Vi varvar tårar & skratt, that's life!

Oj! Vart ska jag börja tro?
Det är en hel massa dagar sen bloggen uppdaterades ser jag, tro mej, jag har inte hunnit!

Förra veckan bjöd på en andra omgång av Hairspray & jag säger det igen.. Sofia är fantastisk! :)

Elin & jag tog ett mycket sunt beslut under en regnig promenad. Det är nu vi angriper problemet tillsammans, och det känns bra!

Det jobbades förra onsdagskvällen och vi hade riktigt, riktigt roligt :) Gunilla, henne återkommer jag till :)

I fredags dissade jag KU (igen:S) för att ta med Sofia & HannaLillajulsfirande med släkten! Det var släktigt & trevligt :)

Dagen efter spenderades i skolan, en lördag! Hua! I vilket fall som helst var det 5 timmars genrep & 3 timmars Nyårskosert. Du kan tro att en av de 2 cellisterna i rad två var dödstrött efteråt!

Så i söndags hände det igen! Nummer 5 har anlänt, kusinbarn alltså :) Och min kusin Jossan, hon är inte klok, stencool & vröltuff mamma! Joni är bebbens namn om jag förstått det hela rätt! De där Vimmerbytöserna är så sannslöst gulliga!<3

I måndags blev besvikelsen stor ännu en gång. Denna gång på säs i Borås. Operationen blir i mars istället. Eftermiddagen var iaf ett stort plus hos Jennifer tillsammans med Rebecka :)

Humöret har annars varit på topp det senaste & att det nu össnöar gör det inte sämre! (:

Så i tisdags var vi i skolan och sen jobbade jag kvällen, och har sysslat med samma sak både igår och idag. Nu kommer det där återkommandet ;) Det är alltså sant, jag är färdig med hemtjänsten. Har vi hört på maken? Det var alltså 9/11 2009 jag för första gången satte min fot där och trodde rent ut sagt att jag skulle avlida. Vad är orsaken till att jag stannat ytterligare 16 månader?!? Det finns nog bara ett svar tror jag ~ Gunilla Hermansson! Denna kvinna, hon är fantastisk raktigenom. Jodå, jag fick färdigt albumet(första & sista gången? Bara att läsa igenom dagboken tog år! Tiden jag pysslat med det sen ska vi bara inte prata om..) så var det klart att ges bort idag, vi sa hejdå & jag har fällt tårar. Hur många timmar har vi inte spenderat ihop egentligen? Det rör sig helt otroliga mängder tid, bara det att Gunilla fanns i dagboken 311 gånger och andra namn på henne 257.. Det säger en del ;) Helt otroligt mycket härliga minnen har jag/vi samlat på oss, och jag tackar varmast för att passagerarsätet är tomt då jag behöver terapi eller underhållning :) Om Gunilla, eller någon annan härlig hemtjänstbrud läser detta vill jag uttrycka mitt varmaste Tack, ni är fantastiska :)<3

Så, eftersom jag skrivit väldigt kortfattat låter jag lite bilder tala för det som hänt istället :)


Hairspray




Lillajul :)


Nyårskonsert






Systrarna Fjantonsson, Edith & Joni :)


Albumpyssel






Slutligen teamet som ingen någonsin krossar! Tusen Tack<3

/Hanna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0