:)

Hej hopp!
Kom nyss hem från dagis..På vilan idag somnade jag och sov riktigt djupt..sen när jag vaknade var det jag och de två småttingarna kvar som sov! Resten var uppe för längesen..lite pinsamt men gött var det att sova efter en endast 7-timmars lång sömn i natt! Ja, vi kom väl hem från matchen typ halv 12 och glada var vi!! Inte alla kanske men de allra flesta! Vi var jätteglada efter 1-0 sen hoppades vi på 2-0 för att säkra vinsten och självklart blev det så! Sen sa vi..hjälp va skoj de hade vart me ett mål till nu!! Vilken seger det skulle va! Och så ramlade ett sista mål in och matchen slutade med en snygg(som vanligt) räddning av Wilnad. 3-0 till Elfsborg och alla ifk:are kan känna sig toltalt felväljande av lag! Ja det var en riktigt goer känsla!! :D
söndagen tillbringades tillsammans med egna familjen, magga å barnen samt sara och dom  i Vallersvik :D Mysigt värre!! Ja vad gjorde vi..badade solade fiskade krabbor..ungefär så lite kortfattat! Jag och Sara solade på Marias mage -> och jag hittade två kompisar..här är en av dem: Min egna lilla Helmer-> Ja dagen var mkt trevligt och på kvällen kikade jag lite på Helenas mage...dags på torsdag!-> Ska bli roligt att se plutten på riktigt :)
I lördas var jag och Pallis på Hanatorp (sol å bad!) hela eftermiddan å sen käka vi kebabtallrik å hade de mysit ute i örbysolen! jag å pallis på hanatorp-> Yeeh tack för den dan!
I fredas..hmm först var det väl dagis som vanligt och sen badade jag och elin på mos :) premiärdopp för min del och vi passade också på att testa leksakerna man sysslade med förr...nämnligen röda snurren!!-> Mys mys...på kvällen körde vi go-kart->Skojskoj men har fortfarande ont i ryggen efter min krock och mamma förbjöd mej att lyfta/bära barn nu eftersom det gör ont..en regel som inte har hållits!!
japp...nu finns det nog inte mkt mer att berätta..lite stolt är jag för nu har jag skrivit flera inlägg utan ett års mellanrum!! :P

nej nu ska jag käka lite..lira cello om en kvart ;)

ha de bästans gott folk!

Hanna = Mamma = not!!

I morse när jag kom till dagis frågar Karifa om mina barn är hemma eller var de är annars..Jag lyckades knappt hålla inne skrattet men fick ändå fram att jag faktiskt är15!! Då svarade han: Jaha... men varför har du inga barn? Du är ju vusken!! Käre frans vilken start på dan!! Sen bar det av till borås, hela södergården och de vanliga 15 ungarna växte till 24! Som tur var sysselsatte de sig bra själva så behövde inte göra så mkt!! ja i en park var vi hela dan å sen var jag så nära att somna på vägen hem men lyckades hålla mej vaken..Dagisbarn tar på krafterna må jag säga! Tur att de sover minst en timme/dag!! Även om man blir trött är de väldigt mysiga! Imorrn börjar jag halv 11...riktigt gött måste jag erkänna men sen ska jag väl vara där till halv 7 lr nåt.. Nåt som är väldigt bra me att vi praoar nu är att de e sååå fint väder!! helt underbart och vi är typ ute hela dagarna! :) Där var det stopp...nu kommer jag inte på någonting mer att skriva...! :O Panik eller vad!? jo..jag har la inte skrivit om söndan?? ne har jag nog inte! Iaf blev det första ute-middan för oss..så sommrit me grillat!! Ahh riktig summerfeeling!! sen bar det av till tostared och nej vi ska nog nt nämna hur humöret var hos vissa(en) de 2 första timmarna..Okej vi skyller på ditt blodsocker sara ;) sen orkade ingen av oss: sara, och hannax2 bråka längre så då blev det vattenkrig!! Tjing säger jag bara! det bör noteras att vi hade så lite som möjligt på oss(d.v.s. trosor å bh) och hade vattenkriget på vägen och på gräsmattan brevid vägen! Vid ett tillfälle jagade hannorna sara på vägen och det kom en bil, sara fortsatte på vägen och vi ställde oss vid sidan! Jag kan inte beskriva deras ansiktsuttryck!! Haha vilka ögon tanta hade!! De såg fullkommligt chockade ut XD roligt hade vi iaf och där försvann också det låga blodsockret! och där tog det stopp ännu en gång! så nu slutar jag för jag vill ut trots att 99% av dagen har tillbringats ute!!

