Tjilivippen.

Så.. Då var vi redo!
 
Det där med havet är inte riktigt min grej. Denna vecka har jag tillbringat två dagar där & förra veckan gjorde jag ju inget annat än att hänga med saltvatten! Nu bär det dock iväg mot kusten igen, denna gång på konfirmationsläger.
 
Räkningarna är betalade, väskorna knökade, näsan sprayad, kameran laddad.. Dock icke bloggen. Om jag hade haft tid hade jag nog grejat ett par förinställda, men det har verkligen inte funnits en minut över de senaste dagarna. Detta i sin tur innebär att denna sida inte kommer uppdateras på tio dagar. Dock kan ni ju alltid passa på att läsa gamla inlägg från tiden då jag var en liten fjortis, precis som alla andra! ;)
 
Det är dags att bege sig mot Kinna & sen vidare till Vrångö. That's nice! :)
 
 
Var rädda om er!
 
/Hanna :)

I'm just a girl..

..one among the others, nothing much to say. Plain and simple girl, not a special type in any way. Just one look, and you will surely see.. That the true Miss Nobody is me. It's an evil world that has only made me a girl.
 
Jag tillåter mig att sjunga tillsammans med abba en liten sorglig text. Just nu är jag färdigjobbad efter ett hemskt arbetspass som började redan vid sju imorse. Kanske beror mitt humör på en enorm trötthet. Denna vecka har jag som mest sovit fem timmar per natt & det är mindre än vad jag behöver! Förutom att jag är trött kan man nog säga att det varit den värsta dagen rent jobbmässigt på hela sommaren. Det är inte det minsta lockande att om några timmar vara tillbaka! Jag som trodde att sommaren botat min gråtmildhet.. Ikväll rann tårarna okontrollerat & för första gången såg jag den stundande skåneflytten som en räddning. Människohantering är ett kapitel för sig..
 
Via telefonen har jag blivit peppad i varje fall. Min kära kollega Kicki har titt som tätt hört av sig vilket jag tackar varmast för. Igår mystes det förresten i hennes husvagn & jag fick den stora äran att träffa även Bruno & Maj. Jodå, direkt efter jobbslut klockan två styrde vi kosan mot havet & det var verkligen en toppendag åt alla de håll & kanter! :)
 
Nu ska jag duscha bort alla jobbiga hemtjänstminnen & sen äta lite gräddränkta hallon. Sen ska nog Hanna snart vara tillbaka torrögd! :)
 
 
Världens i särklass bästa vikarieteam! 
 
/Hanna :)
 

Why cry when you can laugh?

Fyra timmar rast, det borde man ha jämt!
 
Här sitter jag & redigerar bilder under dagens rast. Egentligen borde jag börja packa inför Vrångö & definitivt stoppa något i min kurrande mage!
 
I torsdags kväll gjorde jag mitt bästa för att återskapa studentlooken. Eftersom jag inte hade något foto från studenten som jag var särskilt nöjd med beställde jag min privatfotograf. Elin & jag spenderade alltså aftonen med att försöka få något vettigt foto, som man kanske skulle kunna ha som tackkort till exempel. Att Elin är lite småkär i min kamera var bara ett plus, solen gjorde mig så gott som blind & humöret var på topp. Till slut fanns allt smink där det inte skulle vara bara för att vi skrattade så hysteriskt! :)
 
Här får ni ett smakprov, det är skönt när någon annan tänker i ungefär samma bildliga banor som en själv! ;)
Om den där jobbiga mössan sitter konstigt beror det på att vi ville undvika skuggor..
 
 
Att skratta är ofta en resultatgivande medicin!
 
/Hanna :)

Croatia 2012.

Äntligen har jag tagit tag i mitt liv! ;)
 
För tillfället sitter jag ute i skuggan & äter hallon medan jag försöker minnas veckan i Kroatien. Ännu har jag inte klottrat ner bakgrunden till alla de stödord jag fått med mig till dagboken, så jag ska göra så gott det går utan den!
 
