellan 16 och 75 år cirkus. Ni kan tänka er hur det lät om jag säger att det var 100 gånger värre än Örby htj, och det tycker jag är illa nog ;) Som vanligt var det ingen som sydde, vi åt, delade ut julklappar och skvallrade.. Mysigt :) Gabriel och Andreas var de lugna inslagen den aftonen som jag tackade för då huvudvärken trädde in i all sin kraft!

Igår var det full fart i Örby FH där vi ramlade in kl 12. Inte förrän framåt midnatt lämnade vi placet efter massa lek & bus, träning inför idag, dukning och massor matlagning. Ja förstår ni, dopförberedelser kräver sin tid! :)

Inatt sov jag inte en blund, att nana under tidspress funkar inte i min värld, vilket gjorde att jag i natt var tjurig för att jag aldrig somnade trots att jag var galet dödstrött.

Så idag har lilla Cecilia döpts :) Vi var ett gäng som spelade några låtar vilket gick lysande(host & fniss!), nej men det var roligt att få vara med! Dopkalaset tog just slut det är därför jag uppdaterar lite innan jag ska ta igen nattens förlorade sömn, det behöver jag!

Men först ett par bilder som tagits under de senaste dagarna :)
SymöteDopförberedelserOch Dop :)


Kärlek
/Hanna


Våldgästning & flödande glädje!

Mumsfilibabba, 2011 är sannerligen bra såhär långt :) (Skrev först 2010, men det var ju kanske lite fel.)

Igår, hmm, igår vad dagen jag tog en helt onödig tripp till borås. Tandregleringsmännskorna skulle kika att jag skötte de där gummibanden. Ja, ni vet de där små sakerna som ibland hamnar i folks hår eller uppfattas som dregel. Så, aldrig mer kommer jag känna hur tänderna känns efter en spänningsomgång. Galet lättflyttade tänder verkade jag ha för de var färdiga efter 3 spänningar som inte var alls så jobbga som jag hade föreställt mig. Nu har de alltså lämnat ansvaret till mig, tackar! Undrar om det blir större effekt om man kör med flera gummiband åt gången? Nåväl, jag är glad och nöjd över att se framtiden utan stål inom en relativt snar framtid! :)

Kvinnan här fick en idé på kvällen som inte genomfördes ;) Kl 21 skulle Elin och jag åkt pulka på vägarna, men min mor satte stopp för det. Typiskt tyckte vi, tills vi kom med en ännu bättre idé.. Sofia var alldeles ensam och övergiven, då vill jag meddela att Ståltrions andra kvinnor rycker ut! Så fantastiskt härligt det var att umgås med de där två igen, jag har saknat dem! Tills klockan 3 satt vi alltså i Alexanderssons kök och snackade skit(asgarv!), uppdaterade varandra, var kvinnliga, smidde planer och skrattade hysteriskt. Ni vet vi skrattade så vi själva blev oroliga.. Det var en helt fantastiskt bra natt det där!  We like it a lot! :D

Denna dag sov jag ut länge och väl och har sedan spelat lite cello inför dopet, degat och nu har jag just kommit hem efter en buskväll med Anna och Jenny i kyrkan! Efteråt pratade jag med Anders och han gjorde mig alldeles superglad och det i remix med härlig musik och ett allmänt fantastiskt bra humör! Ni kan tro att detta år bara börjat.. En stark känsla i magtrakten säger mig att detta blir ett fantastiskt år! Är ni på eller? :D


Det flödar glädje helt enkelt! :)
God Bless You!<3Eliten som låter bilden tala för magiken..!

Året som ännu bara börjat.. :)

Tjolahopp & Oj!
Glatt överraskad blev jag just av min stigande läsarstatistik! Det ljusnar sa kvinnan som missade solförmörkelsen idag. Sofia & jag blev noga informerade om detta i eftermiddag, riktiga telefontanter som vi blivit..!
Kom också på mig själv med att redan glömt bloggen.. Nåväl, bilder var det ju ingen brist på i de förra inläggen så ni har ju kunnat trösta er med dem ;) 
 
2010 har börjat väldigt bra måste jag säga (: Mjodå, på tolvslaget missade vi segingar våra raketer, Ingemar ringde genom en stressad server och på landet stod kvinnor och gäspade. Natten tillbringades skaftfötters efter det att jag pratat om att jag sov i råttskit (i sömnen givetvis) och även dratt långa predikningar på rövarspråket. Viktoria valde att sedan låta mitt ansikte dejta hennes fötter. Mysigt..! :)

Söndagen ägnades åt återhämtning av krafter och innehöll även den stora telefontjötaraftonen. Ida & Sofia underhöll mig i bortåt 3 timmar, galet. Som jag nämnde i början har Sofia & jag skapat oss en dum tradition att börja tjöta runt 23 och framåt 1 får vi till sist inse att det kommer en morgondag. Efter dagens stora skrattfest naturligtvis, den kvinnan alltså..! :)

