Vänner ~ En gåva från ovan!

Åh, rubriken är ju helt fantastisk, & alldeles sann! :)
Tjo på er igen förresten ;)

Det är måndagkväll, mitt hår lockar sig efter en långpromenad i fuktig luft med min kära vän Elin. Före den satt jag i timmar & pratade med Jenny H & innan det träffade jag Rebecka & även andra vackra vänner i skolan! :)

Just nu har jag ingen motivation att göra något annat än att sitta här & vara tacksam över alla underbara filurer jag tycker så galet mycket om, mina vänner (:

Denna afton är jag helt imponerad över vad de/du/ni betyder. Det finns liksom inga ord, bara en enorm glädje & uppriktig tacksamhet!

Vissa personer har jag delat allt med, sen dagen jag föddes. De är få, men de är äkta. Igår myste jag med 2 av dem, tillsammans med Sara vandrade jag i leriga skogar under förtroeliga samtal, som så många andra gånger! Under kvällen umgicks jag med Viktoria, även hon en kvinna jag litar på till 137%! Fint :)

Andra människor är man tajt med ett tag, som under högstadiet, lussetiden eller konfalägret. Sen är det inte så mycket mer.. Oavsett vilket tror jag vi kan ha en uppgift att fylla för en viss person under en period, därför att det är meningen.

Personligen har jag många människor i min omgivning jag räknar som vänner! Dessutom har jag av någon mysko anledning lätt att bli vän med människor i alla möjliga åldrar. Tänk bara hur jag litar på Gunilla & hur roligt vi haft tröts att hon är 39 år äldre än mej. Det gillar jag!! :)

Nåväl, eftersom förra veckan var berövligt intensiv & jag därför nästintill somnade på jobbet behöver jag snart krypa till kojjs..
Vänner är alltså något vi bör vara otroligt rädda om, de är människor vi ska ta hand om & lita på. Mina närmsta vänner är de personer jag anförtror mej åt, sådana jag kan prata med på riktigt & samtidigt vara mej själv. Det är människor som får mej att skratta & känna att livet leker så jag inte vet vart jag ska göra av all glädje.

Vänskap, det är en gåva från ovan, på riktigt! :)



























































































Vänskap då den är som bäst :)<3


Jag ser mig runt om kring
men jag saknar ingenting
Bara vi är vänner
Vi behöver inget mer
Känner den värme som du ger
Bara vi är vänner

Genom alla mörka stunder
Det bästa som jag har

Det faller ett regn från himelen
Det är en gåva som ger liv igen
Det kommer en tid i våra liv
Vi måste våga se sanningen

Ta dig tid och se dig om
Vi kan vänta än en gång
Bara vi är vänner
Ger dig allt och lite till
Finns där när du vill
Bara vi är vänner

Genom alla mörka stunder
Det bästa som jag har

Det faller ett regn från himelen
Det är en gåva som ger liv igen
Det kommer en tid i våra liv
Vi måste våga se sanningen
*Bara vi är vänner*

***


Tack alla vackra, ni är änglar!
/Hanna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0