Vrångö ~ De suveräna ledarna!

Igår när jag träffade Sture sa han att han aldrig förr mött en människa som har så mycket i huvudet samtidigt som jag. Han menade att det bör vara ett enda flimmer innanför min kaluffs & skallben, och när jag tänker efter får jag nog hålla med honom..

Vilket tempo va, heeelt sjukt. Om 3 veckor ska jag har min första sovmogonsvänliga helg på månader. Någon helt oplanerad dag har jag inte haft sedan i februari och då hade jag magsjuka, så den planeringen blev inställd, vilket i sin tur innebär att jag antagligen inte haft en programfri dag på hela året, vad gör jag med mitt liv egentligen?
Jag lever, fullt ut.

Nåväl, nu har jag äntligen möjlighet att vara uppdatera lite färskt här igen, så rubriken har redan skvallrat.. Det är dags för de sista Vrångö-redovisningarna, ja, det är snart en månad sen vi åkte. Vart tog den tiden vägen egentligen? 

Ledarna 2011 tänkte jag härmed presentera! :) Ett gött gäng på cirkus 20 personer. Fantastiska människor som verkligen gjorde dagarna helt lysande. En skara ungar utan tjaffs & gnäll, med fokus på att ge konfirmanderna en hjälp på vägen, stöttande & peppande, glada & lättsamma. Äh, ni fattar, vackra vänner som jag är så vansinnigt tacksam över! :) Ta åt er people!



Kärlek till mina oslagbara kollegor & alla er andra! :)
/Hanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0