Späckad sommar.

Kära trogna läsare! :)
 
Mitt varmaste förlåt för en hemskt död blogg, jag begriper inte vart denna vecka tagit vägen!
 
Om en liten, liten stund ska jag tillbaka till jobbet för ytterligare några timmars jobb. Pass no.7 denna veckan. I hemtjänsten har jag alltså lagt en del tid, resten av dagarna har det varit fullt upp.
 
Då jag skriver att det är fullt upp är det verkligen det. Sådär att man går upp runt 6 för att komma hem 18 timmar senare, sova en skvätt & så samma visa igen. 
 
Halva veckan var jag familjelös. Dock inte aktivitetslös. Jag har bland annat hunnit med en härlig heldag med syster, massor med bad, julsångsallsång på hyltenäs, en tripp till Kungälv, en supermysig heldag med Kicki, picknick, afrikansk körövning, häng med kussarna från Umeå, skrattanfall i drivor, körsbärsplock från traktorsskopa, kyrkobesök, djupa prat, filmförstöring, sena nätter, nostalgi med Jessika & många koppar kaffe för att nämna något..! 
 
Kameran har jag överhuvudtaget inte rört, men ett par mobilfoton finns att tillgå i varje fall. Håll till godo, & förlåt för kass kvalitet!
Nu måste jag dra på mej jobbkläderna igen. Lite kaffe, sen ska jag nog klara denna kvällen också. Imorse då jag väcktes 5.45 tänkte jag "Tack gode Gud för att det här snart är slut!", nu är jag inte lika säker..! ;)

 
Härliga sommar!!
 
/Hanna :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0