Första advent.

Behöver jag säga mer än rubriken? Det är ju uppenbart en älskad dag!

Startade med körövning & gudstjänst i Örby, det var en uppvärmning för halsen vill jag lova.. Nåväl, första-advents-gudstjänsterna är det alltid något väldigt speciellt med. Åh, jag ryser, bara av att skriva det! :)

Efter lite käk & taggning åkte jag till Kinna för cirkus 2 & ½ genrep med Gospelkören & årets julsolister ~ Bröderna Rongedal. Om vi hade roligt? Helt fantastiskt roligt!
I pausen innan konserten slog vi till. Dubbel ~ Tvilling ~ Dejt..! Det ni, inte många som slår inte! ;) Att Fialottas & mina offer dessutom ställde upp på advetskalenderinspelning 2 gånger på grund av konstrande teknik (Ehm Nelly..! ;) var ju egentligen för mycket begärt, men vilka trevliga gossar! Humor hade de också i massor, det uppskattar vi!! :)

Biljetterna till julkonserten ikväll var slutsålda, det kryllade av människor & känslan då alla hundratals lekmlar(?) reste sig samtidigt för psalm 105 var mäktig. Det var en superhärlig afton, massor stämningsfull musik & vackra människor! En toppenafton, med toppenkör & framförallt toppensolister.
Foton från övningen har jag tatt & de som är från framförandet står Nelly för! :)

Första advent, en dag vi alla älskar!
/Hanna :)

Helgen hittills.

Blåbärssoppan & jag tar en paus i alternativ-medicin-arbetsskrivandet.

Imorgon är det första advent & jag kan inte för mitt liv begripa vad detta år har tagit vägen, helt vansinnigt att det snart är slut!

Helg alltså, igår var vi komplediga, men redan klockan 10 var 8 av mina fina vänner på plats i Kinna för övning. Vi tränade & tränade & tränade lite till innan vi åt, bytte om & gav oss iväg till kapellet. Begravningen som skulle börjat klockan 14 blev lite framskjuten. Det var ju trots allt afrikaner som skulle dit, ett par hittades vid Strömskolan & 14.40 hade nog alla anländt. Det var alltså begravning för Tasfu Negash Jember & några av oss i Ku sjöng ett par sånger, vilket vi verkligen uppskattade att få göra! Om cermonin kan jag ju tillägga att det var ganska speciellt. 2 helt olika kulturer krockade lite smått, den ena med tysta & fokuserade människor, den andra med högljudda gråterskor, den första väldigt traditionellt svenskt, den andra höll spontana långa tal & grejer på helt obegripliga språk. I vilket fall som helst är det "roligt" att ha upplevt & det kändes kanon att vi var med!
Vad kan man mer säga? Jo, att det är ytterst spännande att köra om präster, däremot är det inte jättesmart att köra fel & åka över hela kyrkogården..

På kvällen var det Ku med ett annorlunda tema.. Vi var inte så många, men hade det väldigt mysigt, lekte långkatekes & handsvettades! ;) Sofia & jag rymde dessutom 2 gånger hemskt osmidigt. Första gången för en privat psalmtopp & andra gången satt vi i timmar & bara hade det allmänt perfekt. Det var otroligt skönt & var sannerligen superfint så först ett par timmar efter att alla andra hade åkt hem avlägsnade också vi oss.
En fin dag på alla sätt & vis! :)

Imorse sov jag till 12, helt fantastiskt behövligt! Resten av dagen har jag chillat, städat, gjort klart kursen arbetsmiljö & säkerhet, fixat lite julklappar, övat till imorgon & läser nu alltså om mumier i Egypten eller något sånt. Kanske inte det roligaste man kan göra en lördagkväll, men nu kan jag ju säga att jag någon gång pluggat en lördagkväll. Framsteg! ;)

Igår..


Var rädda om varandra!
/Hanna :)

Då livet snurrar som en torktumlare.

