Vickan 20! :)

Idag skickar vi ett stort Grattis till Viktoria som fyller hela 20 år! :)
Tänk vilken brud, mina 18 gemensamma år med henne har varit alldeles fantastiska! (:

Nu har jag 5 timmar rast eller så & måste försöka få klart den där packningen jag nämnde igår, jag vill hellre vara på plats redan nu, men snart så..! :)

Kalaset igår var nice. Fina skrattattacker med goa gubbar, tillökning med ytterligare en släkt & söta kusinbarn! :)

Så, dags att ta tag i mitt liv, om 3 timmar ska jag vara tillbaka, redo för mer jobb, & innan dess ska här packas, sovas & ätas. Fint!
Släkten är bäst ;)
/Hanna

29/7 2011

Hokus pokus :)

Utvilad & full av måsten har jag nu fixat ett par bilder att visa. "Ett par" alltså.. När man är på ett ställe som Skillingaryd kliar det i de fotografiska sinnena & jag har enorma mängder på massa söta saker, men det mesta behåller jag alltså för mej själv..

Idag ska här packas inför ett 10-dagars konfirmandläger. Det jag bör behöva för att överleva är införskaffat, hur mycket kläder som går åt är en gåta & jag bär omkring på förhoppningar & oro. Det är med blandade känslor kan man väl säga, men helt klart övervägande är jag glad över att komma iväg från hemtjänsten ett tag.
Vrångö 2011, det är värt att tro på!! :)

Sen ikväll ska vi fira ännu en 20-åring. Världens bästa Viktoria fyller imorgon & ska ha kalas ikväll, får väl knäppa lite bilder där så jag har något att göra på min 5-timmars-rast imorgon! ;)


Kärlek kommer lastat (:
/Hanna

Sömnskola nästa!

Nu är det sannerligen tid att sjunga goder afton! :)

Natten till idag somnade jag runt kl 5 och väcktes 7.02 av min far som undrade varför inte jag stuckit till jobbet.. Nej, grunna på det du ;)

En 7 minuters sen ankomst blev det & jobbet gick vansinnigt vackert, i varje fall om du frågar frisören med mannen som heter Bruno eller mej! :P

Strax efter final bar det av mot Östra Frölunda där eftermiddagen & kvällen tillbringats under härliga former! Bildskörden slutar på 400 foton & eftersom mina ögonlock ständigt hotar med att slänga sej ner i ren protest tänker jag att bildbomben kommer först imorgon. Jag vet någon som vill sova!

För övrigt är nog bebissniff något av det mest fantastiska man kan uppleva, det finns liksom inte ord..! :)

Dagarna framöver gäller det att vara sjukligt effektiv. Sova var det nu ja!Sweet dreams! :)
/Hanna

Adde 20 år!

God morgon mina damer & herrar :)

Visst är det underbart när man kan sova ut efter en trevlig afton/natt! Och visst är det alldeles fantastiskt att vi har kvinnor som Kicki som byter turer för sin kollega! (:

Igår firades Andreas 20 år på jorden vilket var väldigt trevligt! :) Ja, därav gårdagens uteblivna blogginlägg. Sist jag skrev hade jag massor att göra, & som oprofesionell presentinslagare tog det sin lilla stund kan jag lova ;) Men färdigt blev det & kalaset bjöd på upplevelser..

Det hälldes vin över Johan, hittades linslock i sopor, lästes rim som inte var rim, snyftades till tal & vi hade allmänt en fin sommarafton! Dessutom fick jag fram kameran och Gustaf & jag exprimenterade lite så jag tänker att ni får er ett smakprov! ;)

Have a nice day! :)
/Hanna

På g.

Hojojoj.
Antingen är det vädret som gör en fasligt trött, eller så har jag för mycket att göra. Igen.