Tänk er att sitta som en skräddare med solen i ansiktet mitt ute på Adriatiska havet. Samtidigt som vinden leker vänligt med håret strömmar kroatisk folkmusik genom en högtalare & en bit bort vinkar ett par glada människor på en annan båt. Precis så hade jag det! :)
 
I år var det mini-släkt-semester som gällde. Tyvärr kommer ni inte få se ungefär hälften av kottarna här då de undanbett sina porträtt, men de som inte gjort det får stå sitt kast! Vissa mer lättfångade än andra.. I vilket fall som helst var vi följande personer: Mamma & Pappa, Gustaf, Maria & Michael, Andreas, Johan, Ulrika, Emanuel & så lilla jag. Fantastiskt trevligt resesällskap! :)
 
Ulrika & jag delade rum & den äldre av oss ordnade hela två översvämningar. För en gång skull var det alltså inte jag! ;) Vi var perfekt duo med våra olikheter & kunde därför samsas utomordentligt bra! Det blev sena nätter av hejdundrande mängder prat, sen när vi väl skulle sova var det alltid fullt krig hela natten. Kampen om ac-kontrollen var hård & vi körde fult spel båda två!
 
Kroatien hade jag aldrig besökt innan & vet inte om jag kommer göra det igen heller. Landet var förvisso väldigt vackert, men det var människor precis överallt, & det råkar jag vara smått allergisk mot. Vi hade strålande sol hela veckan & väldigt många grader, vilket i sin tur ledde till slappande i skuggan. Mest hela tiden för min del faktiskt, jag orkade inte vara i solen! Ja, det var ohyggligt varmt & jag längtade hem. 
 
Egentligen var det en perfekt vecka rent geografiskt, sällskapsmässigt, med allt. Men, så har jag en lekamen som inte alltid är så vänlig mot mig. Vissa stunder hade jag våldsamt ont & ville inget annat än att åka hem. Trots att det var kämpigt en stor del av tiden är det alla roligheter jag minns nu i efterhand & det är skönt! :)
 
Vi hittade på mycket skojigheter. Vi flög något fallskärmsliknande påhitt efter en båt, myste i gamla stan, klättrade upp i kyrktorn, skrattade åt Mulan, besökte ett biktbås, rapade alfabetet, åkte livsfarlig karusell, spelade in musikvideo på havet & hängde med tomten. Vi åt enorma mängder makalöst god glass, & även mat. Hela tiden mest. Vi trängdes med alla andra under tallarna på stranden & badade i det varma vattnet.
 
Det var en fin vecka, men då vi landade i lördags sju timmar försenade sköljde lättnaden över mig. Det är enormt skönt att vara hemma igen! Nu vill jag också passa på att tacka alla Er som var med & gjorde denna resa till ett härligt minne! :)
 
Nu styr jag snart kosan till Kinna & ikväll är det dags att återanvända studentmössan. I förmiddags besökte jag Torestorp & så har jag hunnit med en svänd på stranden. Effektiv ledig dag! :)
 
Håll i er, här kommer jättemånga foton, men ändå inte alls många om man vet hur många som finns! ;)
 
 
A great holiday!

/Hanna :)

Magkittel.

Hej alla där ute i cyberspace! :)
 
Efter fem timmars sömn eller något sådant gav jag mig ut på nya äventyr. Först nu har jag landat hemma igen. 

Innan jobbet myste jag med delar av familjen Hidland. Livskvalitet. Att busa med minstingen så hon kiknar av skratt gör att min omvärld försvinner. Det finns ingen naturligare förklaring än ren kärlek. Åh, jag hade kunnat ägna hela mitt liv åt gos av det slaget! Det kittlar i magen på barnen då de gungar högre än de trodde var möjligt. Det värmer mitt hjärta när något litet mästerverk sträcker ut sina korta armar mot mig.
Mitt hjärta smälter.
 
Ikväll har Kicki & jag jobbat vår sista gemensamma afton för denna säsong. Sorgligt, men urkul! Vi har skrattat så tårarna runnit på oss båda, ovärderliga stunder. Det betyder så otroligt mycket för mig att umgås med människor som uppskattar när jag är den jag faktiskt är. Då jag känner att jag verkligen får vara Hanna & ingen annan. Kicki är en sådan filur som lockar fram den äkta jag. Som sagt, ovärderligt!
 
