Vänner ~ En gåva från ovan!

Åh, rubriken är ju helt fantastisk, & alldeles sann! :)
Tjo på er igen förresten ;)

Det är måndagkväll, mitt hår lockar sig efter en långpromenad i fuktig luft med min kära vän Elin. Före den satt jag i timmar & pratade med Jenny H & innan det träffade jag Rebecka & även andra vackra vänner i skolan! :)

Just nu har jag ingen motivation att göra något annat än att sitta här & vara tacksam över alla underbara filurer jag tycker så galet mycket om, mina vänner (:

Denna afton är jag helt imponerad över vad de/du/ni betyder. Det finns liksom inga ord, bara en enorm glädje & uppriktig tacksamhet!

Vissa personer har jag delat allt med, sen dagen jag föddes. De är få, men de är äkta. Igår myste jag med 2 av dem, tillsammans med Sara vandrade jag i leriga skogar under förtroeliga samtal, som så många andra gånger! Under kvällen umgicks jag med Viktoria, även hon en kvinna jag litar på till 137%! Fint :)

Andra människor är man tajt med ett tag, som under högstadiet, lussetiden eller konfalägret. Sen är det inte så mycket mer.. Oavsett vilket tror jag vi kan ha en uppgift att fylla för en viss person under en period, därför att det är meningen.

Personligen har jag många människor i min omgivning jag räknar som vänner! Dessutom har jag av någon mysko anledning lätt att bli vän med människor i alla möjliga åldrar. Tänk bara hur jag litar på Gunilla & hur roligt vi haft tröts att hon är 39 år äldre än mej. Det gillar jag!! :)

Nåväl, eftersom förra veckan var berövligt intensiv & jag därför nästintill somnade på jobbet behöver jag snart krypa till kojjs..
Vänner är alltså något vi bör vara otroligt rädda om, de är människor vi ska ta hand om & lita på. Mina närmsta vänner är de personer jag anförtror mej åt, sådana jag kan prata med på riktigt & samtidigt vara mej själv. Det är människor som får mej att skratta & känna att livet leker så jag inte vet vart jag ska göra av all glädje.

Vänskap, det är en gåva från ovan, på riktigt! :)Vänskap då den är som bäst :)<3


Jag ser mig runt om kring
men jag saknar ingenting
Bara vi är vänner
Vi behöver inget mer
Känner den värme som du ger
Bara vi är vänner

Genom alla mörka stunder
Det bästa som jag har

Det faller ett regn från himelen
Det är en gåva som ger liv igen
Det kommer en tid i våra liv
Vi måste våga se sanningen

Ta dig tid och se dig om
Vi kan vänta än en gång
Bara vi är vänner
Ger dig allt och lite till
Finns där när du vill
Bara vi är vänner

Genom alla mörka stunder
Det bästa som jag har

Det faller ett regn från himelen
Det är en gåva som ger liv igen
Det kommer en tid i våra liv
Vi måste våga se sanningen
*Bara vi är vänner*

***


Tack alla vackra, ni är änglar!
/Hanna


Nippon! Det är vår, det är glädje! :)

Hej på er allesammans :)
Här sitter jag & ler trots att det regnar ute. Varför kanske du undrar? Jo, det ska du få läsa här om en stund :)

Det har gått nästan två veckor sedan dagen jag bloggade senast, operationsdagen. Nu är stygnen tagna och ingen smärta finns kvar-superhärligt! :) Dessutom var de på kirurgen mycket nöjda med resultatet så nu slipper ni vidare uppdatering om det! :)

Våren blev till vinter här i veckan, först tänkte jag att snön var någon specialeffekt ute på stora holm, men det var det inte. Halkkörningen är som ni kanske förstår avklarad, riskettan även så. Skönt!

Praktiken har denna veckan varit på gymnasiesär. Jodå, jag har saknat "mina" barn, verkligen! Gött att vara tillbaka på Lycke med dem nästa vecka minsann!

Kvinnodagen inföll 2011 på samma dag som både fettisdagen och pannkaksdagen, jag trodde även det var våffeldagen, men icke. Nåväl, 4 kvinnor åt därför rosa pannkakor med rosa grädde & hallon. Tjusigt värre ;)

Förra helgen bjöd på kinna ku, kördag, egen tid med päronen, släktmys, filmkväll och lite smått & gott sädår! (: Dessutom var jag vid Mormors grav, vilket händer alltför sällan.

Denna helg har hitills innehållit anledningen till att jag sitter här & ler. Trevliga kinnabor nämligen! :) Igår var det en härlig ku-afton igen, amazing raktigenom! Det är svårt att förklara men atmosfären är fantastisk & om du som läser det här vill ha magrutor av skratt eller sådär gött ont i käkarna av massa leenden bör du besöka denna ungdomsgrupp! :)

Innan vi gick hem igår planerade vi för denna dag & har genomfört våra planer. 13.04 stod en man vid namn Jonathan mitt på kinna torg, sträckte upp en näve i luften och vrölade "Nippon"! Helt plötsligt skrek cirkus 15 människor runtom på torget & bildade en ring. Vilda lekar vid namn Nippon, Koncha & Hajja utövades till många människors nyfikenhet & kanske rädsla? Vi har i vilket fall som helst hysteriskt roligt innan vi skingrades som vi inte kände varandra & träffades åter i församlingshemmet för att bevittna vårt påhitt, vara med på andakt och tjöta lite :) Kan hända att jag snart drar mej tillbaka för både kväll & natt där igen, vi får se ;)

Nu ska jag bjuda er på lite bilder, fotografer är lite olika människor!
Hoppas ni har en lika underbar helg som jag! :)


Släktmysigheter :)


Mormors grav


Kvinnofirande :)Fantastiskt kinnabus :)

Stor kram
Hanna


Sportlovet, dess biverkningar, praktik & sjukhusliv!