Sofia & jag har gjort stan osäker i eftermiddag. Hela dejten får nog förbli sekretesstämlad tror jag, men det var helt amazing! :) Och klokare kvinniskor får man leta efter! ;)

Imorgon bör jag för mitt eget bästa infinna mig på jobbet klockan 8, så det hade ju varit lugnt, om jag inte har sjukt mycket som behöver bli klart tills just imorgon ;) Så det är nog dags att sätta sprutt och plocka fram reserv-energin!Things to do, things to do.. Hejja mej, jag är på g, jag måste bara hitta g:t! :P

/Hanna :)

Sofia Knopp (:

Bästa rubriken på länge! :)

Lagom utsövd & uttråkad blev hon offret för att muntra upp mej för en stund sen. Att lyckas med det via telefon är skickligt & coolt (: Och hon blev lovad ett blogginlägg som tack för hjälpen ;)

För ett år sen hade jag inte en aning om att denna kvinna ens existerade, & nu klassas vi som tvillingar.. Vad hände där egentligen? Tror att jag får läsa lite gammal dagboksskrift för att se hur allt verkligen startade..

Jo, det var bestämt den 1 oktober 2010 som vi pratades vid för första gången i våra blonda liv, och detta som sista människorna kvar i psalmboksleken på ku. Inget märkvärdigt alls, men morgonen efter blev vi båda glatt överraskade på markbladet då den slutgiltiga luciauttagningen ägde rum. Den lördagen var nog startskottet för vår vänskap :)

Vi kom med en gång väldigt bra överrens och hade väldigt roligt ihop, och när den 27/11 kom fanns ingen återvändo. Lusseveckorna gjorde oss oskiljaktiga & vi var nästan rädda för vår vänskap när vi insåg hur sjukt lika vi faktiskt är. Det är faktiskt sant, vi tänker precis likadant & behöver inte säga ett knyst för att veta vad den andre tänker & känner. 

Sofia är alltså nästan identisk med mej, det skiljer lite på längden och det ekonomiska ansvaret, men annars är vi så gott som tvillingar. Är det någon som man vill prata med är det Sofia, är det någon man har roligt med är det Sofia, är det någon man kan säga "jag älskar dej" till & mena det är det Sofia! :)

En bättre vän får man leta efter & den där tvillingskapen är också nästan helt sann, för här sitter jag och är nervös, bara för att hon är det ;)

Kan också tillägga att Sofia & jag tänker förbli oskiljaktiga & har en mycket detaljerad framtidsplanering som grannar! ;) Hon är fantastisk, så är det bara! :)Tvillingkärlek
/Hanna :)

I'm alive..

.. & det är sannerligen ett under!

Förlåt för vrölkass uppdatering de senaste dagarna, det enda jag har rört en dator har varit i dokumentationssyfte på jobbet. Jo, så har min helg sett ut förstår ni.. Späckad!

Fredag: Aftonjobb 14.30-21.30
Lördag: Dagjobb 8-16, Bad med Ulle, dusch, kaffe, mat, kinna sommarku ~ Helgens absoluta höjdare!! :)
Idag: Jobb 7-13, 17-21.30

Och på jobbet har det knarkats se & hör, hängt med söder, sovits & jobbats en smula ;) Men totalt slut är jag eftersom sömnen lyst med sin frånvaro & sen har den där tröttheten ett par andra förklaringar också, undra på att jag gäspar..!

Imorgon får det bloggas på riktigt igen, jag har faktiskt saknat det lite ;)


G'natt! :)
/Hanna

Mormor i miniatyr :)

Någonstans, djupt inom mej finns de där spåren av Mormor.
Lite lik henne är jag nog (förutom att jag inte är omringad av barn, barnbarn & barnbarnsbarn ;) & om jag får önska vill jag bli som hon var, för min Mormor, hon var en sann pärla! :) Snällare människa får man leta efter!!
Det jag pysslat med ett par dagar nu får mej att tänka på henne lite extra, ja, jag till och med känner mej lite som henne :)
I förrgår hade släkten ännu en bakdag & jag blev introducerad i den avancerade bagarvärlden. Några tunnbröd blev kanske inte som de borde, men jag kan lova att det gick bättre än väntat ;) Och igår började jag helt appropå ingenting plocka vinbär och gav mej inte innan jag hade bortåt 8 liter i tryggt förvar som saft & jucie.
Om jag tror att Mormor hade gillat det? Det vet jag & jag vet att vi dessutom hade gjort det bäst tillsammans, men nu ser livet lite annorlunda ut.
Jag saknar henne massor, men hon har det helt vansinnigt bra, det är coolt & jag är stolt över att vara Ruths barnbarn, sedär ännu ett spår :)Mormorspår i sommaren, värdefullt! :)

/Hanna

Rehabilitering!

