Förväntan.

God kväll!
 
För en stund sen fick jag ett sms från min lillebror att ett stort, fett snöbollskrig väntar mig på fredag. Fy, vad jag längtar!
 
Jag vet att ni väntar på mer av Etiopien, & det med all rätt, mina favoritinlägg är inte publicerade. Men, som ni kanske förstått har jag inte varit på humör någonstans för att ordna med det. Därför kommer de så småningom, när får vi se!
 
Ikväll har jag i varje fall fått iväg ett långt mejl, så nu ska jag sova gott
 
Det händer mycket här på Strandhem, det händer mycket inom mig. That's life.
 
 
Se upp Sixten!
 
/Hanna.

Kommentarer
Postat av: Torvald

Trevligt inlägg Hanna!
Välkommen hem!

Kram Pappa

2012-12-06 @ 12:34:34
Postat av: Tore Svensson Örby

Hej Hanna!
Jag har läst flera olika bloggar men inte skickat några kommentarer. Nu har din pappa skrivit till mig hur det går till. Här kommer ett första försök:
Hej Hanna!
Halkvarning i Skåne hör mamn ofta om i radion och läser om på löpsedlar den senaste veckan. Härmed vill jag också utfärda en varning för underskattning i fredagens "stora, feta" snöbollskrig som ska äga rum i Örby, och som det berättas om på nätet.Gustaf är alltså otroligt mycket starkare och farligare den här vintern gentemot den förra.
Så här är det:
1. Jag har själv sett honom greppa den hårda slungbollen med sina kraftiga händer här uppe hos oss söndagen den 18 mars i år.
2. Jag har mött hans enorma armstyrka i en hård 2-setsmatch i badminton på Månsavägens gräsmatta fredagen den 3 augusti. Jag orkade bara genomföra ett set sedan var jag helt slut och fick överlämna racketen till min fru Monica, som till slut lyckades genomföra matchen (med vår ära i behåll).
Inför fredagens snökrig säger jag bara: Må bäste man vinna (eller bästa kvinna)! För egen del hoppas jag på oavgjort.
Vänliga hälsningar från Tore, som skottade snö på Månsavägen på 70-talet, och som gärna läser din blogg, antingen den kommer från Etiopien, Strandhem, Örby eller något annat hörn av vår stora värld.

2012-12-06 @ 15:03:34
Postat av: Jaqueline

Så fina är ni!

2012-12-06 @ 23:34:24
URL: http://jaaqueeliinee.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0