Bloggläsare, jag har saknat er! :)

Nu, nu är jag helt fri från det där lilla preparatet mot täta nosar. Kanonskönt måste jag erkänna, & det gick alldeles automatiskt att bli av med drogen, utan att det var minsta jobbigt. Ibland har man flyt!

Förra veckan tänkte jag att det måste bli ändring på min vanliga schemaläggning & det gick käpprätt åt öknen. Yes, denna vecka har gått snabbare än jag hunnit blinka & jag har haft så roligt! Det är helt underbart att känna krafterna återvända, halsen likaså & ideérna med dem. Jo, jag har verkligen njutit av allt! :)

2 körövningar har hunnits med, långa sådana! Både i tisdags & igår spenderades aftnarna med gospelkören i Kinna. På söndag har vi konsert ihop med Rongedals & det är slutsålt. Sofia & jag är taggade kan man nog påstå!
Vad gäller övningarna har de varit heltokiga. Speciellt i tisdags.. Sofia & jag trodde hela kören sjöng fel utom vi så vi tog i för kung & fosterland & sen ställdes frågan vad det var för tjommar som satt & sjöng helt uppåt väggarna fel Det var bara att hålla förlåtelsetal & sen bryta ihop av kvävda skratt, generade som få!
Sen gick det en stund innan nästa skandal. Då hade kyrkoherden i egen hög person infunnit sig alldeles intill mitt öra vilket jag inte märkt. Då han började prata skrek jag i högan sky vilket fick hela skaran på 45 personer att vända sig om & skratta mycket roade. Ja, det var så lagom roligt just då, min puls steg till den nivå som inte hänt så många gånger i mitt liv. Det är bara när jag blir sådär riktigt, riktigt rädd som hjärtat dunkar så, jag minns en natt & en svart bil med 3 elaka män. Hua, det tog tid innan pulsen var tillbaka i tisdags, Owe lyckades verkligen!
Tvillingen & jag har haft väldigt roligt i varje fall under dessa övningar & nu är vi alltså redo, jätteredo! :)

Så till skolan, plugget, evenemangen. 5 grejer på min lista av 17-arbeten/prov/redovisningar-innan-jul har jag hunnit stryka i mina små pauser. Ganska okej med tanke på förra veckan tycker jag.
Idag har vi då också haft Öppet Hus. På eftermiddagen var Monica, Rebecka & jag VO-ansvariga i vår monter & det var katastrofalt! Ja, helt galet. Aldrig någonsin har jag lyckats få hb-värden på 30 på folk förr. Vi förstod ingenting. Dessutom demonstrerade jag en hjärtstarter som i själva verket låg nedpackad bredvid mej & jag reflekterade inte ens över att det inte fanns någon maskin..
I väntan på mat hann Nelly & jag snabbt åka till Kinna för kidnappning i ren ilska. Det var en skrikande pojk som låg på golvet vi mötte, men till slut bet hoten & vi fick med oss honom tillbaka.
Under kvällen spelade Mariella & jag gamla & dementa. Förstörde vi programinformationen som vi fått order om? Jotack. Men det var riktigt roligt! :)
Dessutom hade massor av mina foton satts upp i korridoren & klassrummet, så det var väl min första mer eller mindre officiella "fotoutställning". Skoj! :) Ja, det har varit en lång skoldag, med tanke på att klockan var nästan 21 då den var över. Fast jag måste säga att denna hösten har gjort mig mer positiv till programmet. Vi har faktiskt väldigt roligt tillsammans, både lärare & elever. Jodå, nu kan jag nog säga att jag trivs på omvårdnad, det är mysigt helt enkelt!

Nej, nu ska jag sova för imorgon blir det också en lång dag, trots att vi är lediga.
Ni får också ett litet smakprov på de foton som ikväll visats i C-korridoren. :)


Nattinattiputtinutti!
/Hanna :)
Med nässpray & blåbärssoppa kommer man långt.