Tjing, tjing "mamman"!

Press,sol och rumsittande!

För en gång skull ska det inte gå tre månader innan nästa inlägg så här är jag och här skriver jag!  Och vad ska jag skriva om?? de e en annan sak...sj har jag inte en aning! har ju haft nåra dars ledit å på tisdan kom sara så hon va me å lyssna på när vi hade orkester..bevare mej väl vad trött jag var å nicole va nt där så rolit i cellon hade man inte!! bara de där (enligt sara) små falskspelande och enligt mej irriterande ungar!! happ sen var de te å åka hem å ja å sara sov faktiskt i källarn för vi skulle sätta vårat uppe-längst-rekord! gissa va sara sa halv 1 om inte nej, nu ska jag sova, go natt! det bör tilläggas att när vi hade släckt kom ja på att ja glömt ta in dynan i solstolen och eftersom jag hade världens hårdaste madrass var jag ju självklart (!!) tvungen att hämta den! Så ut i trosor och t-hirt för mig och barfota rusandes genom trägårn, framåt ett medan sara stod och kollade på!! Mjukare blev iaf natten efter dynhämtandet! men innan det ägde rum satt vi och körde fire&bombs lr va de nu heter...och bara sådär kom sara på ett "nytt" ord!: Bahamas! Detta ord användes mkt flitigt under spelandet, eller ja det var typ det enda ord som sas och det hela tin så om jag nu råkar kläcka ur mig det så aaa en konstig nattvana bara! Sara åkte hem på onsdan så då började hanna rita och klippa mönster till klänningen! vi hoppas den blir klar nån gång i år iaf!! men med gunbritt och katarinas hjälp ska den nog bli klar innan sommarn och de enda ja tänker göra e att gasa å sy!!
happ i förra inlägget lr va man säger sa ja ju att vi skulle grilla gris och ja..nästan så blev det! Vi höll på att spy när vi såg den okej det bör observerasatt det INTE såg frächt ut!! Men sen såg den ju inte ut så när vi skulle äta och jag utmanade mig själv att smaka iaf! Faktum är att det var faktiskt gott. så där satt vi käkade helgrillad gris, å bakad potatis me gegga...det var faktiskt jättegott! tro det eller ej! Sen var det typ nån tävling å gissa om hanna va glad när hon kom runt banan me fyrhjulningskörning och levde!! Men shit va skoj de va!! Hanna-grym på 4-hjuling!!(eller inte) skoj iaf!! :) haha ja sen kastade man yxa å sköt luftgevär m.m. å sen fick vi varsin tröja me kamratstödjare skrivet på ryggen...haha aja..så kan de va...
torsdan tillbringades hos Vickan..efter nåra timmar på hennes rum blev vi väldit sugna på godis å då gör man så att man tar ett kort på sig (oss) å ritar lite runt å går till elof..väl där fick vi glassbåtar å ja asså denna gången va de nog rekord i minuter av tystnad eller va tror du vicks?? ärligt talat vi klarade en timme där och säkerligen var vi tysta 50 minuter! Iaf hade jag en trevlig dag!! Tack Viktoria!! -> Igår satt ja typ här hela dan förutom på kvällen då ja bl.a. träffade underbara Carro :)<3 (du ska få igen för alla dessa kittlingar! :P ). Och idag börjades dagen med 3 timmars pressning! Och ändå hände inte särskilt mkt, men mer brun är jag nu än i morse iaf! :) sen har ja typ nt gjort nåt..jo men vart ute å spelat spel me gustaf å så...Jag håller tummarna för en dag me sara imorrn å sen två förhoppningsvis roliga praoveckor!! men nej nu är mina ögon fyrkantiga så nu får det var slut här!!

Tjing tjing ha de så bra!

RSS 2.0