Kärlek i kubik.

Hejsan hopp igen! :)

Största delen av denna dag har gått till att plocka ut foton för framkallning. Det är inte riktigt klokt, men jag har inte ägnat mig åt det sen i september, så jag har gått igenom en hel del! Plus lagt till en hel drös gamla favoriter.
Just nu sitter jag i sportbh & mjukisbrallor efter en springrunda & inväntar dagens beräknade höjdpunkt ~ Fiafon! Därefter dagboksskrivning för en hel vecka, men det blir ett senare problem..!

Helgen närmar sig & det är på tiden! Tyvärr kommer jag nog ha för fullt upp för att hinna med någon blogg, men vi får se. Det blir nog en kalasbra helg trots de 19 timmar jag ska hemtjänsta mig!

Tillsammans med ljuvlig gospel får de mig att le, en hög gamla foton från Vrångö. Varför? Jo, för att jag har fått en gigantisk gåva ~ Jordens bästa tvilling, på riktigt! Hon är alldeles fantastisk (trots att hon på något knepigt sätt lyckats skugga sitt ansikte på vår fotoserie) & jag älskar henne sanslöst mycket!

Världes finaste Sofia, en kvinna av högsta kvalitet! ;)Kärlek i kubik!

/Hanna, den ena hälften :)

Gosungar.

God morgon världen! :)
Idag myser jag järnet med min bror. Nu ska vi äta frukost, nybakade scones.
Vi har det fint ihop, Gustaf & jag! :)


Hoppas ni också har en härlig torsdag!

/Hanna :)

Flopp.

Hur förklarar man att man är gråtfärdig då man kommer hem efter en dag man längtat efter i månader, kanske år?
Mamma fick ett mess för ett par timmar sedan där det stod "Jag är trött, arg, ledsen & besviken" & jag tackar henne av hela mitt hjärta för att hon bryggt kaffe till mig & tog hand om mig när jag kom hem! 

Denna dagen blev inte alls så fantastisk som jag trodde imorse då soluppgången & jag sken ikapp. Tvärtom blev det den sämsta på jag vet inte hur länge! Det bästa i stan var ett par minuter med finaste Bettan.
Ibland blir det inte som man tänkt sig & jag är på det sämsta humör jag varit under hela 2012. Sånt är läget just nu & jag förnekar inte en sekund att denna dagen blev en jätteflopp!

Speciellt tack också till Sofia, utan dig hade jag inte överlevt!Sometimes it hurt's to see the world trough new eyes.

/Hanna.

Fart & Fläkt.

Ack, ack, ack..! Om jag blir farmor eller dylikt kommer det finnas så mycket att berätta för småknoddarna!

Helgen var grymt bra, om än väldigt intensiv! Kalaset i lördags var goseligosigt & trevligt. Finfina kvinnor i den där högen minsann! :)

Ut till Limmared drog vi på söndagen, Pallis, Isak & jag. Ut till ingenstans? Men det var så bra ändå. Solen sken & No Limits levererade fantastiskt! En jättehärlig eftermiddag & kväll, random & glassig på alla de sätt! ;)
Direkt efter hemkomst flögs det iväg till nästa ställe. Tillsammans med ett par systrar Hidland besöktes Christinas kalas & det var en perfekt helgfinal, även om jag råkade backa i diket..! 

Efter skolan igår hölls en snabb Tvillingdejt innan det blev dags att prova färdigheterna i pannkakstårtebakning. Åh, det var en fantastisk kväll med två av de vackraste tjejerna i hela världen ~ Jenny & Christina! Det är så galet bra att Jenny har flyttat till Kinna & Christina kommit hem, vi är återförenade! Om jag inte har sagt det innan så har jag jordens finaste vänner, så är det bara! :)

Den 27/3 2012 har spenderats i storstaden Göteborg med 9 härliga tjejer & 2 lagom flummiga lärare! En heldag med vissa högt skrattpåfrestande tillfällen där Matilda & jag mådde dåligt! ;) I övrigt en väldigt trevlig dag, jag gillar min klass mer & mer för varje dag! :)

Imorgon är den stora dagen inne.. Som vi har väntat, Olivia & jag! Det är äntligen dags att närvara vid bebisanländningar. Här sitter en högst förväntansfull liten dam som visserligen räknar med minst en svimning, men det ska bli så fantastiskt roligt ändå, & jag har en känsla av att det kommer vara två dödströtta men överlyckliga tjejer som lämnar Östra imorgonkväll!