Nu har jag också hunnit med en telefonstund med Tvillingen min som kom hem från Spanien idag. Vi har alltså inte träffats på bortåt två veckor, skandal, skandal! Snart blir det ändring på't!

Hittade by the way ett par gamla bilder på Cecilia & mig. Vi är vänner hon & jag, ömsesidigt & äkta, vi tycker om varandra! :)
 
 
Vänner så det skvätter om det!
 
/Hanna :)

Optimist av tidsbedömning.

Hej alla fina! :)
 
Nio dagar har jag kvar av sommarvikariatet, det är ju ingenting! Om man räknar kommande konfirmationsläger som ett arbete kommer jag vara ledig en dag på tre veckor framöver. Det är inte så mycket till semester det! ;) Imorgonkväll är det Kicki & jag som ska teamworka, då hade man ju nästan kunnat betala för att få jobba!
 
Rubriken ikväll syftar på min tidsuppfattning som inte är av den bästa sort. Som jag tidigare skrivit tänkte jag ju redovisat förra veckans ledighet, men jag har inte en aning om när jag ska hinna med det. Förmiddagar, eftermiddagar, kvällar, nätter, ja alla de timmar jag inte jobbar denna vecka är uppbokade. Jag har så många dejter planerade att jag nu är tacksam över min almanacka som försvann någon gång i våras, den hade inte fått plats med alla bokningar! ;) 
Efter dagens jobb hann jag först med ett par finfina timmar med Nelly & sen flummig kvalitetstid med Pallis. Fantastiska kvinnor! :)
 
Den senaste tiden har jag förresten funderat lite. Just nu stör jag mig något så gruvligt på alla signaler samhället skickar ut, de som får många framförallt unga tjejer att bli kopior av varandra. Caroline skrev för ett par dagar sen om hur hon ser på saken, klok flicka! Det är så tragiskt när man maktlös ser på när kroppsidealen klättrar allt lägre ner i åldrarna. Den där kroppsfixeringen som har alltför många i ett järngrepp. Vart jag vill komma med detta vet jag inte, mer än att jag är irriterad på mig själv för att jag grämer mig lite smått över de extrakilon jag fått i Kroatien, trots att jag vet att de snart försvinner. 
I min skugga i landet långt borta läste jag boken "DU! Guds sprillans nya skapelse" som jag tidigare gett bort men aldrig läst själv. Det var nyttigt & jag försöker efter det se på mig själv med andra ögon än de kritiska som jag brukar använda. Oftast ser jag bara fel & brister, men nu försöker jag pränta in att jag är skapad för ett syfte & värdefull på mitt sätt, oavsett om någon håller med mig eller inte! Det finns en enda anledning till att jag duger som jag är - min ena pappa är en kung. Syster & jag konstaterade tidigare ikväll att vi är adliga, just därför är vi suveräna som vi är! :)
 
Det blev ovanligt mycket tankar här ikväll, jag vill bara peppa Dej som läser detta. Du är unik, betydelsefull & det finns en plan just för Dig! :)
 
Nu ska jag svara på ett långt mejl, sen får jag snart krypa till kojjs. Imorgon blir det tidig uppgång för att träffa Jenny! :)
 
 
 
God's design.
 
/Hanna :)

Andreas.

God kväll! :)
 
Kroatienbilder kan ni antagligen glömma ikväll, jag har inte ens kollat igenom dem än & det finns en hel del! Däremot knäppte jag lite i Idala idag då Andreas döptes.
Fina, lilla underverket! :)
 
Ett fint dop, en fin dag! :)
 
 
Fin kille!
 
/Hanna :)

Skyll på Polen!

Jo, jag hade planerat. Tänkt ut det så bra. Varit så nöjd..
 
Långt före klockan 6 imorse tvingades jag upp. Motvilligt. Hem skulle vi, inte så motvilligt dock. Jag tyckte att det skulle bli så skönt att för en gång skull lämna solen tidigt & ha lite kvar av dagen när man kom hem. Jotack, det gick ju som det gick!
 
