Blåmärken & gosigheter!

Blogg kära blogg, du har varit saknad!

Det man inte dör av gör en starkare sägs det. Frågan är om det är sant, för så fysiskt nkajfglag som jag är nu minns jag inte när jag senast varit.. En helg av det där vrölbraiga slaget är till ända & bevarat i såväl minne, hårddisk, hjärta, dagbok & snart även bloggen! :)

Fredagens Ku var starten till lägret & Fialottan vår firades med kramar & mysigheter. För onödig info flög Knoppssons över hela Kinna församlingshem med näsorna i vartenda skåp i jakt på present.. Efter aftonbönen fick jag ganska drastiskt lämna denna grupp & bege mej till det Ku som förr var mitt "hemma-ku" i krissyfte & lyssnade & försökte komma med kloka tankar. Natten blev alldeles för sen så först runt 2 kunde jag äntligen låta ögonlocken stänga för dagen.

Tidigt, tidigt i lördags morse gav vi oss iväg mot Tranemo, cirkus 40 personer. Det vill jag lova var grejer. Att skriva ner hela helgen i minsta detalj har jag redan gjort en gång, så det hoppar jag nog här, bilderna får stå för den största redovisningsdelen, men för att nämna något..
Vilda slagsmål hölls, två 15-åringar förvandlades till bebisar & skämde ut oss alla på Willys, kvinnor klamrade sej fast vid de hopp de har, många skrattattacker överlevdes, bibelsamtal av olika klass hölls, barnvakten släpades till skogs, kusinerna visade specialitéter, rapparkalja lektes, orgeln borde aldrig spelats på, någon ringde & sa "hanna vi älskar dej!"- (mina klasskompisar är fina även nyktra), städningen var otroligt kreativ & underhållande, tårar torkades, fötter vrickades & det mystes järnet.
Kort & gott var det en alldeles underbar helg med en otroligt härlig skara människor! :)

Det där med min stackars lekamen jag antydde i början handlar om hur jag mår idag. Ni förstår, vi avslutade lägret med 4 timmars gocart & lazerdome. Jo, men för att vara "kvinnan på den rosa bloggen" gick det bättre än förväntat & att slå Mattis i båda kamper var en goer seger, men han var bra han också! ;) Idag däremot.. Nu börjar jag förstå vad de äldre klagar på.. Min kropp känns stel, obekväm & gör vansinnigt ont. Ryggraden är full av sår, huvudet fortfarande jättetrött & kroppen är full av blåmärken. Det ser ut som att någon misshandlat mej grovt. Vi gick in för det där, jo minsann.

Nu måste här pluggas, varifrån den kraften nu ska komma.. Vi drar ett djupt andetag & tänker på att det är 2 veckor, sen, sen är det äntligen lov!



Tack! Ni är guld värda!
/Hanna :)

Kommentarer
Postat av: Filippa

Hihi fina bilder! :D kraaam

2011-10-19 @ 16:20:29
URL: http://xxtofsxx.blogg.se/
Postat av: Hanna-> Filippa :)

"Motivet som gör bilden" brukar det sägas..

Roligt att ha er med i helgen! :)

2011-10-19 @ 16:32:52
URL: http://hannapeterssooon.blogg.se/
Postat av: nelly.

Måste bara säga att bilden på Oscar är härlig då den är Pre-vägg (före-vägg)

2011-10-20 @ 17:00:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0