Vad som ryms bakom ett skallben.

Blubb! :)

Hur ser livet ut ur mitt perspektiv? Dagens kluring det. I söndags kom Fia & underhöll mig, en great dag det där! :)
Ja, & så startade denna veckan med mysig cellolektion & allmänt skolhäng. Nu verkar vi inte ha några lektioner längre? Kvällen spenderades med tre fagra fruntimmer i Kinna, varav en i miniminiformat. Mina armar har lite träningsvärk, den bästa värk man kan ha, muskler efter bebisvaggande. Supergosigt! :)

Julia & jag hölls idag kvar ett X antal fler timmar än vad vi skulle & vill därför ha belöning i form av bra betyg! Vi lekte i vilket fall som helst vårdcentral för skolans alla intresserade lärare & har gjort hur många hälsokontroller som helst! Det kändes bra när det var vår tur & det visade sig att min kropp innehåller mycket mer muskelmassa än fett, trots att jag lever på grädde!

7 stackars skolarbeten har jag kvar, lite väl stora tyvärr. Nästa vecka ska de vara färdiga, oupps. Lite extra problematiskt är det i & med att vi tidigt imorgon bitti drar iväg till huvudstaden. Ja, så ligger det till & därför kommer här inte finnas något livstecken innan tidigast söndagkväll! Hoppas Ni får det lika trevligt som vi tänker ha! :)

Nu måste jag lira lite cello inför kvällens konsert, dricka mycket kaffe & sen packa som en liten get.



Let's go, Hey ho!

/Hanna :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0