Tillägnat Rebecka.

.. För att hon är så våldsamt bra! :)
 
Idag tackar jag min fina vän Rebecka för att hon lyckades vända min kokande ilska på tekniken & fixa till headern här. Helt & hållet den sjukes förtjänst! :)
 
Nu är jag proppmätt, Johan & jag tar därför ett varv runt sjön innan vi som är kvar slår oss ner framför en film. Vi hade en fantastisk natt & vaknade till liv runt ett idag. Det är så det blir. Heja pannkakskyrkan! :)
 
Imorgon ska vi packa inför en vecka i huvudstaden. Jovars, snart är det slut på vår fyradagars helg! Imorgon får vi Örbybor middagsgäster dessutom. Det ser vi framemot! :)
 
Nu så, på med lagom varma kläder & braiga skor! Här kommer ett gäng foton tillägnade Rebecka. Jag saknar att ha henne i närheten!!
 
 
Du är så galet bra!
 
/Hanna :)

It's a good day.

Nejmen ser man på, hej på dej du! :)
 
Här sitter jag & tar det lite lugnt (som om vi inte gjort det idag?!). I öronen spelas Kurt Carrs platta Bless this house. Rubriken har jag plagierat därifrån & vill varmast rekomendera er en ordentlig genomlyssning! :)
 
Strandhemsinvånarna har idag vinkat av första lasset klasskompisar (läs syskon) & imorgon åker nästa gäng. Kvar blir alltså 6 personer som i helgen krymper till 4-5. Det märks så fort någon försvinner, så nu är det verkligen jättekonstigt!
 
Nåväl, vi ska allt underhålla oss. Imorgon måste jag förbereda ett undervisningspass, städa, tvätta, laga mat, träna, fota & slutligen spendera natten utomhus med pannkakskyrkan. Så ser den planeringen ut. 
 
Igår hade vi en lång, jättelång dag. Idag däremot har vi alltså inte gjort mycket. Men, jag har haft en kanondag med flera glädjetjut & omkringskuttanden! Tyvärr väljer jag att enbart dela med mig till dagboken om varför.. Sorry! ;)
 
Just nu gospellyssnar jag alltså samtidigt som jag fotopysslar lite granna. Jag har insett att om jag ska lära mig fotografera måste jag ju börja använda mig av de redskap som finns. Jodå, jag ska försöka ha tålamod till det! ;)
 
Nu däremot pyser jag till toaletten för tandborstning & passar på att säga godnatt till paddan som försöker klättra på fönstret. Hua! Dessutom måste jag avsluta kvällens underhållning -associationsleken via sms med Johan.
 
Jaja, vi säger så & hörs snart igen! Här får ni ett smakprov på hur jag lekt denna afton! :)
 
 
Sov så gott!
 
/Hanna :)

Lämnade tonår.

God förmiddag! :)
 
Solen lyser(?) med sin frånvaro här i söder & jag tänkte redovisa lite kalas innan lunch. 
 
I lördags lämnade jag alltså mina tonår bakom mig, inte för att det är någon stor grej, men ändå.. Det känns lite ovant! ;)
Under dagen hängde jag med familjen, inklusive Sofia. Fina grejer! :) På kvällen multiplicerades vår lilla skara med tio & vipps var det full rulle. De som förgyllde kvällen var släkt & vänner. Av mina hemmabruttor saknades om jag räknat rätt bara 6 personer. Åh, vad jag njöt av den där känslan att "allt är som vanligt". Vi är på samma ställe, alla är sig lika & det är bara helt förträffligt bäst! :)
 
Idag vill jag speciellt säga ett Stort Tack till Er alla som gjorde min födelsedag till en högst minnesvärd dag! Tack för alla blommor & presenter, pussar & kramar, sms & kort, hissande & närvaro. Tack!! :)
Ett alldeles speciellt megatack också till Mamma & Pappa som alltid ställer upp, Ni är oslagbara!! :)
 
Nu ska Fia få något att underhålla sig med en stund. Här följer en hög foton från lördagskvällen. Tyvärr är jag en kass inomhusfotograf, så på kameran fanns knappt några sådana foton alls. Det som finns att skåda är alltså de människor som är för ovuxna för att sitta inne! Håll till godo! ;)

 
 Mitt varmaste Tack!
All Kärlek till Er!
 
/Hanna :)

Något att se framemot!

