Det finns inga män..

.. det finns bara råttor & maskar.
 
Just de orden uttalade min vackra vän Ida en natt i en bil för två vårar sen?! Vi åt glass & spydde galla över alla killar vi kunde komma på. Oj, så mogna vi var! ;)
 
Men faktum är att orden återuttalades förra helgen. Kanske inte av Ida & kanske inte riktigt så grovt. Vi njöt helt enkelt av att bara vara tjejer. Oh så underskattat! :)
 
Fredag-lördag var Christina, Ida, Jenny & jag i Skillnabo. Vi hade det alldeles makalöst bra! God mat, massor värdefull update & trevligheter. Runt tre kom vi i säng i varje fall. Vi två yngstingar var dock först på dass (bokstavligt talat!) samtidigt, tillsammans. Jodå, nu var det avslöjat.. Ida & jag skrattade tills vi grät & kiknade åt vårt toalettdejtsdebuterande. Därefter la vi oss under samma täcke. Tro't eller ej, men Ida var icke arg på morgonen. Ingen har någonsin uppskattat att sova bredvid mig, man brukar råka ut för det mesta, men icke! ;)
 
Nu ska jag skriva färdigt en själavårdsuppgift innan det blir lite John Blund här. 
Foton får ni naturligtvis en bunt. Råkade jag glömma att säga att de där bruttorna är några av de som jag gillar allra bäst?! :) 
(Notera gärna vårt randiga tema & hur vi runt bordet sitter i åldersordning 90-91-92-93. Kan ju även säga att den yngre sidan namngavs som den kloka. Ja, men grunna du en stund på den! ;)
 
 
Det brukar stavas girlpower?!
 
/Hanna :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0