Det osar glädje, det doftar vår! :)

Snarare sommar kanske..! Nu snackar vi skulle jag säga! :)
Påskfinal idag alltså, ett lov till ända.. Helt sjukt! Nåväl, likt solen leker livet & allt går fortare än rymdskeppen tror jag bestämt! Just nu sitter jag och redigerar bilder från gårdagens barnfotografering & jag tror aldrig jag varit mer nöjd med fotoresultat~fantastiskt roligt, dock kommer jag spara dem till familjerna så det blir inga drivor kort från det här! Men eftersom min blogg brukar präglas av foton så försöker jag hitta lite annan vårglädje att slänga upp! Förresten passar jag på att säga tack för alla grattissms, som jag har fått men inte kunnat se ;) Tack! :)Stora kramar
Hanna (:

Glädjebomb!

Trogna snälla rara läsare :) Kul att det finns några kvar!

Mitt liv snurrar runt som en stor skimrande såpbubbla.. Ja, jag är galet lycklig & jag vet inte vad det är.. Vår kanske, det är i vilket fall som helst hiskeligt härligt alltihop! Det är glädje till bristningsgränsen, lyckohormoner som bara sprutar runt i kroppen på mej, tokiga påhitt, förväntningar & ett liv i nuet! Det går inte att beskriva längre, allt bara bubblar & jag vill tjuta av all den tacksamhet som finns i mej. Ni anar inte, mitt liv är helt fenomenalt underbart! :)

Därför får ni här ett gäng bilder från helgen som gick & som gjorde att jag ligger 12 timmar back i sömn sen i fredags ;) Veckoslutet var oslagbart! Att leka larver i parkeringsrutor kl 5 på morgonen, dansa runt Pinoccio, skratta så man får sjukt ont i magen, ha banankrig i en hiss, kolla på soluppgången med fantastiska människor, leka vilt på offentliga platser.. Alltsammans var perfekt & vrölskoj! :)
Kärlek & glädje skickade genom bilder från Nipponklubbens vackra arkiv, välkomna att joina oss! :)
/Hanna, lycklig som en spillkråka! :)

RSS 2.0