Just nu har jag rört på fläsket i skogen efter skypetimmar med både Erika & Elin samt glasskäk i solen. Det får bli en tidig läggning ikväll, men innan dess tar jag & äter ett ägg & ringer min Fia, min alldeles egen! :)


Nu är det vårenergi i töserna vill jag lova!

/Hanna :)

Happiness!

Kära bloggläsare! Tjenare vad livet leker!

Tyvärr skämms jag inte ett skvatt för min värdelösa aktivitet, den bara upplyser er om att jag har så mycket annat viktigt att göra! :)

Min almanacka verkar inte komma fram, jag saknar den ganska mycket, men börjar ändå inse tjusningen med dess frånvaro! I onsdags skulle jag spelat cello i kyrkan, men på grund av magsjuka(?) behövdes jag inte & kunde därför lycklig spendera hela aftonen med Jenny den finaste. Alldeles underbart! :)

Sen kom torsdagen & jag exploderade en grön färgburk över hela mig. Mitt humör steg dock då jag fick mitt första besked om skatteåterbärgning(?) så då firade jag med jordgubbar, pyssel & kvällsjogg. Mums! :)

Vår retoriklärare var det synd om igår då Annika & jag skulle debattera pälsmode, äkta erikssonare båda två! ;) Efter skolan blev det en tripp till Kinna med Olivia innan jag valde att vandra hem. Det var extremt varmt, men ack så fantastiskt! På KU saknades Kinnafolk, vart var ni? Oavsett var det en fin kväll som avslutades i natt med förberedelser i ett garage. Det stod minsann inte i någon almanacka! ;)

Vad gjorde vi? Jo det ska jag berätta - en enorm banderoll! Vi har just varit & tagit emot vår älskade, efterlängtade Christina på Landvetter & gjorde det med finess! ;) Alldeles obeskrivligt härligt var det att krama den kivnnan igen. Nu inser jag hur ofantligt mycket jag saknat henne! Det brukar bli så för mig, då jag väl möter det jag saknat bubblar hjärtat & jag inser. Det var vad som hände för någon timme sen på flygplatsen. Åh Christina, Du är så sanslöst välkommen hem!! :)

Härnäst tänker jag gå på picknick med mig själv vid en å för att bara njuta & ta vara på mitt liv, det blir great! Ikväll bär det av på kalas för två vackra fruntimmer & imorgon får det bli minst två kyrkobesök, varav ett långt bort i skogen med kvalitetsgospel. Dessutom kommer kvällen avslutas med kalas då med, alltså galet vilken härlig helg!

Happiness, livet leker hörrni! :)


Livet är amazing utan planering!

/Hanna :)

If you never try, you'll never know.

Direktciterat från en av mina kloka klasskompisar. Jag kunde inte sagt det bättre själv!

Är relativt färdigjobbad & utpumpad så nu försöker jag slagga & sätter alarm på 17.00. Ikväll spelar jag cello i Fritsla kyrka, trots att de annonserat mitt efternamn med två "t", trots att jag är helt slut & trots att jag fortfarande inte fått repertoaren. Det blir nog bra, välövat till max! ;) Dessutom ska jag göra samma sak imorgon fast i Örby kyrka & det programmet har jag heller ingen aning om. Det man inte vet har man inte ont av..?

Nu ska jag sova som sagt. Söndagen var helt underbar med Fia i skogen förresten. Helt fantastisk livskvalitet! Jag är så lyckligt lottad! :)If we never try, we'll never know!

/Hanna :)

Maximal lycka!

Åh, ni skulle bara veta!
Jag känner världens grymmaste Elin & hon har just avslöjat sin enorma hemlighet för mej! Min lille far undrar varför jag skuttar runt & sjunger det högsta jag kan, men får inte veta något.
Hela jag ryser & är sådär bubblande glad.. Nästan som att vara kär, fast så galet mycket bättre. Alltså, jag kan inte säga mer, men jag är hur lycklig som helst, obeskrivligt faktiskt.
Om det fanns en tävling för jordens största leende hade jag vunnit det! Milda Matilda, maximal lycka..
Jag svävar på moln, allt Tack vare Elin, som gör samma sak! :)Tack världens bästa Elin!

