Summerfeelings :)

Åh, vilket väder vi har.. Vilket land! :)

För trogna läsare blir ursäkten i början av alla inlägg lite förutsägbara i längden, så jag skippar kanske det hädanefter ;)

Men ojojoj vad livet rullar på! Jag har delvis återfått lite motivation till att plugga, fått superfina kramar, varit på grym gospelkonsert och hade då en riktigt rolig kväll, haft nationella prov, jobbat med favorittanten Gunilla, varit rädd för åskan, skjutit upp vår picknick på taket, skrattat hysteriskt med Jennifer & Moa och slutligen har jag flängt runt denna dag. Först hade vi konfirmanderna (med orgelspel & allt), sen åt vi och planerade innan vi fick gå hem och en stund senare körde jag till Jenny (harkel vad strålande det gick!). Väl där har vi haft det super med maskrosplockning, jage, urmysig skogspromenad med Sofia, fotorundor, och massa mer (så var det inte så mycket mer pPppP) Hahaha, det var i vilket fall som helst en galet vacker kväll och med mycket trevligt folk blir det härligt, precis så mycket sommar som det ska vara nu! :D

Imorgon uppmanar jag alla att besöka Örby kyrka kl 10 för att sedan delta i den årliga, traditionella dragkampen mellan vuxna och barn. I år ska här inte förloras någon heder inte!


Nu tänkte jag spela igenom de låtar min cello ska gnissla sej igenom imorgon så Sov gott och dröm sött! :)


Kramar till eder (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0