Press,sol och rumsittande!

För en gång skull ska det inte gå tre månader innan nästa inlägg så här är jag och här skriver jag!  Och vad ska jag skriva om?? de e en annan sak...sj har jag inte en aning! har ju haft nåra dars ledit å på tisdan kom sara så hon va me å lyssna på när vi hade orkester..bevare mej väl vad trött jag var å nicole va nt där så rolit i cellon hade man inte!! bara de där (enligt sara) små falskspelande och enligt mej irriterande ungar!! happ sen var de te å åka hem å ja å sara sov faktiskt i källarn för vi skulle sätta vårat uppe-längst-rekord! gissa va sara sa halv 1 om inte nej, nu ska jag sova, go natt! det bör tilläggas att när vi hade släckt kom ja på att ja glömt ta in dynan i solstolen och eftersom jag hade världens hårdaste madrass var jag ju självklart (!!) tvungen att hämta den! Så ut i trosor och t-hirt för mig och barfota rusandes genom trägårn, framåt ett medan sara stod och kollade på!! Mjukare blev iaf natten efter dynhämtandet! men innan det ägde rum satt vi och körde fire&bombs lr va de nu heter...och bara sådär kom sara på ett "nytt" ord!: Bahamas! Detta ord användes mkt flitigt under spelandet, eller ja det var typ det enda ord som sas och det hela tin så om jag nu råkar kläcka ur mig det så aaa en konstig nattvana bara! Sara åkte hem på onsdan så då började hanna rita och klippa mönster till klänningen! vi hoppas den blir klar nån gång i år iaf!! men med gunbritt och katarinas hjälp ska den nog bli klar innan sommarn och de enda ja tänker göra e att gasa å sy!!
happ i förra inlägget lr va man säger sa ja ju att vi skulle grilla gris och ja..nästan så blev det! Vi höll på att spy när vi såg den okej det bör observerasatt det INTE såg frächt ut!! Men sen såg den ju inte ut så när vi skulle äta och jag utmanade mig själv att smaka iaf! Faktum är att det var faktiskt gott. så där satt vi käkade helgrillad gris, å bakad potatis me gegga...det var faktiskt jättegott! tro det eller ej! Sen var det typ nån tävling å gissa om hanna va glad när hon kom runt banan me fyrhjulningskörning och levde!! Men shit va skoj de va!! Hanna-grym på 4-hjuling!!(eller inte) skoj iaf!! :) haha ja sen kastade man yxa å sköt luftgevär m.m. å sen fick vi varsin tröja me kamratstödjare skrivet på ryggen...haha aja..så kan de va...
torsdan tillbringades hos Vickan..efter nåra timmar på hennes rum blev vi väldit sugna på godis å då gör man så att man tar ett kort på sig (oss) å ritar lite runt å går till elof..väl där fick vi glassbåtar å ja asså denna gången va de nog rekord i minuter av tystnad eller va tror du vicks?? ärligt talat vi klarade en timme där och säkerligen var vi tysta 50 minuter! Iaf hade jag en trevlig dag!! Tack Viktoria!! -> Igår satt ja typ här hela dan förutom på kvällen då ja bl.a. träffade underbara Carro :)<3 (du ska få igen för alla dessa kittlingar! :P ). Och idag börjades dagen med 3 timmars pressning! Och ändå hände inte särskilt mkt, men mer brun är jag nu än i morse iaf! :) sen har ja typ nt gjort nåt..jo men vart ute å spelat spel me gustaf å så...Jag håller tummarna för en dag me sara imorrn å sen två förhoppningsvis roliga praoveckor!! men nej nu är mina ögon fyrkantiga så nu får det var slut här!!

Tjing tjing ha de så bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0