Trubadu(r)o!

Tjenare! :)

Sent på kvällen den 21:a april i år fick jag ett sms. Det visade sig bli starskottet till en helt ny duo - Trubadu(r)o! (Finns flera vitsar med namnet, det kan du få fundera på!) 

Egentligen skulle vi därför spelat på Nordea i Sundsvall i fredags, men vi skippade det. Dock är vi sjukt sugna på att trubadura, så nu har vi tagit pr-foto för vår oslagbara lilla mix. Så, ska Du ha en fest eller liknande & behöver underhållning på hög nivå(!!) ska du inte vara rädd för att höra av dej!! :)
 
***
Har jag förresten berättat att jag var riktigt kritisk till att flytta till Akuten? I förmiddags låg jag med huvudet i min duokombos knä & tackade Gud för att det var just här jag hamnade. Om ni visste hur nice man kan ha det här hade ni nog flyttat hit allihop på två sekunder..! ;)

Nu ska jag kila iväg på hemgruppsavslutning, men först bjuder vi på ett smakprov av en helt vanlig kväll för oss! :)
 
 
En riktig höjdarkombo!
 
/Hanna :)

Vinkelivink.

Hej gott folk! :)

Hoppas Ni har en jättefin vår! :)
 
Tänkte bara kika in & lämna ett livstecken. Just nu borde jag packa upp en resväska som står på golvet & stör mig. Igår kom jag tillbaka till det vackra Lund efter en veckas äventyr med den allra bästa Christina. Vi har hängt i Turkiet & Grekland en sväng, & verkligen haft det helt oförskämt bra! Lätt en av de bästa resor jag gjort! :)
 
Nu är det bara två veckor kvar innan sommaren, & det vill jag helst inte tänka på. Mitt sommarschema för hemtjänsten har förvisso aldrig sett bättre ut, men det känns jobbigt att lämna Lund i nuläget (Ja, jag trivs så sanslöst bra här!)! Men, det är ju skönt att veta att man har något grymt bra som väntar efter sommaren! :)
 
Nehejni, det är dags att ta tag i bagdad, måste ju leva upp till mitt rykte som ordningsam?! ;)
 
 
Galet tacksam för att få vara en del i denna duo!
 
/Hanna :)

Ett hjärta av guld.

Hej gött fölk! :)

Denna vår har jag fått äran att lära känna lite "nya" människor här i Lund. 
En av dem är Emma. Vi har varit vänner flera år (facebookvänner alltså, vi har ju sovit ihop en hel vecka liksom?!), men nu kanske vi är lite mer riktiga vänner..! 
 
I söndags hade vi lite kvalitetstid. Bland annat letade vi upp ett rapsfält & fotade Emma så det stod härliga till. Jag har nog aldrig varit med om att hitta så många "pratbilder" i skörden, men jag har nog heller aldrig fått fota någon som fått till så mycket känsla & glädje i bilderna. Så, jag kan verkligen rekommendera Dig att ta del av hennes skönhet!


 
En sann pärla! Otroligt tacksam att jag får vara hennes vän!
 
/Hanna :)

RSS 2.0