Jiiha! :)

Om exakt en månad går vi på jullov, tyvärr bara 2 veckor, men ändå, jullov! :)

Just nu har jag fått på Jill Johnsons julalbum & slått mig ner med nyanländ skolkatalog & blåbärssoppa. Om jag mår bra? Tackar som frågar! ;)
Faktiskt så är jag på bättringsvägen, fortfarande i behov av kemikalier i nosen, mest för att inte få panik kanske. Dessutom orkar jag mer & mer & tycker det är roligt att gå i skolan. Det är nästan så att jag njuter.. Nåväl, nästan!

Igår fick jag också betyg i två 150-poängskurser som jag knappt visste om att jag gjort. Ännu mindre visste jag resultatet, men glad och peppad blev jag. Till den grad att jag kartlade(?) satta & kommande betyg under aftonen. Ungefär såhär lät det när jag presenterade mina teorier för päronen: Mamma: Hur går det med årets kurser nu då? Jag: Jo..(lite tvekande) det ska nog gå bra, men.. Eh, det kan hända att jag får ett g. Mamma: Varför? I vad? Jag: Estetisk verksamhet, jag kan inte hjälpa att jag inte föddes till Mona-Lisa-konstnär! Mamma: Okej Hanna, ett g duger i bild!
Ja, det säger ju en del om mina fantastiska talanger i målandets värld, jag är usel!

Nu ska jag snart påbörja lite Öppet-hus-grejer till torsdag & så ska jag plugga, är det något jag har insett denna veckan så är det vad jag har att göra innan jul! Listan är bedrövlig, men samtidigt har jag ju återfått lite motivation så det ska nog gå. Ett prov hann jag dessutom skriva imorse & imorgon ska jag tydligen kunna alla kroppens muskler? Det är liv i damen här igen!!
På tal om den där torsdagskvällen förresten.. För er som vill uppleva det lilla extra i livet kan jag varmt rekomendera någon av presentationerna på Vård & Omsorg. Mariella & jag utlovar en upplevelse utöver det vanliga! ;)

Plugg, plugg & plugg alltså. Åh, snart är studenten här. Flak, frukost & högtalare så gott som fixat. Nu återstår bara cirkus 10 betyg & en hel vår med praktik. Ja just det! Kom till medicinakuten i Skene & låt mig ta hand om er veckan 2-8 nästa år, ännu en spännande grej!Ta vara på varje dag. De kommer aldrig igen!

/Hanna :)

Viljestark men kraftlös.

Hejhej bloggen! :)

En hel helg utan minsta livstecken här, dåligt av mej & jag tänker inte skylla ifrån mej, det har funnits tid, men ingen motivation. Veckoslutet har varit kanon i varje fall.

I fredags orkade jag med nöd & näppe de 2 lektionerna, jo, jag har saknat skolan faktiskt. Det trodde jag inte att jag skulle säga, men faktiskt! Så det var skönt att mjukstarta lite.
På kvällen var det Begravningsövning + Ku & jag laddade med ett par timmars sömn. Ändå hade jag inte lika mycket kraft som jag önskade. Det är hemskt att vara van vid att orka & hålla igång & så inte kunna det, det tar stopp. Men, i vilket fall som helst, vi hörde ett grymt bra föredrag som följdes av sardinen i kyrkan. Yes, jag var rädd på riktigt, men mysigt var det! Nåväl, kvällen var precis vad jag behövde, trots att den för min del var lugn & kraftlös.

Till följd av denna orkeslöshet sov jag ut ordentligt igår. Dock har folk missat familjen Peterssons allmäna regelverk. Vi uppskattar inte att bli väckta av telefon eller liknande före 12 på lördagar! ;)
Egentligen skulle jag spelat cello på lovsångsmässan igår, men när jag fick höra att det var 5 timmars övning & sen framförande kanske ni förstår att jag åter drog täcket över huvudet. På eftermiddagen hade jag också kvalitétstid med morbror, men min hals gillar inte skrattanfall, även om jag gör´t!
Mässan pallrade jag mej dock iväg på eftersom jag lovat att ha hand om Linnea, & det var bra, men man känner sej så utanför när man inte kan sjunga en ton..