Min planering innehöll i varje fall att blogga av hela säsongens semester nummer två. Denna vecka i ett land som heter samma sak som Kreta om man byter ut "eta" mot "oatien". Ett mastodontinlägg är alltså att vänta, men det är långt ifrån påbörjat ännu. Vi satt fast i Zadar, skrev en låt & hade höga visioner för en musikvideo men hann somna långt innan de sattes i verket! Flygmaskinen som skulle ta oss hem? Den hade Polen kidnappat!
 
Ikväll kom vi alltså hem från Kroatien, ett glatt gäng på tio sköna tjommar. Nej vet ni vad, det här går icke! Jag måste spara detaljerna tills jag har tid att dela med mig av dem. Nu ska här packas upp både väska & postpaket, sen beger jag mig ut för hallon & smultronplock. En sysselsättning som är så mycket behagligare än allt i den nästintill olidliga värmen i landet vi just lämnat!
 
 
Obeskrivligt skönt att vara hemma!
 
/Hanna :)

Soon back.

Så var det dags för sista förinställda blogginlägget för denna gång. Snart är jag tillbaka i min verkliga verklighet. Det blir kalasfint att träffa alla söta vänner igen, det ser jag framemot! :)

Hoppas Ni alla haft en fin vecka! :)
 
 
Kramar!
 
/Hanna :)

Kameralek.

Oj vad bra jag blev på att blogga när jag egentligen inte gör det?! ;)

Om någon missat det tänkte jag berätta att jag gillar att fotografera. Det innebär definitivt inte att jag är särskilt duktig på det, men det är något jag tycker är väldigt roligt att pyssa med i varje fall! :)

Ibland fungerar fotandet inte alls, allt beror på vilket humör man är. Ibland ser man helt enkelt inga bilder framför sig & då kan jag lova att resultaten blir usla. Idag tänkte jag dock bjuda på ett par foton som är färska sånär på en månad i varje fall. Bilder som visar hur färgerna gör det mesta i en bild! :)
 
 
Det mesta är vackert bara man vågar titta efter!

/Hanna :)

Det är sommar även om det regnar.

När jag satt & tittade på vad som skulle publiceras under min frånvaro gick jag samtidigt igenom en del gamla bilder..
 
Med tanke på hur vädret varit denna sommar fnittrade jag till då jag hamnade i en mapp skapad för över två år sen. Det var en kväll som det skulle bli sol! Ja, jag var lika övertygad hela kvällen, trots att solen verkade ha dött. Det var tjockt med moln & ganska kallt också om jag minns rätt. Oavsett så hade vi en grymt trevlig kväll vad jag kommer ihåg. Sommaren 2010 var en spännande sommar minsann, & sådanadär spontaniteter innehållande massor med människor är verkligen något jag saknar!
 
Bloggen var förmodligen inte min närmaste följeslagare på den tiden, men bättre sent än aldrig.. Här kommer ett par bilder som visar att sommaren kan vara riktigt nice trots att vädret inte är det! :)

 
Jag saknar't!

/Hanna :)

Tiden vi inte härskar över.

Det är fasansfullt, det där med tiden. Idag har det gått 40 dagar, hela 40 dagar, sen den där studenten vi gick & längtade efter så vansinnigt. 
 
Visst var det en helt oförglömmlig dag & det var fantastiskt roligt, men när jag då & då åker förbi min gamla gymnasieskola känner jag redan en stort stygn av saknad! 
 
De där gymnasieåren var sannerligen fina år. Det går inte att komma ifrån att det fortfarande känns overkligt att det är över, & jag mer än gärna hade spolat tillbaka tiden ett par år om det hade varit möjligt!
 
Istället för att göra det är det bara att se framåt. Om exakt en månad flyttar jag till Skåneland. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta..!
 
 
En toppendag att minnas åtminstone!

/Hanna :)

Kvalitetstid av bästa slag.

Hoppas ni har det fint i regnet! ;)

Ungefär vid den här tidpunkten, den här dagen, skolåret om fanns en permanent kvalitetsstund inbokad. Min cellolektion. Själva spelandet kan jag väl inte påstå att jag saknar så värst, däremot Sture!

