Jag flänger runt..

.. precis så illa är det. Ont har jag i princip överallt och det är faktiskt så jag börjar tänka över att dra ner på lite aktiviteter för detta kommer inte att hålla. Nåväl, innerst inne är jag glad! :) Detta var bara en liten rapport om varför jag inte hunnit blogga.
I måndags var dagen då vi firade kvinnan. Och vi firade med besked! Först åkte tre kvinnor och handlade det som behövdes, vilket var drivor rosa saker. Jag skojar inte när jag säger att jag mådde illa av allt rosa vi lyckades få ihop. Det var glas, tallrikar, ballonger, örhängen, naglar i alla olika nyanser, skor, musik.. Ni vet, det var typ katastrof! ;) Men roligt som bara den. På menyn stod en smaskig trerätters med skagentoast á la kvinna, kycklingfileér med marinerade vitlökar & ris, samt en jordgubbsparfait med hallonkvinna som höll på att förblöda.. Vad heter det Sofia? Hahahaha ;) Det var en tervlig afton utan dess like och jag hade rätt roligt när Viktoria kom upp från källarn med anadan i halsen och påstod att någon befann sej i huset. Jag försökte spela med så gott jag kunde men i själva verket visste jag ju att det var Gustaf som anlänt med rånarluva och allt. Hade varit extremt skoj om han körde igång en motorsåg utanför fönstret.. Men men, det är ju ideér som tåls att slipa på.
Givtevis förevigades denna afton med supervackra bilder som ni självklart ska få er ett smakprov av! ;) Men först redogör jag dagarna efter detta upptåg.

Jag jobbade tisdagkväll och var allmänt seg efter kvinnogrejen men jag upplevde en stund på ett golv som jag utnämner till den dagens höjdpunkt. Det var en vårdtagare som hade småknattar på besök och jag fastnade stenhårt för dem, och de ogillade inte mej heller. Jag fick drivor supermysiga kramar och leenden, helt awesome! :)<3 De förgyllde verkligen den dagen och efter det var jag ganska lycklig ;) Annars var jag den dagen inget vidare trevligt sällskap. Desto bättre igår tror jag och rent allmänt var igår en riktigt bra lärlingsdag och jag trivdes som vanligt finemang :) Till på köpet har jag fått ett nytt namn och heter numera Berta.. Jajamensan, som min handledare säger "Kärt barn har många namn" och barnet det är jag :)

Denna dag har inte varit toppen rakt igenom så jag tror ni mår bäst av att inte veta vad som hänt. Så njut istället av vackra bilder och ha en riktigt trevlig kväll!







Mer än så vågar jag inte lägga upp, då blir jag ihjälslagen.. Men ni kan få en bild från veckans ena lärlingsdag så blir det lite mer trots allt ;)




Kärlek
Hanna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0