Idag var jag dum nog att glömma kameran då jag stack till kyrkan. Varför kanske du undrar? Jo, det var superdumt för idag vandrade vi på nytt upp de många metrarna upp i tornet & idag sken solen & korset hade satts på plats. Dessutom var det många människor uppe samtidigt. Ytterst trevligt får jag säga! På nervägen tog några av oss & klättrade in genom klockluckorna & tog innervägen resten, alltid kan man variera sej! :)

Nu blir det snart Sofiadejt via telefon. Ikväll behövs det sannerligen, ja oj vad det är bra! :)
By the way har jag nu suttit en stund med stora framkallade fotohögar från Vrångö. Helt ärligt, jag saknar det vansinnigt. Därför kommer här ett gäng bilder, det var fantastiskt!


Sov gott!
/Hanna :)

I know you can feel it.

Kära bloggläsare! Roligt att se hur flitigt ni uppdaterar! :)

Nu är det lite kris i mitt liv vill jag lova, jag är totalt understimulerad på den sociala fronten. Hela veckan har jag bara träffat min familj, inte för att det är något fel på det, men jag är van vid massor olika folk! Så smått börjar jag ändå inse att jag nog behöver vila upp mej innan jag an dra igång igen.

Det där teaterspelet blev det inget med, & ingen skola heller för den delen. Förvisso har jag varit uppe det mesta av dagarna sen i tisdags, men förkyldningen har bara blivit värre & jag är allmänt skruttig. Dessutom har värken förflyttats till öron & hals, det är jättehemskt att svälja för att nämna något. Och nosen, den är tät som isolering! Nåväl, jag ska inte klaga, det finns många som har det värre, men nu när det där stora julklappsprojektet är klart börjar det bli lite långtråkigt att inte orka göra något!

Jo, förresten, jag ska visst göra något, alldeles strax ska jag kila iväg till frissan. Yey, social kontakt! ;)Whenever You want me, I'll be there.
Whenever You need me, I'll be near.

/Hanna :)

Livsglädje!

Statistiken visade att massor människor kikade min blogg igår, trots att inte ett ord skrivits. Coolt!

Nu har jag just duschat & druckit mycket efterlängtad blåbärssoppa med drösvis grädde ~ standard! I natt sovs det 15 timmar & då Sture ringde imorse kunde jag nöjd konstatera att både feber & huvudvärk är borta. Fantastiskt!
Ni anar inte hur skönt det är att kunna sitta upp mer än 5 minuter & skratta utan att det skär som knivar genom huvudet.

Det som hände var alltså följande. I söndags efter mitt senaste bloggbesök vandrade jag i raskt tempo, trots min förkydning, ner till Kinna på mässa. Under gudstjänsten var allt som vanligt & allt kändes kalas. Men, runt 8 på kvällen smällde det till & jag fick en hemsk värk främst i nacken men i kroppen överlag, feber & jag blev bara svagare & svagare. Sjukvårdsupplysnigen misstänkte hjärnhinneinflammation, vilket kan leda till en ganska snabb död & det kändes kanske inte jättelustigt.

Igår förmiddag lyckades min far på något sätt få med mej till läkare i varje fall. Eftersom han är extremt blodrädd fick jag vackert vara moraliskt stöd åt mej själv vid provtagningen & var bara någon millisekund från att ramla ihop i korridoren på väg tillbaka. Det var hemskt, jag mådde verkligen jättedåligt på alla håll & kanter. Läkaren kunde så gott som utesluta hjärnhinneinflammationen & det var väldigt skönt, även om jag fortfarande mådde pestdåligt.