Igår åkte två blondiner utan lokalsinne till den för dem gigantiska staden. På en blå buss hamnade vi och det gick väl alldeles fint. Vi såg Gunlög, höjde de skrämmande blodsockrena och hoppade på första passerande spårvagn, blondiner var ordet! Men tro't eller ej.. Efter att jag gjort bort mig något alldeles gräsligt fann vi en mycket skum stadsdel, hittade vårt mål och fördrev tiden med att bedöma barnvagnar och sedan fann vi en affär.. Ärligt talat svävade vi på moln! Rena rama himmelriket i våra ögon var en affär fullsmockad med fantastiska bal & brudklänningar! Åh, vi var verkligen lyckliga! :) Massagen vi sedan var på var sövande och riktigt skön. Efter ännu fler spårvagnspinsamheter stod shopping och kinamat på schemat. En härlig dag med Sara!! :)

Så till dagen. Börjades och slutades med Sofia och innehöll Sofia.. Antalet timmar telefonerna gått varma de senaste dagarna är skrämmande. Vi beter oss som nyförälskade ;) Vi hade planer om takutflyckter, wild pulkaåkning, eldning och lite allt möjligt. Men, vi åkte vackert nog spark genom kinna centrum och blev uttittade en aning.. Vi åt och begav oss till Ingemar & Birgit där vi fick fika och satt och pratade glatt i 3 timmar. 4 riktiga tjattermajjor med mängder att prata om. Ni kan tro att det var mysigt och supertrevligt! :) Jodå, dem har vi minsann saknat, det kan vi garantera (Ingemar, jag skriver inte detta enbart för att du kanske råkar läsa det!:P), nej, det är verkligen människor vi gillar skarpt! :)
Sofia följde sedan med modern Petersson och hennes barnaskara till horred som en tredje unge och uppförde sig alldeles utomordentligt på den traditionella julkvällen med släkten, som inte besöker släkten :P Det var som det brukar och själv var jag lite trött, om Sofia var förfärad och chockad dolde hon det bra ;)


Nu ska kvinnan här skriva dagbok, fläta håret & värma vetekudde. Sen ska hon sova och det kommer hon minsann göra gott! :)

Sleep tight!
/Hanna

Gamla bilder på dagens underhållning :)


2010 i bilder :)

..och en sammanfattande lista som jag hittade från bloggen, skriven för ett år sen, uppdaterad nu, efter ännu ett års erfarenheter :)

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Självklart! T.ex. dansade jag på skorstenar..
2. Höll du några av dina nyårslöften? Pinsamt nog minns jag inte ens mina löften, så, antagligen inte..
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Mjodå, så ser det ut! :)
4. Dog någon som stod dig nära? Inte jättenära, men tillräckligt :/
5. Vilka länder besökte du? England.
6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011? Mer spontanitet & ork.
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 1/7
8. Vad var din största framgång 2010? Framgång, jag? Antagligen en ganska hemligstämplad jobbgrej isf. 
9. Största misstaget? Alldeles för många! På senare tid förväxlade lusselinnen som slutade med skrattkatastrof!
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? En del förkyldningar, men aldrig sjukanmäld så, nepp.
11. Bästa köpet? Ny kamera.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder, eller var det kanske kameran?
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Väligt mycket :)
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Bibbis pippi petter och alla andra radiolåtar med lussefolket, we are all the winners, i love you, bland andra.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? ledsnare tyvärr. Det har hänt en del..
16. Vad önskar du att du gjort mer? Tagit mej tid för att hitta på roligheter, vågat mer.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Stressat, det tar på krafterna!
18. Hur tillbringar du julen?Med familj, släkt och vänner :)
19. Blev du kär i år? Pass eller pass? ;)
20. Bästa boken du läste i år? Dansa har sin tid
21. Största musikaliska upptäckten? Upptäckten vet jag inte, största musikaliska upplevelsen var dock att få spela på nyårskonserten!
22. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Har jag fyllt år? ;) Det fick jag säkert!
23. Något du önskade dig men inte fick? Nepp, det tror jag inte.
24. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Jag var helt ledig faktiskt :) Spelade orkester på kvällen iaf.
25. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Absolut!
26. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Galet som vanligt? :P
27. Vad fick dig att må bra? Vänner, familj, spontanitet, lusseflickor..
28. Vem saknade du? Farmor och vänner som begav sig från mark!
32. De bästa nya människorna du träffade? Sofia & Ingemar glömmer jag aldrig :)

***
Utlovade bilder kommer här.. 2010 ~ Ett härligt år! :)Till er alla ett Stort & Varmt Tack!!<3

/Hanna


RSS 2.0