Livstecken.

Hojoj så bra det gick att sätta igång med bloggandet igen. Oerhört imponerande! ;)
 
Alltså, jag begriper det inte.. V.a.r.t. tar dagarna, veckorna & månaderna vägen egentligen?? Idag ringde en socialtjänstchef av något slag & vi bokade en vecka i maj då vi liksom ska hänga lite (låter coolare än vad det är antagligen!). Just nu känns det som om det är evigheter kvar, men av min långa (host) livserfarenhet vet jag att det kommer gå fortfare än fortast tills dess!

Yes, så en vecka på hemmaplan där, & dessutom en hel vecka hemma innan dess. Dessutom hann jag med en markvecka under vårt första tentaplugg, det var fantastiskt skönt att vara hemma då! Hemskt vad mycket mark det blev där, nåväl, nästa helg kommer två markbor hit bara för att hälsa på mej, det blir askalas! :)

Vi har alltså haft vår första tenta, & nästa vecka är det dags för nästa. Jag inser ju att jag aldrig varit en pluggälskare, samtidigt så är mycket väldigt intressant (med undantag för den stackars delkurs vi läser nu!). Så om vi bortser från skolvärlden så är livet i Lund hemskans bra! :) Allvarligt talat så passar det mig faktiskt riktigt bra att plötsligt ha enorma möjligheter till spontana & sociala påhitt igen! Det har varit lite klent med sådanat därhemma ett par år, det är väl så misstänker jag, när man växer upp eller vad det heter! ;)
 
Nej hörrni, det här med bloggflyt verkar inte komma på beställning inser jag. Så då tänker jag att jag ska hitta på något roligt istället för att sitta här & mögla! Ni får en bild från helgen som gick, japp, jag hade behövt en extrahelg, det var fullt ös från morgon till natt hela helgen, men åh vad jag gillar det! :)
 
 
Dagens heta tips: Njut av livet varje dag!
 
/Hanna :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0