I samma veva fick jag ett mess från Rebecka som tillsammans med Jessika hade dratt ihop någon slags bönestund för mej i skolan.  Hon "ville bara säga att det kom 25 personer", om jag blev rörd? Jotack! Det kändes helt sjukt att så många personer offrat sin tid för att be för lilla mej, jag var & är fortfarande helt överväldigad! Men, jag har också fått mängder sms av andra tjommar som tänker på mej & det gör mej verkligen otroligt tacksam!! Det är en enorm känsla att känna hur folk bryr sig, & hur många fina vänner man har.
Ja, känn er träffade, jag är så tacksam för er! :)

Hur resten av veckan blir är inte spikat ännu. Mår jag tillräckligt bra imorgon ska jag nog försöka ta mej till skolan & spela på den där teatern ändå, nu när vi har övat på de knasiga låtarna så länge! Torsdagens kaluffsklipp måste jag också orka för nu är det stackars håret slitet, & på fredag måste vi öva inför begravningen med Ku-gänget! Ytterligare ett bevis på omtanke! Det känns inte som någon annan ku-grupp jag har besökt skulle ordna musik till en begravning & ta ledigt för den, när de flesta inte har en aning om vem det är som är död. Kinna Ku gör, åh, det är så fint! (:

Nu ska jag fortsätta med julklappsprojekt tror jag, & visa er lite bilder på våra nya konfirmander såklart! :)
Tack än en gång för tankar & böner! Jag är oerhört tacksam!

/Hanna :)

Ovan där.

2 veckor till första advent hörrni. Galet & alldeles underbart! :)

Just nu borde jag egentligen plaska i Tranemo badhus, men ibland får man prioritera lite. Gårdagen ägnades åtmindstone på konfirmandlägret, & jag gillar supermycket! Vi räknar med att gruppen tycker vi är konstiga tills Vrångö, men det var roligt ändå, kanske ännu lite skojsigare just därför. Dagen var fin, massor skratt, kalasbra vänner, kall skog, bra lördagsaktivitet! Bilder utlovas inom snar framtid från en kanondag! :)

Imorse hade jag ställt larm 08.30 men kom inte upp innan en timme senare. Helt totalt utslagen var jag. Strax efter 1 i natt när Sofia & jag hade pratat i timmar insåg jag att Sofia pratat med en kvinna som sov den senare delen av samtalet. Faktum är att jag inte har en aning om vad hon sa det sista.. Oavsett så är hon så bra att det inte går att förklara med ord!

Upp till körkan vandrade Elin & jag, lite sena, men i helt okej tid. 3-familjers dopet höll på att göra oss alldeles skrattsjuka i vår bänk, men det gick. Efter gudstjänsten skulle vi upp i tornet, oavsett höjdskräck. Men det var inte alls lika farligt som jag hade föreställt mig. Knappt 50 meter var det, fast många trappor, fin utsikt & vänner som slår det mesta! :) Så nu har vi alltså varit ända uppe där korset ska stå sedan, once in a lifetime! Fast vi funderar på att klättra upp & fota en soluppgång någon dag, det hade vart fräckt!

Vad dagen mer kommer innehålla är lite oklart ännu. Närmast i tid ska jag äta, sova middag lockar sen & eventuellt funderar jag på en promenad ner till Kinna på lägeravslutning i kyrkan där. Hade vart mysigt!


Att sjunga Ovan där med dessa läckerbitar är rent fantastiskt!

/Hanna :)

Kvinnligheten flödar.

Kära läsare!

Fredagkväll, inte ens midnatt & jag bloggar. Någonstans inträffade ett fel. I vilket fall som helst måste jag nämna ett par rader om denna dag, 11-11-11.
Klockan 11:11 gjorde jag något mycket spännande. Ja, det var idag dags att utsätta våra stackars ettor för den årliga fasan - dementa gänget, & i år fick jag äran(?) att vara med. Kan tillägga att Maria, som för övrigt var urläcker, sa att jag kunde vara mig själv. Fint! Det var något i hästväg roligt i varje fall, speciellt att kasta pepparkakor & rymma till bänken där man kunde spana in på de andra dementingarna. Vi, det vill säga 3 omvårdnadslärare & jag hade som sagt förskräckligt roligt & det hade minsann eleverna också, även om det var lite svettigt för både dem & oss! ;)

Direkt efter detta satte jag mig på en buss till Borås där Syster mötte upp. Vi hade en kanondag & satt på "bakgården" säkert 3-4 timmar & bara pratade. Oj, vad jag gillade, det var supermys. Hur det gick för det unga, dejtande paret vid bordet bredvid har jag dock ingen aning om. Det var en grym systereftermiddag~kväll! :)

Resten av kvällen spenderades på Ku i Kinna vilket var vackert som vanligt & nu laddar jag inför resten av helgen. Denna veckan är som tidigare nämnt helt vansinnigt uppbokad. Vi gillar´t!