Hej & hå vilken helg det blev! :)
 
Systeryster har just gett sig iväg efter kvällsmat & kvalitetshäng & jag fotopysslar lite. Då det hinns med kommer här minsann visas ett stort lass foton från gårdagens partaj. Borde dock börja med att tanka över dem från kameran.
 
By the way har jag något roligt att berätta. Framöver har jag inte mindre än fem fotouppdrag som väntar. Om jag är förväntansfull? Oh ja! Det handlar om en parfotografering, tre studenter som ska ha porträttfoton & så en syskonserie. Jag vill ge mig ut nu, med kamera i händerna & gummistövlar om så krävs. Det är verkligen något jag ser framemot, ska bli superduperskoj! :)
 
Nu ska jag dock fixa lite med ett annat syskonporträtt som ska förstoras så det står härliga till. Två vackra puddingar som i mina dagböcker benämns som Sis L! :)
 
 
Foton kommer. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!
 
/Hanna :)

För exakt 20 år sedan..

.. på BB i Borås.. Lilla jag gjorde entre & har sen den dagen njutit av livet! :)
 
Nu ska här firas! :)

 
Hoppas Ni också har en fin lördag!
 
/Hanna :)

Hem till Mark.

Precis så är det. 
 
Väskan är packad, väldigt luftigt denna gång! Snart rullar förhoppningsvis en gul liten bil in på vår uppfart & vi börjar vår resa hem. Hem.
 
Livet för mej? Jag funderar som en liten gnu på vad man måste göra för tokigt sista dagen som tonåring.. För en stund sen blev jag hissad av klassen, till den grad att huvudet flög genom takplattan & vi fick oss ett stort gapskratt hela bunten. Det var roligt minsann! ;)
 
Just nu pågår by the way en fb-chatt. Två förväntansfulla Hannor.. Oj, om ni bara visste vad som diskuteras.. Det är inget vanligt tjejsnack direkt..! :)
 
 
Nej, nu ska jag ta vara på my last day as a teenager! Sen siktar vi framåt!
 
/Hanna :)

Sjuttonde april.

Skit. Jag kom just på att jag har en fet läxa till imorgon. 
 
Det blir alltså ingen längre roman här just nu. Istället får ni en hög rykande färska foton från dagens hemskans mysiga aprilafton! Behöver jag ens skriva att jag gillar de här typerna? Superdupermycket tycker jag om dem i varje fall!! :)
 
 
Högst uppskattat folk!
 
/Hanna :)
 

Ett styck grattis.

Klockan är mycket, men först nu har jag tid att skriva det vi alla väntat på.. Idag fyller nämligen en styck världens bästa man år!
 
Mannen heter Torre Torvald & är min pappa. Tyvärr ligger hans present här bredvid mig & det gör den tills fredag. De sista fem åren har jag nog inte firat pappa på rätt dag, så det är väl inget ovanligt, men lite trist! (Även om symöten & långpromenader & skrattanfall & styrketräning & goda vänner är fint att fylla dagen med också!)
 
Nåväl, Pappa är en av mina allra bästa vänner, det är till honom jag ringer när jag är ledsen eller bara vill prata lite granna. Ja, han är den bästa karl jag hitills träffat på! Lita på det, lär känna Torre, TP, the man, Pappa, för han är sådär rysligt bra! :)
 
Nu väntar lite plock innan jag välkomnar John Blund, & imorgon är det energi som gäller. En lång, innehållsrik & antagligen en väldigt bra dag väntar! :)
 
Och Pappa.. Du får ett ordentligt Grattis i helgen! :)
Vi får inte heller glömma att säga grattis till morbror Michael som också har födelsedag en halvtimme till!
 
 
Feta bamsekramar till Dig, & alla er andra också såklart!
 
/Hanna, en dotter som är tacksam för sina päron! :)

Sol & vårkänslor.

Åhej vad det gick fort!
 
Vi skuttar idag omkring utan jackor & sjunger på Oscars & min paradlåt "Jag vill för evigt lova Herren". Tänk, idag hade vi den som psalm i missian, om vi blev glada? Du anar inte! ;)
 
Helgen har gått fort, precis som alla helger gör. Fredagskvällen var kalasgosig,det är inte klokt hur man kan tycka om vissa människor mycket! Pannkakskyrkan var vi ytterst nöjda med. Vad hände mer igår? Inte så mycket mer än att jag premiärsprang i skog utan is för i år. Sjukt nice att komma igång ordentligt igen! :)
 
Idag har vi som sagt varit på gudstjänst, käkat på vår solbeklädda balkong samt hängt hos Filip ett par timmar. Riktigt fin dag! Nu ska dock Johan & jag pysa iväg på ett varv runt sjön innan solen försvinner helt. Därefter inväntar jag en styck Rebecka för lite kvalitetsprat. Det har blivit mycket sådant på sista tiden, uppskattas! 
 
