PPP ~ PyjamasPartyPlanering.

Och så var det där igen. Problemet med att få tiden att räcka till.

Ännu en helg har gått, utan konfirmationstrevligheter, men med annat vackert!

I fredags var Kinna Kanon~Ku ledarfritt vilket var paaarty ;) Nej, så illa var det inte. Faktiskt var det så lugnt att undertecknad med fler somnade framåt natten, men det var sjukt nice ändå. Aftonbönen var fantastisk & glädjen flödade, chokladkrig utövades & det mystes järnet. Oslagbar afton!! :)

I lördags hade Erika avskedsfest inför sin Brasilienflytt. Det känns overkligt att de börjar bli så stora människorna, så stora att de till och med flyttar till andra sidan jordklotet. Nej hua, hejdåanden gillar jag inte någonstans, så det var skönt att vi bara hade roligt på kvällen istället för att deppa ihop! Dessutom hade jag en härlig stund med 3 goa, grymma grabbar framåt midnatt som verkligen pumpade optimism, gött!

Söndagen den 18/9 2011 bjöd också på hemskt mycket glädje. Eftermiddagen spenderades nämligen med Rickard & Christoffer & en & annan skypekontakt ;) I vilket fall som helst var det avslappnad & lyckorusande. Dessutom kom Viktoria hem under kvällen så då fick jag lite kvalitetstid med henne också, super!

Nu taggas här för torsdagens pyjamasparty med kinnabruttorna. Minns vi Vrångönätterna med kuddkrig eller? Oh yeah, nu är det dags för favorit-i-repris & detta har Sofia & jag ägnat vår skoldag åt att planera(harkel) & tagga inför! Till på köpet skrattade vi något alldeles hysteriskt, om jag ändå kunde berätta varför, men tyvärr. Det förblir vår secret! ;)

Nu ett par bilder från vår lördagskväll. Vi gick in för det där! ;)



Ett Stort lass lycka till Erika!

Nu taggar vi ledig torsdag, fredag, lördag & söndag! :)
/Hanna.

Kommentarer
Postat av: Viktoria

Hehe, du har verkligen lyckats fånga allas bästa sidor;) kram!

2011-09-20 @ 11:16:46
URL: http://tostaredsgrillen.blogg.se/
Postat av: Hanna-> Viktoria :)

Passa dej så jag inte fångar dej i gurkglans i afton eller så ;)

Ses inom en snart framtid, kram :)

2011-09-20 @ 16:11:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0