Det var otroligt skönt att ha den där säkrade timmen i början av varje vecka, att kunna hämta lite energi inför det som väntade. Han är så bra den där människan, om man behövde prata med någon om något & inte visste vem så kunde man alltid prata med Sture. För att inte tala om hur man kunde skratta med honom..! Eller kan, såklart, han finns ju trots allt kvar, & det är då för väl! :)

Jag har alltid tyckt om att umgås med människor, ofta i min egen ålder. Men under nästan alla perioder i mitt liv har jag anförtrott mig även åt fina människor som är snäppet äldre. De där personerna som inte sitter fast i massor ungdomsgrejjer, för även om man själv inte gör det finns det alltid någon i ens närhet som går igenom tråkigheter. Just därför tror jag att jag har värdesatt mina äldre vänner väldigt högt. Mmm, jag gillar dem, de är mina vänner de också! :)

Med Sture är det också så, att han är den enda utanför min familj & släkt som följt mig från start. Det är alltså inte bara ett par år han betytt mycket för mig, utan snarare under hela mitt liv. Ja, han är fortfarande en person jag ärligt uppskattar otroligt mycket! :)


Den människan kommer alltid vara en av mina största idoler! 

/Hanna :)

Hanna hissar sommaplåga.

Då man pratar om sommarplågor brukar det handla om parasitlåtar på radion. Något vi hemtjänstare utsätts för konstant.. 

I min värld finns en annan sorts sommarplåga, eller kanske snarare sommarfavorit. Jag pratar om fondue. Denna sommar har det blivit många mysiga fonduestunder. Det gillas! :)

Om jag ska rekommendera något på den fronten blir det absolut jordgubbar i vit choklad, hiss, hiss, hiss! Perfekt i både regn & sol, bara man har en fin person mittemot! :)
 
 
Helklar stämningshöjare!

/Hanna :)
 
 

Break.

God morgon! :)

Nu är det dags för mig att stänga av min mobil, glömma hemtjänsten, stilla eventuella bloggbehov, logga ut från facebook & klicka på off-knappen till mitt vardagsliv. Ja, du läste rätt. Nu är det äntligen dags för mig att breaka med mitt hektiska liv för en vecka. Åh, nu är jag välförtjänt ledig! :)

Oroa er dock inte för en heldöd rosa blogg. Äntligen har jag förstått mig på tidsintällda inlägg & ett par såddana fixade jag därför till en dag då min förkylning & jag hade en lugn stund..

Så, min blogg får ni gärna fortsätta uppdatera, själv kommer jag vara utom syn/hör & räckhåll! :)
 

Ledig var ordet. Byebye!

/Hanna :)

Avvikelserapport.

Hej!
 
Det här hinner jag verkligen inte med alls! Har tillbringat mer eller mindre halva dagen i hemtjänst & far nu omkring som en iller, en stresad sådan. Nåväl, en avvikelserapport måste lämnas..
 
.. Idag har ett mirakel fötts. Min kusin Helena har fått sitt tredje barn, en liten Andreas! :)
 
Detta i sin tur innebär att Gustaf & jag nu har sju kusinbarn, fantastiskt!! Det är härligt att se de små knattarna växa upp minsann! Så, trots att tidsbristen är ett faktum måste jag ju presentera de charmerande ungar jag hitills fångat på bild. Mixat & maxat mellan mor & fars syskonbarnbarn är åldersordningen på följande vis: Alice, Edith, Ruth, Gabriel, Jonie, Märtha & så den lille nytillkomne Andreas! :)
 
 
De är lika härliga som de ser ut dessutom, fin släkt minsann! 

/Hanna :)
 

Happiness.

Iiiiiiiiiih! :D
 
Imorgon kommer Elin hem efter ett halvår i usa. Jag tackar Gud för att hon valde att åka hem & inte stannade ett år till! Det har varit ett långt halvår utan henne & jag har saknat henne mer än någon kan förstå!
 
Äntligen, äntligen, äntligen!!
 
Ikväll ska jag på 30-årskalas, ja tänk, det är min äldsta kusin som redan nått dit! ;) Med tanke på den där hemkomsten vet jag inte när ni får nytt livstecken. Vad jag dock kan försäkra er om är att från lördag & en vecka framåt kommer ni få minst ett blogginlägg per dag, ja, det har jag redan fixat färdigt! :)
 
Åh finaste Elin, nu är det bara timmar kvar!! :D
 
 
Som jag väntat! Välkommen hem kära vän!
 