Nu, tillbaka till kollektivlivet. Här får ni en bild från en av de härligaste kvällar jag upplevt. Mitt mellan två av mina favorittjejer ~ Aksam & Rebecka! :)
 
 
Ta vara på tiden gott folk!
 
/Hanna :)

Gosgossen.

En vacker dag sa det klick..
.. & jag var förälskad. I en giraff med näsborrar & navel!
 
Sen den dagen har min fina Arthur alltid funnits vid min sida. Det spelar ingen roll att han inte pratar, han bara finns där ändå. Jag behöver inte fråga om han vill träffa mig, han väntar alltid där. Eftersom jag lärde mig gråta förra året har han ännu inte fått torka så många tårar, men han har ändå villigt kramats då det behövts. Dessutom sover han alltid bredvid mig då jag är hemma. Finaste, finaste Arthur i hela världen! :)
 
Idag har Arthur namnsdag & vi är på olika platser i vårt avlånga land. Dumt! Och, kära läsare.. Jo, jag vet att det är jättetöntigt att lägga upp ett blogginlägg om sitt gosedjur. Men, så har jag aldrig heller påstått att jag är vuxen & mogen. Han är bara sådär väldigt bra den här lille krabaten. En sån som man kan sakna!

 
Grattis lille sötnöt!
 
/Hanna ;)

Överraskning mitt i rusket.

Tjabba folket!
 
Här sitter jag i regniga, höstliknande Skåne & funderar på varför ni är så hemskt duktiga på att uppdatera bloggen. Ett känt etiopiencitat från vår kära Benne lyder "ställ inga frågor som inte har något svar", därför låter jag det stanna i funderarstadiet & gör inga vidare efterforskningar..
 
För en stund sen dök jag in på mitt rum för lite egentid efter ett positivt men för mig ganska jobbigt samtal. Just nu är det mycket som händer, stora beslut hit & dit. Jag tycker det är rättså jobbigt..
 
..därför tänkte jag kika omvärlden en sväng & sen sova. Rätt som det var hamnade jag på Erikshjälpens blogg där min kusin skriver. Plötsligt föll min blick på följande ord: "Sverige, april 2013. Jag är gravid i vecka 28."
 
Jovars, genast blev jag mycket muntrare. Det är alltså inte en liten unge som beräknas anlända inom ett par månader utan två, en på var sida släkten! Vår släkt, den bara växer & växer mest hela tiden. Jag gillar't! :)
 
Edith & Jonie ska alltså bli storasystrar, vilket ärofyllt uppdrag! :)
 
Nu ska jag sova i varje fall, ikväll blir det middag & gos med toppenfina flickor & imorgon pannkakskyrka mest hela dan. Nästa helg spenderas på hemmaplan. Jag längtar!
 
 
Barn alltså. Vilken gåva!
 
/Hanna :)

Ansiktsbokplagiat & sommarlängtan.

