Att vara stark.

Käraste, tappraste bloggläsarna i världen! :)

Åh, förlåt att jag dag efter dag gör er besvikna när det inte händer något här. Det börjar nästan bli så att jag hoppas att det ska börja regna så jag får tid att redigera bilder & sådär. Jag bara klarar inte av att sitta inne när det är soligt!

Det senaste har jag funderat lite över det här med identitet. Vad som gjort mig till den människa jag är idag, vilka människor som påverkat hur jag tänker & tycker. Ibland överraskar jag mig själv genom att göra något alldeles hysteriskt ohannigt. En sådan sak är att vara svag, att erkänna sig svag.

I förrgårkväll talade en man på oas om att gå ur båten. Att lämna sin trygga zon. Jag kom att tänka på ett samtal på jobbet för ett par dagar sen. Det var sjukt varmt ute & min kollega & jag satt & pratade om att göra obekväma grejer & så halkade vi in på det som hände för nu cirkus fyra år sen då jag råkade starta en ganska stor karusell i kommunen. Hon utbrast efter en stund ”Hanna, du måste ju vara jättestolt över det du gjort? Det är inte många som skulle våga göra en sådan grej, du är ju jättestark!”.

Tyvärr är det väl så att många är lite mesiga i dagens samhälle, dock var det ju inte detta jag tänkte skriva om. Men, det slog mig att de saker jag gjort som fått stor uppmärksamhet av andra inte varit särskilt stora grejer för mig. Nej, det kan jag berätta, att det som för världen kanske är supersimpelt att göra är i vissa fall svårare än att bestiga berg för mig. Alltså, då min omvärld tycker att jag är som modigast håller jag egentligen inte med. Det krävs svårare grejer för att jag ska känna mig modig.

Ofta handlar det inte om vad resultatet blir, utan om att våga. Att faktiskt kliva ur båten, hur obekvämt & jobbigt det än må vara. När jag gör de där sakerna som jag tänker att "nech, mycket vågar jag, men det där är jag på tok för kaxig för", det är då jag blir stolt över mig själv. Det är då jag är som modigast.

 
Ibland måste man bara bevisa för sig själv att man är starkare än man tror.
 
/Hanna :)
 

Skandal.

Ren skandal!
 
Det är nästan en månad sen jag överhuvudtaget kikade in här, & jag ska kalla mig bloggerska? Njae.
Trodde hursomhaver att jag tappat alla läsare, men ack så förvånad jag blev då jag ser att Ni, en trogen skara, faktiskt tittar in här varendaste dag. Det värmer mitt hjärta! :)
 
En månad har rullat förbi i våldsam fart! Jag har jättemycket att berätta & mängder foton att fixa till er, en dag då jag har tid! Tre veckor spenderades på ett fantastiskt konfaläger, nu är jag dock tillbaka i hemtjänsten. Två bröllop har hunnits med, två små nya kusinbarn har vi berikats med & livet rusar med massor guldglimtar i varje dag! :)
 
Så, kort & gott tänkte jag bara berätta att jag lever & mår bra, & att jag snart ska ta tag i det där med bloggen (har ju för hele dan Ettibesöket att berätta om också!).
 
Igår fick jag för första gången träffa näst senaste släkttillskottet (Oj vad släkten växer nu förresten, helt crazy bananas!) & jag njöt. Det är något speciellt med barn alltså. Hela min omvärld bara försvinner på en sekund & kvar finns bara miraklet i famnen. När jag hade min första kvalletid med lillkillen insåg jag att det är lilla knytet är jag i Guds armar. Helt beroende, varje timme. Det var en påminnelse jag behövde, att bara få vila där i Hans famn, helt trygg eftersom jag egentligen inte vet någonting alls. Tänk så bra att få ha en sån Pappa, den viktigaste i mitt liv!
 
 
Tack Herre för att jag får vara Ditt barn!
 
/Hanna :)

RSS 2.0