Kvinnligheten flödar alltså. Min kusin får stolt titulera sig som fotograf! ;)


Man måste alltid vara en gnutta barn för att vara verkligt vuxen.
Så sant som det är sagt! ;)

/Hanna :)

En lättnadens suck.

Och där..!

Just ivägskickad är min abortargumentation. Den har inte hunnits med innan idag & deadline är imorgon. 19 872 tecken är nu nerskrivna & jag är ganska tom på frustration, nu finns den hos min lärare istället.

Bloggen har som jag misstänkte fått stå tillbaka denna vecka som varit helt brutalt hektisk!

Ska jag dra hela veckan? Ja, det finns något som kallas bloggabstinens här!
I måndags sjukanmälade jag mej under förmiddagen, inte för min mentors diagnos utan för min alldeles egna magvärk. Vi träffade efter skolans slut vår teatertant som vi ska spela med & jag trodde mitt huvud skulle explodera. Jessika & jag promerade efter det efterlängtade slutet bort till Kinna på återträff med våra fina konfirmander. Vrångöfilmen är lång, lång, jättelång, men väcker så mycket minnen & vi bara ler. Åh, jag saknar det jättemycket! Kyrkoherden själv skjutsade hem mej & framåt 1 var jag nog redo för sömn, trött som en mullvad!

Som ni trogna bloggföljare sett gjorde jag en snabbvisit här i tisdags innan det skulle barnvaktas. Cecilia & jag hade det mysigt, sen dök Jenny upp som en glad överraskning & tandväxtvärken i kapp med den & innan vi fick lilltösen att sova hade vi fullt sjå med att prova trösttekniker. Då hon väl sussade gosigt satt Jenny & jag & ventilerade allt möjligt & hade sannerligen en vrölfin afton! Ja, tänk att få sitta med en slaggande bebis i famnen & en av de närmsta vännerna mittemot & mysa järnet. Fantastiskt härligt!! :)

Gårdagen var.. hemsk? Nej, bara väldigt stressig! En lång skoldag kombinerad med massor musikövning gjorde mej alldeles förskräckligt trött! Ensemblen gick strålande & Sture var stolt. Ni förstår att Sandra & jag skärpte oss allt vi kunde?! Körövningen på kvällen var intressant.. Sofia & jag trivs på bakersta raden, helst utan några dirigentpåhopp!

Och så till denna dag.. Skolan var i princip helt meningslös! En lektion & ändå var jag där 4 timmar, snälle värld! Men, den var bra ändå, för Viktoria & jag hade det mysigt! Vi promenerade & fikade & uppdaterade & hade oss. Om jag inte sagt det innan så är hon en makalös krabat som jag tycker hemskt mycket om!

Abortarbetet.. Åh, så skönt att det blev klart! Men också, åh så skönt att det är helg imorgon! Ja sanna mina ord! Men innan dess ska jag tillsammans med omvårdnadslärarna skämma ut mig något fruktansvärt. En aning nervös blir jag vid tanken, men jag har en känsla av att det kommer bli helgalet & extremt roligt! Kameran är laddad & klar så det kan hända att ni får bildbevis någon gång! Nåväl, planeringen drar sedan till Borås för systerdejt med en mycket saknad Pallis! Blir kalas!! :) Och så KU på kvällen.. Som jag har saknat KU den senaste månaden! Galet.

Nu ska jag sova, ty det anser jag mig vara värd.
Btw, Kinna i lördags.. Det var Kinna, det fagra Kinna som vi tycker så mycket om! :) (bloggaren här är nog oskyldig till alla foton)
Have a great weekend!
/Hanna :)

Snabbvisit.