/Hanna :)

Jag är en astronaut..

.. som är på väg till mars. Fantastiska absolut hits for kids! ;)

Men det är faktiskt lite så det känns. Nu har jag börjat med studentinbjudningarna, vilka förvisso inte blir färdiga än på ett par månader, men ändå.. Och folkhögskoleansökningar ska snart skickas iväg. Jag är på väg mot Mars? Nåja, på väg mot en framtid som ännu är oklar i varje fall!

Helgen har varit kanon! Började med Ku i fredagskväll. Dagisbarnen har vänligt skänkt mig en förskylning som gör mig hängig & trött, det är lite tråkigt.. Annars avslutades aftonen på bästa sätt. Uppemot en tre timmar lång kvalitetsstund i bilen med Nelly! Med rådjur utanför, det var galet gosigt! :)

På grund av den sena läggningen vaknade jag först till lunch igår. Sen tillbringades resten av dagen med härliga kussar & ett par små kusinbarn. Och lite anti-rynkkräm & bröllopsplanering & gräddnosar & skrattanfall. I like it! :)

Just nu är jag nyäten efter en gudstjänst i Kinna körka där tröttheten uppenbarade sig efter 2 alltför sena somningar. Resten av dagen tänker jag ta hand om mig själv. Pyssla, hurtbulla, telefonprata & såntdär mysigt!

By the way har jag som mål att inte köpa kläder under mars månad. Det är lite kämpigt men det går än så länge.. Elisabeth imponerar mig med sitt årsuppehåll! Det är jobbigt då man inser att man egentligen skulle överleva hela livet & ännu längre med den garderob man har, & det är ännu jobbigare att låta bli att inte klicka hem den där klänningen eller unna sig lite vårfräscheter. Ja, det är faktiskt svårt det där. Jobbig karusell helt enkelt.

Denna vår har jag haft bristande kameraanvändarmotivation, därav dåliga bilduppladdningar. Men, nu har jag letat fram lite gamla porträtt, så jag bjussar på ett par favoriter! :)Ändrade planer, nu blir't glasspicknick med Tvilling!

/Hanna :)

Trallallalaa.

Go afton fina ni! :)

Här sitter jag uppkrupen i sängen & har just lagt undan kvällens aktivitet - plugg. Fantastiskt mastodontprov i retorik väntar imorgon bitti, 100 sidor latin, ni hör ju hur bra det klingar! Tur att skoldagen är slut 10.30!

I vilket fall som helst hinner jag egentligen inte blogga just nu. Om en liten stund ska här lång-telefon-snackas med Fialotta, på hennes befallning länge & väl. Därför borde jag ju borsta tänder & tvätta bort smink. På tal om kosmetika har jag idag hämtat ut första oriflamelasten. 8 kilo skönhetsprodukter, illa kul! :)

Gårdagens ensemble var förresten jätterolig! Jessika & jag blev dessutom nya ägare av Södra, vi tyckte det var på tiden! Och förresten förbryllade facebookare - de 11 dreglande chramiga killarna var alltså mina dagisbarn & inga läskiga moster! Dessutom var det riktigt dregel jag pratade om, true love, true love..! :)

Jodå, jag mår kalasfint, don't worry, jag har bara inte tid att blogga.


Snart är det äntligen sommar!

/Hanna :)

Miss and remember. Remember and miss.

Words, true words.

Solen ler mot mig. Nyss hurtbullat & Elinskypeat. Mycket dagboksläsande. Nu kom pappa med nyinköpta stämplar till mig. Imorgon dagis igen. Massor att stå i. Mitt liv just nu.
Miss and remember. Remember and miss.
Miss and remember. Rebember and miss.
Miss and remember. Rebember and miss.

/Hanna :)

Youngblood.

Säga vad man säga vill om gossarna, men låten är helt i Hannasmak! ;)

Visst är jag enormt dålig på att blogga, jag håller med! Och försvarbart är det icke.. God morgon säger jag i varje fall, härligt utsövd, & fortfarande nerbäddad i sängen! :)

Ännu en vecka är över & snart har vi påsklov. Ja, & efter det är det inte mycket kvar! Om jag har panik? En smula..! Dessutom måste jag söka grejer till hösten & så snart, jag får ont i magen vid blotta tanken!

