Dagarna som gått då jag glömt min blogg.

Det börjar märkas symtom på dålig bloggning och överskriften säger er sanningen. Jag har helt enkelt glömt!

I onsdags hände ganskaså mycket faktiskt. Det hela började på lunchrasten då Viktoria, Carina, Gunlög och Berit skulle medverka på ett möte. Viktoria ville att jag skulle följa med, det gjorde jag och drog samtidigt med mej Rebecka och Linnea. Vi gick upp till b och in i ett klassrum. Vad möter oss om inte 20 politiker i utbildningsnämnden som synar oss uppifrån och ner och ber oss presentera oss. Vi ställde oss på en rad och sa namn och klass och allt. Jag hade jättesvåra problem, jag började nämligen tänka på att jag av alla människor stod på ett möte med politiker och hur fel jag hade hamnat så jag hade fasligt svårt att hålla inne skrattet. En jobbig stund skulle jag vilja påstå. Sen fick vi 4 elever visa vägen ner till op-korridorerna och in i vårat klassrum där vi befalldes att ställa oss på en rad ännu en gång. Denna gång behövde vi inte säga allmänna fakta utan vad vi vill bli och vad vi har för mål och sådär. Viktoria stackarn skakade när dramat var över. Jag fick mej däremot ett gott skratt :) Det hela var ganska festligt, och som någon av mina vänner så fint uttryckte det "det är bara när man umgås med Hanna man blir inblandad i sådana konstigheter" En träffande beskrivning enligt mej :)
När vi hade slutat drog vi in en drös folk i op-rummet och alla som var icke-opare blev utkörda av Gunlög. Christina har fortfarande inte släppt denna händelse och jag tycker fortfarande det är väldigt roligt! ;) Så vi satte oss på gatan, Andreas och Johan diskuterade fiskespön, jag försökte plugga och resten bara tjötade. Mitt plugg gick nästan bakåt istället. Efter en stund tog vi bussen till Örby och Christina, Ida, Johan och jag var en stund i fh innan vi drog oss till Hanatorp där även bröderna Larsson joinade. Jag satte mej på gräset och bevisade att jag visst kan spela fiol. De andra instämde väl inte direkt, men ändå :P Sen kom systrarna Larsson, Sofia och Linnea och vi satte oss alla 10 på strandkanten och käkade pizza innan vi stack hem till Larssons för fobollskollande. De flesta av oss var hyfsat intresserade medan vissa av oss bara babblade, jag ex. :) Det var i vilket fall som helst en riktigt trevlig kväll det. Den tackar jag för :)<3

Torsdagen spenderades givetvis i skolan och i matsalen fick jag och Julia sällskap av självaste Johan Larsson som kom och åt med oss. Sen väntade en av veckans värsta lektioner, just det, engelskan! Men om ni visste hur överlyckliga vi blev när vi fick sluta 45 minuter tidigare! Underbart! Efter långrasten vi alltså fick hade vi en vikarie. Bjarne hetta han tydligen och var en människa som jag trodde jag skulle bli tokig på! Som tur var hade jag Josefine bredvid mej. Ett bra moraliskt stöd! För oj vad jag var nära på att explodera! Jag klarade verkligen inte av mannen, jag var glad när dagen var över! Solen lyste på mej när jag cyklade hem helt själv och väl hemma blev det en massa matte ute och varmt var det! När jag kände att jag inte orkade plugga mera tog jag mej en promenad till Furets. Där hade jag en finer stund för mej själv, stillsamt, lugnande, vackert och allt! Ja det var skönt och egenventilerande.

Igår hände typ inget i skolan tror jag. Men när den väl var slut cyklade jag och Elin till Kinna för hon skulle till frissan och permanentas medan jag helt lonely cyklade hem, åt och sen kom Viktoria. Vi hade massa trevligt när vi gjorde oss iordning för kvällens ku. Vi lyssnade på massa härlig gammal musik som vi båda minns från vår tid som mini. S club 7 är fortfarande än favorit ;) Viktoria gick lös på mitt hår, och därmed alltså också plattången. Någon timme senare satt vi i fh, jag framför alla i halvcirkeln som sjöng eftersom jag spelade cello. Sofia och jag spelade Bachs Air. Jättevackert? Hmpf! Efter ca 3 gångers spelade kom jag på att det var 2 korstecken istället för ett! Inte konstigt att det lät knas! ;) Klockan 19 anlände resten av ku-folket och kreativ verkstad påbörjades. Jag glömde dock mina små kort i församlingshemmet igår kväll. Vissa gjorde galet fina grejer och det var främst killarna som lyckades med detta! Jag var imponerad! Nu sa jag inte att alla var lika duktiga, jag blev utnyttjad av en viss Johan som inte orkade måla sin livboj själv. Men man får väl ställa upp ibland antar jag?! Jag säger då det! Fika stod som nästa programpunkt innan det blev pingis. Jag som verkligen suger i pingis orkade bara en vända innan jag tröttnade och hittade på något annat. Just vad kommer jag inte ihåg dock :S  När pingistyperna var klara väntade aftonbön, en fin sådan men min rygg började påminna mej om att den finns igen :/ Och efter aftonbönen blev det ventilationsstund i andaktsrummet. Det var skönt att få prata av sej lite!! Om ni visste hur trött jag var när det var färdigbabblat! Så tillsammans med Viktoria och Elin vandrade jag hem genom Örby. Och fortfarande är jag smått irriterad på mej själv för att jag började skriva dagbok den där dagen för 5 år sen. Viktoria låg bredvid mej inatt och sov gott medan jag präntade ner min dag. Till skillnad från förra fredagen tog det bara trekvart denna gång :P Så runt 1 somnade även jag och när jag vaknade imorse vände jag på huvudet och fick se ett par fötter istället för ett huvud! Viktoria den filuren hade vänt på sej i natt!

Vi mornade oss innan vi åkte till Marten. Gick runt, träffade på en viss ku-ledare som glömt höra av sej och säga att jag och Christina inte alls skulle sälja böcker idag. Det tackar vi för!! *Not!* Så gick vi där hela förmiddagen alltså. Jag träffade min gamla so-lärare och han gillade min alliansbrosch! :) När jag ändå är inne på politik kan jag nämna att jag hamnat i både sossarnas och ung vänsters tält idag. Jag var antagligen inte särskilt trevlig mot dem är jag rädd och jag idiotförklarade dem allihop, tyst för mej själv naturligtvis! Hahaha, jag fick mej också en fin stund med Sara! Det var behövligt och den stunden tackar jag verkligen för!<3 Och innan jag åkte hem lyssnade jag på Sofia, Elin och Camilla som så vackert spelade!

Nu ska jag äta lite innan det åter igen bär av till Skene, denna gången för lovsångsmässa och gosestund med Sofia, även det välbehövligt! :)

Kramar, och tack alla underbaringar som betyder så oerhört mycket! Tack för att ni finns<3

p.s. Viktoria, styckeindelningarna är på plats för din skull kära du! d.s.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0