/Hanna :)

Utpust.

Åh du milde tid.. Trofasta bloggläsare, nu är jag tillbaka! :)

Hela helgen har gått i ett. Mestadels har jag hängt i vår kära hemtjänst, en stundvis fruktansvärt stressig & kaotisk verksamhet under dessa tre fullproppade arbetsdagar. Hade det ändå varit nog med det, men icke. Har jag hunnit sova nödvändiga timmar eller andats ut någon gång? No! 

Personligen brukar jag ha väldigt svårt att erkänna när jag verkligen är megatrött. Ikväll medger jag villigt att jag är fullkomligt utpumpad. Varenda muskel i kroppen längtar efter vila & huvudet är mycket tyngre än vanligt. Så fort jag inte behövts i "de små röda" har jag varit fullt upptagen på annat håll. Det var skönt att tillbringa gårdagskvällen i Skillnabo även om tröttheten då klockan ringde 6 imorse var outhärlig. Eller ja, jag trodde det.. Nu kanske ni tror att jag klagar? Då vill jag bara meddela att det gör jag icke, jag bara talar om att jag är en människa som inte bär på någon magisk energi..! ;)

En rejäl guldkant denna helg har varit avkopplande, helflummiga stunder med Kicki. Det är så galet härligt när man kan umgås över generationsgränser & ändå har hysteriskt roligt tillsammans! Vi skrattar hejdlöst, ibland så att vi inte riktigt vet hur vi ska återfå kontrollen.. ;) Igår tänkte vi spelat in en film, men tyvärr satte vårt larm stopp för det. Dock hann jag knäppa ett par foton på den där Öxabäckarn, & ett par av dem kan jag ju alltid bjuda på. Då kanske hon tror att det var det som var poängen, & då skulle vi ju slippa massor nyfikenhet..! ;) Nåväl, Kicki förgyllde sannerligen min helg, hon är en pärla! :)

Kommande två dagar är jag ledig. Välbehövligt vill jag lova! Då kanske jag till & med kan hinna med lite blogg också.. Tills nästa gång hoppas jag Kickis skratt smittar lite genom skärmen till just Dej! :)


Man har inte roligare än man gör sig!

/Hanna :)

The best of friendship.

Ljuvlig rubrik, ljuvlig rubrik! :)

Mina dagar är till bredden fyllda av fantastisk vänskap. Ja, förutom de timmar jag glammar runt i en liten röd bil med  nervevade rutor. Striden om bälteshöjd, basvolym & närhet till ratten pågår för fullt, all day long! Mjodå, nu är hälften av antalet dagar färdigjobbat, tre helger återstår dock. Om jag inte minns fel har jag glömt presentera årets "kompisgäng" i Örby hemtjänst. Det vill säga, de människor som jag inte lärt känna genom socialförvaltningen. Håll i er, här kommer de: Gustaf (flerårig kollega som dessutom delar vikarienummer 2 med mig), Jessika & Oscar (nytillkomna stjärnor för säsongen, duktiga som få). Kicki är nästan värd omnämning hon också, vik1 som hon är.. ;) Enormt härlig människa hon också! :)

Nu drar jag till Kinna för en lunchdejt med världens finaste Julia. Imorgon är det en månad sen vi krampaktigt höll varandras händer då vi flydde vår skola i täten för omvårdnad till folkets jubel. Det slog mig nyss att jag under denna månad inte träffat en enda av mina gamla klasskompisar, helknäppt hur allting har sin tid! Julia är dock en sådan där pingla jag saknar supermycket, så det blir helnice att mysa lite med henne! :)

Direkt därefter ska vi ha traditionell (nåja, vi hade en förra året också) jobbkickoff med "tha gang". Tja, med det menas att de där omnämnda kollegorna som även finns med utanför hemtjänsten ska till Göteborg. Där ska vi käka & kolla Iceage 4 & ha det allmänt bra då vi startar vår hemtjänstsommar, halvvägs igenom den..! ;)
 
Det händer mycket i dessa dagar, stora grejer. Än en gång är det skönt att få lämna ifrån sig allt & kurra ihop sig som det lilla barn man är & det är vansinnigt skönt att inse hur liten man är. Inte för att jag skulle vara olycklig på något sätt, utan snarare beroende av någon som tar hand om mig! :)

 

Ta vara på dina vänner..
Det sägs att vänner är de änglar som lyfter Dig då dina vingar glömt hur man flyger!