Denna veckan har jag bytt praktikplats till dagis. Myspys! :) Passar mig kalas även om det tar lite tid att byta klimat, & jag saknar kanyler, det gör jag faktiskt! Plus att de där små liven tar enormt på krafterna, jag har varit helt färdig hela veckan!

Förutom lite orkesterspel & sånt firades kvinnodagen på bästa sätt ihop med Syster. Kvalitet vill jag lova, hon är så grymt bra den där Pallis! (:

Förresten har vi långhelg, det gillas! Igår hade jag eftermiddagsmys med Sara innan Tvilling & jag tog en tripp till Horred på lovsångsmässa. Vi gjorde rätt val mest hela kvällen, fick stanna vid en olycka & avslutade dagen ihop med Nelly. Fin fredag! :)

Nu ligger jag här & inväntar skypesamtal, får bara vänta tills amerika vaknar. Dessutom har jag skickat iväg en Oriflameorder så nu är det katalog 5 som gäller, spännande!
Ikväll checkar jag in i hemtjänsten, finns ju inget bättre sätt att spendera en lördagkväll på liksom! ;)

Morgondagen innehåller cellospel i körka, vilket det tydligen blir mer av framöver, och på måndag är vi alltså lediga. Min sista studiedag(?) & den första av dem jag faktiskt planerat ägna åt studeri. Det är lite pinsamt när jag tänker efter vad jag har pluggat denna vår. Två tal, en redovisning & en krönika.. Ja, det var det! Sammanlagt två timmars arbete bakom, max. Pinsamt var ordet!

Nej, nu ska jag spendera ett par timmar med Elin, via cyberspace, men bättre än brev!


I wish I could explain it in words.

/Hanna :)Comeback!

Oj! Vad jag har haft att göra! Inatt var första gången sen i onsdags jag faktiskt tittade på vad som händer i cyberspace..

Så, vad har jag hittat på?
Torsdagen blev hemskt lång. Först framåt 23 var jag hemma efter en mysig dag. Skoldag med glassdejt under bilden i den härliga solen tillsammans med Olivia. Fortsatt "symöte" med ett tiotal kvinnor hos Rebecka & slutligen en sisådär 5 Oriflametimmar i skolan. Och för allt i världen.. Donkenfinal med Rebecka. Kalasdag! :)

Så blev det helg & på KU var det värre träning än dagens joggingpass. Vi tävlade vill jag lova & sprang upp & ner i trappor 40 minuter. Det var jobbigt, men ändå en gosig afton som avslutades med snabbvisit på ÖS-KU & sedan tog det ett tag innan vi somnade, Fialotta & jag. Världens finaste tvilling! :)

Swoppingen i lördags blev väldigt lyckad! Vi fick in 500 plagg, bortåt 100 besökare kom & pengar fick de på Haiti så vi var nöjda! Dock blir man trött efter en sådan dag, men det hindrade inte Sofia & mej från att glada styla om & bege oss till Tostared. Släktkalas av finaste slag måste jag säga! Sara & jag hade nog kunna vinna VM i "Med andra ord" om det fanns. Inte för att skryta, men vi är lite av tankeläsare i det spelet, även om vi skrattar så vi gråter! :) En lång, men hellyckad dag!

Gårdagen innebar sovmorgon & sedan en nästintill identisk dag som förra söndagen. Med andra ord mysdag med Viktoria. Vi sekretesstämplar helst våra påhitt, men det var helt underbart i vilket fall som helst! :)

Så imorse började Rebecka & jag med lite övning, innan vi hade ett par lektioner & sedan installerade oss bland gubbarna på Örby Dc. Länge & väl höll vi sedan på, spelade, sjöng, fjäskade & gjorde vårt bästa för att underhålla Örby PRO. Vi debuterade i sossarnas pensionärsgäng, jo men varför inte? Det blev riktigt lyckat & vi hade roligt & fick förfrågan om att komma tillbaka. Vill vi så kan vi, that´s it! :)

Nu ska jag strax iväg på mitt första Oriflamemöte, ja, det var så sant.. I torsdags råkade jag bli Oriflameknsulent, fint ska det vara! Vill du köpa något kan du alltså höra av dej till mej! 

.. Och kameran har jag plockat fram.. Nu behöver jag kaffe!


Idag är första dagen på resten av ditt liv, eller hur är det..?

/Hanna :)

RSS 2.0