Hejdåvink.

Åh kära Ni! :)
 
Denna veckan har.. jag varit sådär rolig att umgås med. Efter söndagsjobbet insjuknade jag i magsjuka & feber som bara steg under måndagen. Jo tack, jag var faktiskt riktigt dålig den dagen. 4 snabba toabesök orkade jag, resten av timmarna var jag sängliggandes & hade verkligen aptråkigt. Så kan det gå!
 
Igår blev jag bättre, men mina två sista hemtjänstpass (kanske för hela 2013) fick jag dessvärre ge bort åt någon annan filur. Det sved lite granna. Denna dag kunde jag dock få 2 onda sprutor i armen, ännu en gång. En till, sen är jag redo för Afrika igen! :)
 
Ikväll tittar jag egentligen bara in för att meddela er det hemskt tragiska faktumet att denna blogg, som redan är halvt död den också, om möjligt blir ännu mindre levande kommande dagar. Just nu är mitt liv kaos igen. Efter de senaste dagarna är jag svagare än vanligt, ändå har jag tusen saker att göra. En stor resväska fylls sakta men säkert. Imorgon åker jag åter till Vrångö. Det känns som en hel tidsålder sen jag senast satt på klipporna i solnedgången & fasade för det år som nu gått. Nu ska jag tydligen dit igen ja! 
 
Jo, sen därifrån styr jag direkt kosan söderut nästa onsdag. Då börjar Puls på Strandhem. En stor ungdomskonferens. Egentligen hade jag velat vara med heltid på båda, men jag kom fram till att det här var bästa lösningen. Så, kort & gott, tills den 11:e kommer inget nytt att synas här, tyvärr! :(
 
Förresten, vi får inte glömma att gratulera dagens födelsedagsbarn Viktoria, & morgondagens Elin! Två fantastiska fruntimmer! :)
 
 
Att få vara konfaledare är då en sann välsignelse!
 
/Hanna :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0