/Hanna :)

Taggiga små varelser.

God natt borde man väl kanske säga, jag föredrar godkväll! :)

Efter jobbet idag hämtade jag Tvilling & sen har vi hängt tills nu ungefär. Livskvalitet! :)
Dagens stora happening var när vi stolta höll våra små nya syskon. Jodå, idag fanns de där, de 6 små taggiga ungarna som hitills gömt sig i sin mammas mage. Nu är de våra vänner minsann, söta små varelser som mer kittlas än sticks! :)

Förresten tänkte jag berömma mig själv idag. På en blogg bestämmer man ju själv vad som publiceras så ingen kan argumentera emot.. Jo, jag har nämligen kommit underfund med vad jag är riktigt, riktigt duktig på. Helt enkelt så är jag världsbäst på att släppa jobbet så fort jag inte jobbar & ta tillvara på ett sommarlov jag egentligen inte har. Det är jag grym på, & tro mig, det är hemskans trevligt att vara bra på att leva här & nu! :)

Vi hörs snart igen, nu tänkte jag skriva ett rejält dagbokslass innan det är dags att hämta päronen om en dryg timme. Återkommer nog imorgon, min aktivitet är usel här så det måste bli lite bättring!


Dröm sött! 

/Hanna :)

Lööw, lööw.

Tjabba folk! :)

Här ligger jag  i min säng & är allmänt slö. Anledning: Hårt arbete. Igår fick jag spontant jobba delat vilket sannerligen tar på krafterna. Men vilken kväll det var!! Det mest galna jag upplevt på väldigt länge! Kicki & jag skrattade så tårarna sprutade & stressade som små apor med hjälp av Gustaf & Lena. Människor som aldrig upplevt en hemtjänstkväll av det slaget vet inte vad de går miste om..! ;)
 
Efter dagens jobb var det dejt som stod på schemat. Tre trötta kvinnor i sina bästa år hade en trevlig eftermiddag tillsammans & sen hamnade jag i något slags förslappat tillstånd.

För exakt 20 år sedan påbörjades en bröllopsmiddag ungefär nu. Ja, visst är det imponerande det där med kärlek.. Hållbar kärlek är något ofantligt starkt, om du skulle fråga mig alltså! Antagligen var det mer än en fest som startades, men den jag tänker på är den som hölls för mina päron. Som ni kanske förstår kan inte jag berätta särskilt ingående om stämningen bland de 300-400 personer som fanns på plats i Örby kyrka, men jag kan åtminstone säga Grattis! :)
Ikväll ska vi alltså fira ett porslinsbröllop & det dröjer minsann innan ett sådant ska firas igen, bäst att göra det rejält nu! ;)


De fattade liksom grejen ~ True love!

/Hanna :)

Gustafs konfirmation.

Kära bloggläsare, here I'm! :)

Oj, vad lång tid det har gått sen jag rörde en dator & skapade något nytt läsbart på bloggen. Veckan har gått förfärligt snabbt & imorgon börjar sommarens antagligen värsta period. Tio av kommande tolv dagar ska jag tillbringa i hemtjänsten. Mer harmoniska ord har vi ju hört! Det kan inte hjälpas, jag ska bita ihop trots att jag i nuläget bävar inför de långa arbetspassen, det blir tufft!

Igår konfirmerades min lillebror. Därmed är alla Mormors barnbarn färdigkonfirmerade & nästa gång är det en ny generation som kläs i vitt! På pappas sida har vi dock tre töser kvar. Nåväl, det var en fin dag & regnet höll sig undan. Många busiga konfirmander, massor mat & finfin släkt. It was nice! :)

 

/Stolt syster :)

RSS 2.0