Hallihallå!

Det finns massor jag egentligen skulle vilja skriva här & dela med mej av, men det får bli ett senare projekt för just nu måste jag pysa iväg på nästa upptåg - Cecilia~Hanna~Kväll. Hur mysigt är inte det på en skala? Guldstunder i vardagen skulle jag kalla det! :) 
God bless you!
/Hanna :)På (s)vindlande höjder.

Hojhoj vilken lördag!

Här är lilla jag, & ont i magen har jag, men samtidigt är jag glad efter en spännande allahelgona. Just nu tackade jag nej till msn-dejting, har pratat med Olivia i Brasilien & borde väl egentligen sova.

Som jag skrev igår blev det en tripp till det gamla ku-gänget, även om kvällen slutade på musikcafe i Kinna istället. Så kan det gå när man är spontan! Kalaset före allt detta var för övrigt väldigt trevligt!

Idag har jag gått runt & trott att det varit söndag hela dagen. Jodå, klockan 10 var jag på plats i körka & någon timme senare började ett relativt stort dopkalas. Jenny & jag fick äran att tillsammans med en av församlingens veterantanter bossa över köket vilket gick över förväntan.. Dessutom dumpades en sovande bebbe hos mej en god stund vilket min högra axel vittnar om, men lite träningsvärk av det slaget är ju bara vackert! :)

Jenny & jag slog sedan våra kloka huvuden ihop & insåg att det måste finnas en vind med en lucka någonstans. Efter lite letande fann vi den. Nästa steg var ju naturligtvis att undersöka innehållet. Jenny ansågs vara starkast så hon fick försöka lirka upp låset medan jag stod uppflugen på frysboxen spjärnandes emot allt jag hade, allt för att vi inte skulle få några råttor i huvudet. Efterhand kunde vi klättra upp, med en klämd fot, adrenalinfulla blodomlopp & nosar som vädrade äventyr. Och nog var det spännande, det fanns väldigt mycket roliga grejer där kan jag meddela. Mer än i krypgrunden vi hittade förra höstlovet, ja, den bakom den igenmålade luckan i pannrummet.

En snabbisvisit hos moster & morbror hann jag med sen vilket var mysigt, men sen bar det tillbaka till kommunens kärna & 2 kusiner & jag hamnade på filmmaraton i Kinna församlingshem. 4 kvinnor valde att helt avstå filmgloendet & vi fixade en spontan, gosig fondue istället. Spontana infall är något mycket trevligt måste jag säga! :) Även i detta församlingshem hittades en vind, men den var långt ifrån lika innehållsrik.. Nelly & jag hade en kvalitetstimme som var behövlig & sen lämnade jag placet strax efter aftonbönen.

Och nu är jag alltså ganska trött, men så är det när man hittar på massa trevligheter. Imorgon ska dagen spenderas hos en av mina mostrar med familjerna. Blir en fin lovfinal det!
Sängen lockar, efter dagboksskrivandet om dessa vindvisiter, men först tänkte jag be om ursäkt för eventuell dålig bloggaktivitet nästa vecka. Programmet ser just nu ut:
Måndag: Skola, extrainsatt ensemble, konfa-återträff.
Tisdag: Skola, barnvakt.
Onsdag: Skola, ensemble, körövning.
Torsag: Skola, panikplugg.
Fredag: Skola, lunchdejt, Ku.
Lördag: Konfirmandläger.
Söndag: Konfirmandläger, 1-årskalas.

Mellan dagens dopkalas & mosterbesök vandrade jag runt i Mormors trädgård & plåtade lite. På något sätt gillar jag hösten, naturen vittnar liksom om hur allt går & lägger sej & även om jag själv inte är så bra på att praktisera begreppet "vila", så är det härligt att träden gör det!


Natti natti!
/Hanna :)

Utnyttja dygnets timmar maximalt!

Lovfinal snart, vad hände?

I skrivande stund har jag just sovit ett par timmar, städat bilen, betalat mobilräkning & studentmössa samt bokat klipptid. Jovars, här är man effektiv.

