Konfirmation 2011 ~ Rena mästerverket.

Spännande, nu kommer det omtalade blogginlägget..! :)

Ganska soft dag måste jag säga, startade med en halvtimmes cellolektion(utan 50 minuters jehovassnack denna veckan) & sen hade vi en lektion innan vi var färdiga klockan 11. På något vis är skolan en bra uppfinning ibland ;)

Nåväl, det är nu det där nytänkadet presenteras alltså. Invirad i en filt & smuttandes på varm choklad ska det nog gå att få fram. Det var alltså Nyhagarnas kusin Kristoffer som hann knäppa en drös foton som är mycket intressanta. Om man är konstnär tror jag man kan tänka riktigt djupt om man kikar på dem. Sådär, ni vet att man får tolka och känna efter vad det är för känsla bilden uttrycker. Personligen har jag extremt svårt för personer som håller på sådär, men det känns så rätt att publicera något som skiljer sig ganska mycket från det ni brukar se här.

Som skrivet igår var det kanonfint kalas & då jag runt 22 skulle ge mej av till Sofia följde Birger, Mattis & 2 stora hundar mej ~ Tackade jag varmast för! Dessutom hamnade inget linslock i soporna & champangen lyckades jag nästan få i mej ;)

Nu, tänk djupt..!



Tänk vad samma saker kan se olika ut med olika tolkningar! ;)
/Hanna :)

Kommentarer
Postat av: Rebecka

hahah! Mattis och Andreas är ju hur lika som helst xD Kram!! ♥

2011-09-13 @ 16:06:28
URL: http://paintsommar.blogg.se/
Postat av: Hanna->Rebecka :)

Haha det håller jag inte med om..! Bara vissa kommentarer men annars är de ju som natt & dag :P

Kramar :)

2011-09-13 @ 16:28:58
URL: http://hannapeterssooon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0