En pappa kommer hem sent från jobbet, trött och irriterad, när hans 5-åriga son väntar på honom vid dörren. 
Sonen: Pappa får jag fråga dig en sak? 
Pappan: Ja, vad är det? 
Sonen: Pappa, vad tjänar du i timmen? 
Pappan: Det har du inte med att göra, varför frågar du sånt? Svarade pappan argt. 
Sonen: Jag vill bara veta, berätta vad du tjänar i timmen! 
Pappan: Om du absolut vill veta… de, så tjänar jag 100 kr i timmen. 
Ohhhh, säger sonen och ser ledsen ut. Han funderar och frågar sedan: Kan jag få 50 kr? 
Pappan svarar arg: Om den enda anledningen till att du frågar är att du ska få låna pengar för att köpa någon fånig leksak eller något annat skit så kan du gå och lägga dig med detsamma i ditt rum! Tänk på varför du håller på att bli så egoistisk, jag arbetar hårt varje dag för att tjäna pengar och så uppför du dig så barnsligt!!! 
Den lilla pojken gick till sitt rum och stängde dörren. Mannen satte sig ner, och blev ännu argare över pojkens fråga. 
Hur vågar han ställa såna frågor för att få pengar? 
Efter ca. 1 timme hade pappan fallit till ro och började tänka. Kanske var de något som han verkligen behövde de 50 kronorna till, för pojken bad väldigt sällan om pengar. 
Han gick till pojkens rum och öppnade dörren…. 
Sover du, min son? Frågade han. 
Nej pappa, jag är vaken. 
Jag har tänk, kanske var jag lite hård mot dig förut, det har varit en lång dag och jag lät min frustration gå ut över dig. 
Här har du de 50 kronor du frågade om! 
Pojken satte sig upp och log, ”Åååhh, tack pappa!” så lyfte han sin kudde och tog upp några skrynkliga pengar. 
Pappan såg att pojken redan hade pengar och började bli arg igen. Varför ville du ha mer pengar när du redan har? frågade pappan. Den lilla pojken började räkna sina pengar och så tittade han upp på sin pappa: 
För jag inte hade tillräckligt, men nu har jag! 
Pappa jag har 100 kr så nu kan jag köpa en timme av din tid sa pojken och räckte pengarna till pappan! 
Var snäll och kom hem tidigt i morgon, jag vill gärna äta middag med dig! Pappan blev förkrossad. 
Han la sina armar runt sin lilla son och bad honom om att förlåta honom.

Detta är bara en påminnelse till alla er som arbetar så hårt i livet, vi bör inte låta tiden glida genom våra fingrar utan att ha tillbringat någon tid med dem som verkligen betyder nåt för oss, de tätt inpå våra hjärtan. Kom ihåg att dela för 100 kr av din tid ihop med en du älskar. Om vi dör imorgon kan firman vi jobbar för lätt ersätta oss inom några få dagar. Men familj och vänner som vi lämnar kommer känna tomheten och förlusten resten av deras liv !!
 
***
 
Typiskt bra tankeställare det här. Idag har jag haft massa snack med Oscar. Vi har haft praktik & det gör mig alltid så proppad med tankar. Min hjärna funderar hit & dit, massa djupt, det är nyttigt! Alla har det verkligen inte lika bra som jag, & jag blir bara mer & mer säker på vad som är viktigt i mitt liv..! :)
 
Idag lägger jag förresten till något på mitt cv. Ni vet kändisen John Brenenman? Idag har jag minsann kört runt i hans bil. Glammigt värre! ;)
 
För övrigt är jag sådär gräsligt trött att jag snart ska krypa till kojjs. Just nu längtar jag efter sena sommarkvällar med folk som ligger mig sådär mysigt varmt om hjärtat. Här kommer därför ett gäng foton på några av "mina" töser, en härlig afton i somras. Sådär typiskt, typiskt perfekt! :)
 
 
Sov sött & dröm fint!
 
/Hanna :)

Då allt är som det brukar..

.. nästan i varje fall.
 
Magen gör ont, skånerummet liknar ett bombnedslag & jag trivs! Fina fisken! :)
 
Rebecka & jag har idag påbörjat vår sista diskvecka, & det med buller & bång. Eller kanske mer med buller & sång, samt ett par tillägg liknande halshuggningar av disklucka & annat smått & gott. 
 
Det är första gången vi hänger på Strandhem på två veckor så vi är allt lite extra taggade idag! Kvällen bjöd först på kvalitetshäng med Becka & sen dök alla andra töser upp (minus två) så kvällen har gått fort. Vi försöker tänka "ta vara på tiden", vi kämpar för det nu! :)
 
 
Lite vår skulle vi gärna också välkomna!
 
/Hanna :)

Längtan.

Goder afton! :)
 
Imorgon är det slut, vårt långa påsklov. Än har jag inte börjat packa, men det hinns nog med. Det känns skönt att jag snart är tillbaka hemma. En skånehelg & sen sover jag tillsammans med Arthur igen! :)
 
Just nu går jag & saknar Etiopien något våldsamt. Min Africandaddy & jag har just chattat en skvätt över jordklotets gränser & imorgon ska jag skicka iväg ett stort kuvert till "mina" tjejer. Idag har jag för första gången öppnat min Etiopiendagbok. En liten muskelrörelse för människan, ett jättekliv för mig.
 