Tandläkarbesöket igår gick finemang, trots att jag väntade på kollektivtrafiken alldeles för tidigt. Fast det var faktiskt ganska mysigt att sitta där på en buss, med musik i öronen & kika ut över hur människorna vaknade runtom i byggden. Den enda nackdelen var väl killen bredvid som verkade tycka att jag också skulle läsa tidningen.
Mitt sista besök på Borås tandreglering (nåja, det skulle varit sista) var riktigt trevligt & ett av mina mål med denna period uppnåddes till slut - att få tandläkaren att skratta riktigt ordentligt. Jo, jag ser det som en seger! Vi hade roligt! :)

Under dagen gjorde jag ett jättejobb, men eftersom min far läser min blogg kan jag tyvärr inte avslöja mer än så. Någon gång kanske..! På kvällen träffade vi de konfatjejer som ville. Ja, och partilleborna också klart! Jessikas & mitt företag är nu väl etablerat skulle jag vilja påstå, vad det heter har vi dock glömt, men det sitter på en anslagstavla i Kinna församlingshem om någon är intresserad! Vår kundkrets växer alltså stadigt, & skratten med den!

Efter detta spektakel landade vi ett par kottar hemma hos Oscar. Där förstod jag hur trött jag verkligen var. Tårarna sprutade & vi skrattade något hejdlöst när vi spelade "Absolut överens". Rinnande ögon är minsann en anledning till fortkörning, punkt! Åh, det var roligt & supermysigt. Dessutom delades en del erfarenheter om hur killar respektive tjejer beter sej & tänker & hela det paketet. Ytterst intressant!

Framåt 2 sussade jag sött, men blev väckt för tidigt för frukost. Ja, och så har jag då gjort sånadär nödvändigheter & valt ut bilderna till kyrkan på söndag. Nu ska jag snart iväg på kalas & efter det tänkte jag pallra mej till Örby/Skene Ku, känner att det kan vara på tiden.

Imorgon ska jag servera på dop har jag för mej, & sen kanske det blir en kinnaafton, det är så läget ser ut nu i varje fall. Men vad som händer på söndag, det är ännu obestämt!

Eftersom jag inte hade med mej kamera igår får ni ett par bilder från tisdagens "tjejkväll" istället! :) (Fotografer är alla möjliga..)


Trevlig helg!
/Hanna :)

With every bit of me.

Kära bloggläsare, I've missed you!

Min familj saknas ej längre & jag har sovit ut ordentligt. Otroligt behövligt! Dessutom har jag redigerat otaliga bilder idag, det tar på krafterna..

Viktoria & jag myste järnet i måndags & tog igen allt möjligt & blev klokare på livet. Under kvällen fick vi en av våra mer crazy idéer & spökade ut oss rejält för inspelning av musikvideo. Det vi inte riktigt räknade med att vi skulle få besök. Och inte vilket besök som helst, nej, den stackars killen trodde nog vi var med i någon sekt & jag trodde jag skulle krevera av skratt, men vi lyckades hålla oss någolunda tills han äntligen gav sej åt. Detta besök var det mest pinsamma på länge & jag ville helst springa & gömma mej även om det var alldeles hysteriskt komiskt! På kvällen hämtade vi bror & onyttig mat innan vi sov ett halvt dygn, ja, vi var helt slut efter allt spektakel! ;)

Fische hade "tjejkväll" igår, killarna som var med vad ju inte tillräckligt feminina så det blev väll något annat slags tillställning! Jenny & jag var dock ganska skraja i vårt bilbagage då några tokar kände för att skrämma livet ur oss! En trevlig kväll i vilket fall som helst! :)

Så har jag som skrivet tagit det superlugnt idag, men ikväll ska Fialotta & jag på körövning med gospelfolket i Kinna. Det blir nog bra! Om något har lust att åka till tandläkaren åt mej i morgon bitti så är det mer än okej!


With every bit of me.
Gosiga höstkramar!
/Hanna :)

RSS 2.0