Gokart, tårar, jobb och teater..

..är vad jag pysslat med de senaste dagarna.

I tisdags jobbade jag kvällstur med Berit och var sedan ute och sprang för att rensa huvudet.

Dagen efter var Rebecka och jag på skolan för att titta på "Håll dig i skinnet" som Es3 satte upp som slutproduktion. Vi skrattade mycket åt dessa fantastiska teaterapor som gjorde en grymt bra föreställning! Efter lunch och diverse ventilering började en härlig afton med Gunilla. Jag förstår inte vad hon gör, men med henne är allt bara roligt, hon är bäst och då menar jag bäst! <3

Igår pysslade vi lärlingar med förberedelser hela dagen. Vi handlade, grejade sallad (jag fick inte vara med pga av bristande kökskunskaper,tack!) så jag roade mej själv och efter agressioner och annat var vi äntligen klara för avfärd. Då kommer vår lärare stressad som få och beordrar oss att vi ska gå till mötet. För min del blev det bara en stund då jag gjorde mitt bästa för att tänka på annat. Ja för där sitter lärarna som lovat att vi ska få välja själva om vi vill byta plats efter sommarn eller inte och säger att vi måste. Jag blev fruktansvärt ledsen eftersom de lovat mej att stanna till februari efter den där gången jag bröt ihop. Sara, Rebecka och jag är nu redo att slåss för vår utbildning som vi "ska få lägga upp själva", just exakt!

Så till slut hamnade vi i Borås, det visade sej att vi kört till helt fel ställe(kris och panik!) men det löste sej så vi fick köra inomhus-gocart istället. Roligt värre och jag var stolt över min handledare som tillsammans med Rebecka, Anton, Marina och jag hamnade i A-final. Dessvärre fick hon inget pris, men vi var glada över att Anton missade prispallen helt och hållet, det var den största segern ;)

Denna eftermiddag var mysig och trevlig och när vi lämnade placet blev det dags för en andra omgång av "Håll dig i skinnet"-jag är imponerad, verkligen! :)

Nu laddar jag för Edithmys, tror det är precis vad jag behöver det! <3


Ha en superbra helg och erkänn att jag har världens bästa handledare! :)





Man blir ju nästan rörd, The very best team!<3


Kärlek
Hanna

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0