Hej & Hå på er allesammans! :)
Vad trevligt att jag besöker detta place, men nästan inte sämre än denna blogg iaf: http://gurkstad.blogg.se/ , jag förstår fortfarande inte riktigt poängen och skribenterna, men en vacker dag kanske man får veta :)

Sportlovet var för min del det lugnaste på årata(inte helgen visserligen, men sen)l! Jo, för 75% av familjen Petersson drabbades av magsjuka. Visserligen fick jag den absolut lindrigaste varianten på bara en dag, men den uppenbarade sig precis efter en två mils friskuspromenad med Elin, snopet!

Helgen bjöd i vilket fall som helst på social connection och jag hade en grym lördagsafton i Kinna. Åh, det var så härligt, vi bubblade av äkta skratt, tjötade och hade supermysigt! (: Fina människor de där kinnaborna!

På söndagen grillades pannkakor i Östra Frölundas skogar & åktes bil på sjön.. Har vi hört på maken? Nej,nej, men spontant och riktigt härligt var det också! :) På kvällen var det fruntimmernas afton och det pladdrades hysteriskt!

Så förra veckan började Op2 sin andra praktik. Själv hamnade jag på grundsär på Lycke och trivs bättre för var dag skulle jag säga. Praktiken fick dock en tragisk början så det var lite tufft, men nu har det lugnat sej! :)

Jenny, Rebecka och jag försökte oss på dopträning i tisdags vilket inte gick så bra, det blev prat i timmar, och vi kan lugnt meddela att vi skiljdes som vänner ;)

I onsdags hamnade jag lite spontant ventilerandes vid ett köksbord efter jobbet. Där satt vi i flera timmar och sen på kvällen blev det veckomässa i Kinna och även fika med trevliga filurer hos Owe. Då jag kom hem efter bortadag 7.30-23 var jag ganska trött :P

Helgen närmade sig och när torsdagen var inne fick kvinnan gå hem från jobbet i ren bussbrist, hon kikade in på DC och fick en välbehövlig kram! :) Den aftonen spenderades med telefontjöt med Sofia A i 2 timmar och även andra samtal med andra kvinniskor.. Som Nicole som gått och ändrat relationsstatus, vi säger grattis till henne :)

Fredagen var raktigenom fantastisk!! 3 vänner vid namn Ida, Sofia och Hanna hamnade i Horred, ja, av alla ställen! Där var vi med om en helt underbar lovsångsmässa, oslagbar faktiskt!! En sådan behövs upplevas på plats, men om jag säger att Sofia & jag hade träningsvärk i käkarna efteråt för att vi suttit och lett konstant kanske ni förstår hur lyckliga vi var? :)

I lördags satt Sofia och jag längst bak i Svenasjö kapell på ett bröllop, kanske inte riktigt vår stil på bröllop, men de var lyckliga iaf ;) Sen följde konfirmander och hemska agressioner. Det som räddade den kvällen vara bebissniff med lilla Cecilia!! :) Efter den kvällen hade jag inte bara träningsvärk i käken utan även i armarna ;) Viktoria och jag lämnade folket ganska tidigt för eget mys, det var vad jag kallar livskvalitet :)

Det skulle sjungas på dop i söndags, och sjöngs gjordes det. Massa spontant, jag borde lära mej att planera, men vi alla lever fortfarande som tur är! Det blev dopkalas och sen te-party hos Hidlands, supermysigt! :)

Nu har vi kommit till rubriksdelen "sjukhusliv" och vad det innebär kommer alltså bli offentligt. Igår hämtades jag på jobbet för läkarbesök som ledde till röntgen, under samma halvtimme! Kanonbra!! Men tjenare vad uttråkad man blev där helt ensam i rummet, med massa sladdar, en konstig kamera och en tant som då och då kom in och vände på hela mej. Sannerligen mysko ;) Vad som hände mer igår värt att nämna är en lååång Elinpromenad, ett godkännt teoriprov och pluggbörjan :)

Så idag var dagen med stort D inne. Operationsdags i Borås. Halv 9 befann vi oss på plats min mor och jag efter lyckad övningskörning. En tant iförd skrattretande gigantisk grönhatt förde mej till vilorum 3 där jag fick kämpa i mej en hemsk dryck, den smakade bedrövligt. Inom en halvtimme hade jag slumrat till flera gånger(enligt min mor) och sen hämtades jag för operation. Fick hjälp att gå för det muskelavslappnande medlet hade verkat på riktigt. Nu börjar minnesluckorna märkas på riktigt här.. :S Det stod en säng i rummet och där fick jag lägga mej, sen minns jag en klapp på kinden, tanter som berömde mej, en massa grönhattade människor någon gång jag tittade upp & så slangen med mitt blod framför mina ögon. Frächt till max! Då ingreppet var över hamnade jag på något sätt i rum 3 igen och där somnade jag nog nästan bums. Ni hör(läser), jag var helt väck! Klockan 11 satt jag iaf i bilen igen, men jag garanterar att  jag inte körde hem ;) Mamma berättade f.ö. nu att de gett mej en bautaspruta med bedövning, läskigt!

Så.. Det var allt jag hade på hjärtat, en snabb uppdatering för jag är hungrig (visserligen får jag inte äta än men ändå)! Det är mycket möjligt att jag återkommer snart, det beror på om det händer mycket roligt eller inte ;)

Kinnaafton :)

Spontandag med Sofia, Johan, Andreas & Daniel :)Dop i Skene


Och till sist, en kvinna överlever det mesta ;) Röntgen, praktik, operation & såntdär.. ;) (Sofia, här erkänns även en av väldigt få egobilder :P )


Kram
/Hanna, den bloggotrogne :)


RSS 2.0