Idag har jag fått ventliera min längtan lite med gamla, fina vänner i varje fall. Först kom Andreas på besök, & sen Jenny. Därefter blev det fortsatta tankegångar med extramormor min. Min oplanerade dag fylldes fort alltså, & innan jag & min giraff går & lägger oss behöver jag pyssla med lite artikelmaterial. 
 
Det är inte synd om mig, men jag erkänner att jag längtar något hemskans mycket efter att få återvända till mina vänner där. 

 
Om någon bara kunde förstå. Det går faktiskt inte att förklara.
 
/Hanna :)

Förresten..

.. Igår hände något stort (förutom lammatning & kvalitetstider).
 
Sofia, min bästa vän fick sitt efterlängtade körkort, & jag vill härmed officiellt uttrycka min stolthet & sända ett Stort megagrattis till henne! 
 
Bra jobbat min vän! :)
 
 
Bamsekramar
 
/Din Tvilling :)

Ullig & gullig liten Gerd.

Snart är det helg hörrni! :)
 
Det blev en lång gårdag. En väldigt lång sådan. 
Mellan halv nio & en bra bit över midnatt var jag ute på roligheter!
 
Bettan & jag underhöll oss under dagen med såväl ukulele & tjejsnack som trädklättring & fårskallehäng. Ingen skulle nog klassa mig som en utpräglad djurvän, men ibland, någon gång då & då händer det att jag gillar deras sällskap. Igår var en sådan dag! :)
Trädklättringen var för övrigt högst spontan & ju mer man närmade sig toppen i den smala granen, ju mer svajade det. Typisk uppskattad aktivitet av kvinnan här. Tänk så många timmar jag spenderat i träd genom åren..! :)
Under kvällen befann sig 17 tjejer, kvinnor, damer (välj vad ni vill) på Sju sjöar & hade riktigt mysigt tillsammans! Även det ett fint påhitt! Dygnets sista timmar spenderades över glass med Nelly. Efter den späckade dagen sov jag gott..
 
..Och har idag hängt med min familj i Borås. På HM fick jag något slags tyst agressionsutbrott då det slog mig hur vansinnesmycket vi konsumerar & vart prylarna kommer ifrån. Jag såg ensamma små barn framför mig som sliter med tillverkningen av de söta tjejklänningarna på barnavdelningen, men som aldrig kommer ha råd att köpa någon själv. Jag blev väldigt upprörd & köpte då rakt ingenting!
 
Nu ska jag sova en stund innan det blir hemma-ku, det var ett tag sen minsann. 
 
 
Hoppas Ni får en riktigt fin helg!
 
/Hanna :)

Because I can.

Hej gott folk! Hoppas Ni haft en fin påsk! :)
 
Tänk om det ändå hade varit sant det förra blogginlägget..! April, april på alla som gick på det! ;) Ni var i gott sällskap på facebook, & Elin & jag var glatt överraskade över antalet dumma sillar! ;)
 
Just nu har jag startat min dator för första gången på tio dagar, stackarn var helt urladdad. Förstår ni att jag haft fullt schema? Från morgon till natt så att säga!
 
Retreaten vi var iväg på var precis som jag misstänkte fantastisk! För första gången i mitt liv gav jag mig in på äkta fasta. Tre tappra, smått hungriga ungar var vi till slut kvar i faste-teamet förra onsdagen. Sen vi började på Strandhem har matvanorna ändrats en hel del, så jag trodde inte att jag skulle klara av att vara utan mat i mer än ett par dygn. Men, faktum är att jag nu verkligen kan rekommendera konceptet, jag upplevde mig mycket piggare & mer fokuserad. Det blir nog mer sånt för mig! :) 
 
Övrig retreatinfo/tips - lämna världen utanför, åk till havet & slå dig ner där. Var till & med utan klocka, bara andas & njut av den bäste konstnärens verk. Jag satt vid havet två heldagar, helt ensam med Gud. Kan rekommendera även detta, ja faktiskt ännu mer. Det är så oslagbart så det finns inte! :)
 
Nåväl, det blev påsklov & jag inledde med jobb både skärtorsdag & långfredag. Långfredagens afton spenderades dock med några av världens bästa tjejer. Ni anar inte hur jag älskar känslan av att "allt är som vanligt" någon gång då & då när man är hemma. Att bara sitta fyra tjejer i en säng & ha det allmänt bäst, som om vi aldrig gjort annat, det är minsann fint det! :)
 
Påskafton firades den också, först med Elin i Göteborg (samt aprilskämtfotandes på Landvetter) vilket var alldeles perfekt! :) Därefter fortsatte påskfirandet med ett ytterst mysigt släktkalas, därefter midnattsmässa, påskfest samt kvalitetstid i bilen med Jenny. Det var en trött Hanna som la sig då klockan visade halv fem.
 
