Alla hjärtans dag!

Att blogga är som vi alla vet inte min starkaste sida, men just nu känns det mycket roligare än jobbiga mattetal och stadstrafiksplugg så vad passar bättre än att besöka detta place?

Det är alltså alla hjärtans dag, en dag till för att visa människor ens glädje & tacksamhet! Min far är på språng för att hämta hem kärleksbakelser(ischa!) & om jag känner honom rätt kommer min mor få en bunt röda rosor också. Okej, jag vet att det är gulligt & romantiskt & allt vad det heter, men i mina ögon är sådant patetiskt. Nej, fy så torr jag är! Det är jättesweet, absolut! ;)

I vilket fall som helst är det Alla hjärtans dag. Alla hjärtan, Alla.. Det innebär de 7 veckors foster vars hjärtan precis börjat klappa, de olyckligt kära tonåringarnas förtvivlade hjärtslag, studentens hjärtbubbel efter en godkänd tenta, de nygiftas lyckliga hjärtflimmerflammer, de nyblivna änkemännens brustna hjärtan, de gamlas utslitna hjärtklaffar som slog ett extra slag då marks lucia kom & sjöng lite granna.

Oavsett i vilken livssituation vi befinner oss, om vi är singlar eller firar vår 76:e bröllopsdag är detta en dag för oss alla. Vissa tycker att 14/2 är rena bluffen, ett affärstrick, men man kan ju göra den till något alldeles extra om man bara vill, eller hur?

Om man frågar mej skulle jag säga att denna dag absolut inte bara är för små turturduvor som lever i sitt eget rosa skimmer, utan för oss alla, dagisbarn som hästskötare. För vem har sagt att kärlek enbart handlar om insekter i magen? Tro nu inte att jag har köpt en I<3you-nalle till min cello, nej, nej. Men jag vill poängtera att det finns massor kärlek, av alla de slag.

Ett bra tips är att unna sej lite kärlek genom t.ex. grädde ~ Det tänker jag göra minsann! Kanske skicka ut små söta sms eller slå en pling till de vänner, familjemedlemmar & flörter som står en allra närmast? Man behöver inte direkt ta steget & bjuda ut någon, man kan utnyttja denna grå måndag till att slösa lite extra kärlek på de människor som betyder mest.

Eftersom vi ofta är så sjukligt stressade & alltid är upptagna med något bör vi se denna dag som en möjlighet att faktiskt berätta för människor hur mycket de betyder & hur vi uppskattar dem. Det kan vara bra att faktiskt tänka på vilken stor gåva vi är till varandra!

Kärlek behöver vi nog alla. Men som skrivet är samhällets bild av kärlek ofta en dejtingsajt eller tips på hur man får förhållanden att fungera. Det är dags att vi breddar vår syn på kärleken & inser att det kan vara något så enkelt som en upphängd tvätt eller ett sött mms från en forna handledare :)


Nu har ni fått ta del av lite flummeri såhär på morgonkvisten för en lovslöare! Ett mycket hett tips till er är också att för allt vad ni gör, klistra inte in kärleksbevis i album 10 timmar på en dag, sittandes på golvet! Man får liksom lite ont i rumpan då ;) 

Kärlek kommer lastat! :)
Se nu till att dela ut lite kramar & kasta iväg ett par slängkyssar! :)


Take care
/Hanna


Vi varvar tårar & skratt, that's life!

Oj! Vart ska jag börja tro?
Det är en hel massa dagar sen bloggen uppdaterades ser jag, tro mej, jag har inte hunnit!

Förra veckan bjöd på en andra omgång av Hairspray & jag säger det igen.. Sofia är fantastisk! :)

Elin & jag tog ett mycket sunt beslut under en regnig promenad. Det är nu vi angriper problemet tillsammans, och det känns bra!

Det jobbades förra onsdagskvällen och vi hade riktigt, riktigt roligt :) Gunilla, henne återkommer jag till :)

I fredags dissade jag KU (igen:S) för att ta med Sofia & HannaLillajulsfirande med släkten! Det var släktigt & trevligt :)

Dagen efter spenderades i skolan, en lördag! Hua! I vilket fall som helst var det 5 timmars genrep & 3 timmars Nyårskosert. Du kan tro att en av de 2 cellisterna i rad två var dödstrött efteråt!

Så i söndags hände det igen! Nummer 5 har anlänt, kusinbarn alltså :) Och min kusin Jossan, hon är inte klok, stencool & vröltuff mamma! Joni är bebbens namn om jag förstått det hela rätt! De där Vimmerbytöserna är så sannslöst gulliga!<3

I måndags blev besvikelsen stor ännu en gång. Denna gång på säs i Borås. Operationen blir i mars istället. Eftermiddagen var iaf ett stort plus hos Jennifer tillsammans med Rebecka :)

Humöret har annars varit på topp det senaste & att det nu össnöar gör det inte sämre! (:

Så i tisdags var vi i skolan och sen jobbade jag kvällen, och har sysslat med samma sak både igår och idag. Nu kommer det där återkommandet ;) Det är alltså sant, jag är färdig med hemtjänsten. Har vi hört på maken? Det var alltså 9/11 2009 jag för första gången satte min fot där och trodde rent ut sagt att jag skulle avlida. Vad är orsaken till att jag stannat ytterligare 16 månader?!? Det finns nog bara ett svar tror jag ~ Gunilla Hermansson! Denna kvinna, hon är fantastisk raktigenom. Jodå, jag fick färdigt albumet(första & sista gången? Bara att läsa igenom dagboken tog år! Tiden jag pysslat med det sen ska vi bara inte prata om..) så var det klart att ges bort idag, vi sa hejdå & jag har fällt tårar. Hur många timmar har vi inte spenderat ihop egentligen? Det rör sig helt otroliga mängder tid, bara det att Gunilla fanns i dagboken 311 gånger och andra namn på henne 257.. Det säger en del ;) Helt otroligt mycket härliga minnen har jag/vi samlat på oss, och jag tackar varmast för att passagerarsätet är tomt då jag behöver terapi eller underhållning :) Om Gunilla, eller någon annan härlig hemtjänstbrud läser detta vill jag uttrycka mitt varmaste Tack, ni är fantastiska :)<3

Så, eftersom jag skrivit väldigt kortfattat låter jag lite bilder tala för det som hänt istället :)


Hairspray
Lillajul :)


Nyårskonsert


Systrarna Fjantonsson, Edith & Joni :)


Albumpyssel


Slutligen teamet som ingen någonsin krossar! Tusen Tack<3

/Hanna


RSS 2.0