A couple of days.

Tjenare Tjohoppsan! :)

Ibland frågar jag mig om helgdagar går snabbare än veckodagar. Det känns så i min värld!
Hoppas ni alla haft en enastående helg, det har jag!

I fredags höll vi de där stackars jantelagstalen. Min planering är helt värdelös, klockan 23 i torsdagskväll klottrade jag ner ett par stödord som jag sen improviserade fritt runt, helt omedveten om tid & gränser. I vilket fall som helst gick det hem, åtminstone hos läraren, skön start på helgen! Ganska snart därefter drog Elin & jag till stranden med filtar, kameror & kebab. Eftersom hon inte kommer vara hemma i vår & sommar var vi ju tvugna att passa på. Det var kallt, men mysigt & där satt vi av massor olika anledningar. Vi firade, sörjde, fasade, jublade, åt & krumilurade. På eftermiddagen grät vi av skratt åt min pappa som grät av skratt. Mysko men sant, vi hade riktigt roligt! ;)
Då kvällen kom myste jag mellan två läckra kvinnor i missionskyrkan & drog sedan vidare till Örby/Skene Ku med ett gäng folk i baksätet som väsnades som ett helt dagis. Det blev en grym kväll det där & slocknade gjorde jag runt 3. Kalasbra fredag! :)

Mor & jag färdades igår genom snöovädret till Kungsbacka för shoppingdag. Snöigt, men mycket mysigt. På kvällen joinade även pappsen & jag försökte lära mig vuxenlivets goda (det sägs att det ska vara bakelser & sånt, det dröjer innan jag blir vuxen!). Mysigt att ha päronen för sig själv då & då! :)
På kvällen fick jag för första gången se den lilla Märtha, hon är ju trots allt snart två månader så det var minsann på tiden. Galet nog hade jag nästan glömt känslan av att hålla ett nyfött (nåja, relativt) kusinbarn i famnen. Livskvalitet på det! Storasyster hade växt & charmade oss alla. Hur många under två år räknar till 15? Sanslöst mysiga knuttar! :)

Imorse var jag på en härlig gudstjänst med massor folk i Kinna. Speciellt diggade Jenny & jag kedjan som burade in oss & den förskräckligt dråpliga anledningen till skratt. I vilket fall som helst börjar Kinna församling kännas mer & mer "hemma". Ja, ibland förundras jag över hur livet formas, det är märkligt men fint! :)

Förresten har jag börjat fota lite mer. Igårkväll fick jag otroliga bilder men med motiv som inte ska upp på bloggen. Vissa grejer förstår man inte om man inte är insatt, så enkelt är det. Däremot kanske ni kan få ett smakprov från dagens smyckesfotografering, ja, nu gäller det att börja om från början & hitta inspirationen.

Livet är i övrigt fint, trots en våldsamt krampande mage. Men, det finns folk som har det värre.. Imorgon är jag tillbaka på närakuten, ni får jättegärna hälsa på för det hinner jag gott & väl med! Direkt efter jobbet ska det barnvaktas, till & med hämtning på dagis ingår, vansinnigt mycket vuxenpoäng! Blir kalasroligt, är det något som är så uppmuntrande som barn?! Knappast!

Nej, nu börjar jag bli gräddesugen efter att ha plöjt igenom alla 376 filmsnuttar från Vrångö. Det är inte klokt hur jag längtar efter 30/7, går helt enkelt inte att beskriva!


Yesterday is history, Tomorrow is mystery, Today is a gift.

/Hanna :)

Kommentarer
Postat av: Rebecka

Vad fint det blev med smyckena!! ♥ I like!!!

2012-01-26 @ 17:21:48
URL: http://paintsommar.blogg.se/
Postat av: Hanna->Rebecka :)

Men tack ska hon ha!! :)

2012-01-26 @ 21:04:41
URL: http://hannapeterssooon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0