Sommarlängtan.

På mitt nya jobb finns en lapp där det står "En tyst man är en tänkande man. En tyst kvinna är en upprörd kvinna.". Det gäller inte här på bloggen, jag är alltså inte upprörd eller bloggvägrar! 
 
Däremot går dagarna i ett & jag jobbar jättemycket. Idag har jag varit ledig efter tre kvällar på rad. Sånt sliter mer än vad man tror faktiskt, & imorgon är det dags för första natten helt ensam. Spännande!
 
Har utnyttjat denna lediga dag på bästa sätt med lunchdejt med två fagra kvinnor samt långpromenad med en. Nice.
 
Just nu längtar jag efter sommaren, d-vitamin & energi. I år blir det en annorlunda sommar utan både hemtjänst & Vrångö. Ändå ser jag framemot solen, värmen & alla påhitt så jag håller på att bli tokig. Hamnade i en bildmapp med några foton från de senaste två somrarna. Långt ifrån tillräckligt beskrivande för att redovisa hur en sommar ska vara för att falla mig i smaken, men en liten hint är det åtminstone. Just nu har jag ingen resa planerad, men så har jag sagt förr & plötsligt, sådär ett dygn senare sitter jag på ett plan söderut. Så vem vet, även om jag helst tar en tripp till den afrikanska sommarvärmen så kan vad som helst hända. Spontanitet är en gåva, det skulle jag vilja påstå! ;)

 
Jag längtar efter alla oerhört saknade vänner som kommer hem till sommaren. Jag längtar efter att slippa bli rädd för spöket i spegeln & istället bli några nyanser mer färgad. Jag längtar efter nätter under bar himmel. Jag längtar efter sol & bad. Jag längtar efter superspontana roadtrips. Jag längtar efter sena kvällar på stranden, över chokladfondue eller ett glas vin. Jag längtar efter att få komma konfirmander nära & ge dem lite av all den kärlek jag själv fått. Jag längtar efter lediga dagar med familjen, & förhoppningsvis lyckas vi tajma vår ledighet i år. Jag längtar efter mysiga picknickar i alla dess former. Jag längtar efter att slippa både strumpor & skor. Jag längtar efter att plocka körsbär från en traktorskopa. Jag längtar efter vilda vattenkrig & andra sommartraditioner. Jag längtar efter att njuta av den fantastiska natur som finns här där jag bor. Jag längtar efter massor kvalitetstid med de människor som står mig sådär jättenära. Jag längtar efter att plocka blommor att sätta i håret. Jag längtar efter späckade dagar proppfulla med livsglädje
 
 
Jag längtar efter sommaren!
 
/Hanna :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0