Och så blev skribenten här friskförklarad igår, tack vare Sara :)
Äkta vänskap
Riktig tillhörighet
Sann glädje
Rejäl uppdatering
Ro för själen
Ett stort mått kärlek!På återseende :)
/Hanna

Enköping & Västerås, en helg i juli.

I dessa städer spenderades alltså helgen som gick. För en gång skull fick jag sova så mycket jag behöver, andas ut & slippa tänka på jobbet. Det var en bra helg! :)

Nu åker jag om en liten stund till bästa vännen, det är fina grejer!
Kram på eder
/Hanna

Äcklig, trött & magsjuk.

Blä för detta! :(
Andra omgången 2011, tragiskt, men det funkar. Så fort jag orkar ta mej från sängen för att hämta kameran och redigera lite bilder kommer jag visa ett par från helgen, den som spenderades i Enköping och var spontan och lite helflummig! ;)
På grund av vad min kropp för tillfället sysslar med jobbar jag inte, varken idag eller i morgon, så så fort jag blir frisk vill jag hitta på roliga grejer eftersom jag inte sliter innan fredag kväll igen! :)
Kreta 2008 ~ Kvinnan jag helst av alla skulle spendera aftonen med! <3

Ha't fint så länge!
/Hanna

Vad i hela friden har du på dej?

Den frågan fick jag senast igår med de omnämnda byxorna. Min mor skämms, folk tycker jag är knäpp men jag känner en stark kärlek till detta klädesplagg. Kalla mej knasboll ~ goare byxor får man leta efter! (:
Det slog mej just att moster och jag åker på ngn slags weekend-mojjs i Enköping(tror jag :S) nu imorgon och eftersom jag inte har tänkt ta med mej datorn återkommer jag först nästa vecka..
Men nu ~ jag tror att de som tycker jag är konstig har rätt! :)

 

Trevlig helg! :)
/The clown

Äkta vuxenliv..

Käre världars, idag har jag konstaterat hur grymt stor jag har blivit.. För ett par timmar sen betalade jag en klädorder på internet med egen dosa och egna koder och ja ni vet säkert..! Det gjorde inte jag! ;)
Haha nej, jag bara tänkte lite & insåg att jag är vårdnadshavare åt mej själv, faktiskt har ett eget litet rosa i plånboken, räknar ner de 6 veckorna tills tandställningen tas bort & sen så jobbar jag verkligen. Fast problemet är det att jag är inte så vuxen trots att jag ska vara det ;)
Så min poäng är att jag är ganska jätteliten trots allt, men eftersom jag borde vara så grymt myndig tänkte jag faktiskt ta tag i min blogg (var god läs de 5 sista orden igen..) & kanske korta ner inläggen men göra dem fler.. Det tyckte i varje fall jag lät mycket moget ;)
Välkomna att följa mej, denna (o)mogna kvinna som satsar på att i varje fall försöka växa upp..

***

Ja.. så långt kom jag igår innan min aftonsplaner ändrades och jag sprang iförd alladinbralls ner till kinna för att ta en buss till göteborg, hämta en bil, lita på tekiniken & åka fel, hamnade i kungsbacka, hittade massa folk och damp slutligen ner på en orange stol på u-oas. Där tillbringades alltså kvällen & det var bättre än att blogga, tro mej ;) Jobbigare var det idag då man skulle upp och jobba efter 4 timmars sömn. Men det är en helt annan histora.. :)
Så, än en gång ~ Välkomna att följa mej! (:


See ya!
/Hanna


RSS 2.0