Upp skulle jag ändå tidigt för att fira den som lämnat graven. Greatars! :) Under dagen firades även förlovning med kramkalas & många skratt! Oerhört roligt!! :)
 
Lilla stackars Jenny gick på att det var jag som förlovat mig, det var det alltså inte. Men, det tyckte jag var mer roligt än alla de som gick på Elins & mitt Brasilienskämt. Förlovning är ju lite mer big deal, & det var synd om min kära vän som inte visste alls om hon skulle skratta eller gråta! ;) Fina lilla hon!
 
Just nu sitter jag uppkrupen i min säng. Idag har jag städat mitt rum grundligt, att meddela att det var behövligt vore en underdrift, en kraftig underdrift! Därefter har kvällen spenderats med töserna Hidland. Åh, vad jag gillar att få agera flygplan & lära barn ett & annat ord! Tre kloka kvinnor har haft en mycket uppskattad kväll helt enkelt. Det är så mitt liv är nu när jag är hemma. Jag bara lever, träffar alla som jag gillar så mycket! Igår var det nio timmar med KU nästan direkt efter jobbslut. Men vad ska man göra när man så gärna vill hinna med alla?
 
Två dagböcker har jag plockat fram, dem ska jag läsa lite i innan jag somnar i mitt nästan olagligt ostökiga rum. Den ena är från 2011 & den andra från Etiopien. Jag hoppas jag ska kunna underhålla mig själv en stund. Det blir tidig väckning imorgon också, sen under kvällen blir det iväg & käka med mammas kompisgäng + några av mina kära kussar. Ännu en lång & trevlig dag väntar alltså! :)
 
Det var en liten snabb uppdatering från lilla jag som vandrar omkring i min hembygd & ler i kapp med solens strålar. Nu känns det inte längre jobbigt att behöva återvända till Skåne. I övermorgon är det bara två månader kvar, då har jag klarat en stor prövning i mitt liv. Naturligtvis inte enbart dålig prövning, nej, jag är jättetacksam för Strandhem. Men trots allt är det ju här jag trivs bäst. Här & i Afrika! 
 
Nedan kan ni skåda måndagens facebookfoton. Den första uppladdad under eftermiddagen med texten: Det här är det absolut sjukaste & mest spontana vi någonsin gjort & kommer göra.. Nu åker vi till Brasilien & njuter järnet av att vara unga & fria!! :) Take care friends! Brazil here we come!!! :D
Den andra blev uppladdad strax före midnatt, direkt från Örbys eget Cobacabana beach.. ;) En hel drös kottar gick på årets aprilskämt ala Elin & Hanna alltså. Göett!
Många härliga Elinmoments har hunnits med. Nu har vi dock vandrat vår sista långpromenix på ett par månader. Vi har traskat mil efter mil i våra vackra Marknätter, helt & hållet ovärderligt!! Tackar varmast för den kvinnan!
 
 
Sov gott, åk på retreat & umgås med dina nära & kära!
 
/Hanna :)

Då livet är alltbra galet..

.. Här har inte bloggats på över en vecka.. Vet ni vad!
 
Jag är ledsen att göra er besvikna men det blir ännu ett par dagars uppehåll. Sitt lugnt på stolen nu..
 
.. Elin & jag har under påsken pratat om att resa, gärna långt, till värmen. Imorse var vi på en Brasilieninspirerad gudstjänst i Kinna, & nu rusar jag runt efter pass, bikinisar & försäkringspapper. Tack vare att Elin pluggar till pilot har vi nu lyckats få sista-minuten-biljetter till inget mindre än Brasilien!! 
 
Våra päron tycker vi är helknäppa, men eftersom vi bara är unga & fria en gång i livet lyfter vi 19.35 mot London & därifrån vidare mot Rio de Janeiro!! 
 
Ett av våra livs största äventyr väntar! Nu ska jag leta solkräm & avboka ett sjukgymnastbesök.. Det här är allt annat än klokt! Vi ses om 11 dagar om allt går som det ska! :)
 
 
Njut av livet & var rädda om er!
 
/Hanna :)

RSS 2.0