Och det är inget konstigt alls..!

Ojojoj, denna afton! Jag måste inom kort krypa till kojjs för imorgon är det dags att tortera konfirmanderna och det är inget konstigt alls ;)
10 minuter försent kom vi till kinna kyrka och det var ju inget konstigt alls..! Men oj vad ståltrion fick problem. Ja för helt plötlsigt var allt så hemskans roligt och vi satt och fnittrade så Gustaf vände sej och undrade vad vi höll på med. Men det var ju inget konstigt alls! Och så passande dena mening är överallt, galet! Hahaha så fort man hade lugnat ner sej och inte var havt kvävd av fnitter känner man hela bänken gunga och så var det klippt igen. Längst ut satt Sofia och skrattade hysteriskt och sen kom Elin och visste inte vart hon skulle titta för att återvända till mänskligt hyfs. Hela grejen var jobbig och inte nog med att vi inte fixade att hålla tyst. Nejnej, då skulle det vara en tystnad och ett lugn på säkert 10 minuter. Usch så vi kämpade, inget konstigt alls..!
När denna relativt jobbiga men ändå så oerhört roliga stund var över (största befrielsen var från tantvibratot!) blev det fika, halvskumma lekar och aftonbön.. Inget konstigt alls!

Nehej, morgondagen är tuff!
9-12.30 Konfirmander
13.18 Innebandykiosken
18-20 Lovsångsmässa
20-ca 22 fika.
Oh my dear..!

Natti, natti detta var ju inget konstigt alls ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0